Videók

Tekintse meg termékeinkről készült rövid bemutató videónkat!

Műanyag Ablak és Ajtó – Fa és Műanyag Nyílászáró / Árnyékolástechnika

Műanyag nyílászáró termékeink kiváló tulajdonságaikkal segítik otthonát a hő- és hangszigetelésben, valamint kiváló biztonságérzetet nyújtanak. Az egyedi méretek és nyitási funkciók által sokrétű és változatos nyílászárók jönnek létre, melyek lefednek minden egyedi igényt. Termékeink mellé kérje beépítési szolgáltatásainkat (ablak beépítés, ajtó beépítés ), hogy nyílászárója a precíz behelyezésnek köszönhetően, biztosan tökéletesen működjön.

A bejárati ajtók, mint az ablakok, a lakás és a ház belső és külső funkcionális elválasztását jelentik. Az ablakokhoz hasonlóan nemcsak esztétikai funkciót tölt be, hanem szigetelést és biztonságot is. Bemutatjuk átfogó bejárati ajtók kínálatát, amelyek ugyanazokon az építési profilokon alapulnak, mint a műanyag és alumínium ablakok. Örömmel fogunk meggyőzni a minőségükről. A HORIZONT penta műanyag ajtók alapfelszereltsége egy megszakított hőhíddal ellátott alumínium küszöb, amely garantálja a szükséges merevséget és jelentősen csökkenti a hőátadást a teljes ajtó ezen kritikus pontján. A küszöbprofil lehetővé teszi a beépítést 3 cm-rel az utolsó padló szintje alatt. Ha tiszta padlómagasságra van szükség, akkor egy alacsony küszöbértékű küszöböt lehet használni, amelyet csavarokkal rögzítenek a padlóhoz.

A műanyag profilból készült nyílászárók egyik nagy előnye, hogy a tisztításuk rendkívül egyszerű. A nyílászáró profilok védőbevonattal, melynek a kopásállóság növelésében van szerepe, valamint véd a nap káros hatásaitól. A tisztítás alatt ügyelni kell néhány dologra. Először is kerülni kell az erős, maró hatású vegyszereket, valamint az érdes felületű, dörzsölős szivacsokat, mivel ezekkel könnyedén megsérthetjük a műanyag nyílászárók védőrétegét, ami az ellenálló képesség romlásához vezet. Ajánlott a langyos vizes, tisztítószer, és a puha, “szálmentes” törlőrongy alkalmazása. A karbantartások alkalmával két fő dolgot kell érintenünk. Ügyeljünk a tömítő gumik rendszeres ápolására, ezalatt a puha törlőronggyal való áttörlést értjük, melyet nagyjából félévente ajánlott elvégezni. Ezen felül a műanyag nyílászáróknál ügyelni kell még a mozgó alkatrészek állapotára is, amely alatt a vasalatot értjük. A vasalatot a forgó és mozgó pontoknál olajozzuk meg, így hosszú időn át, akadálymentes működést biztosíthatunk műanyag nyílászárónknak.

Referencia munkák – Referenciák – Euroker Kft. Műanyag Ablakcsere, Ajtócsere

Műanyag Bejárati Ajtók

Atlas Műanyag Bejárati Ajtó /Tele üveges/ Műanyag Bejárati Ajtó | Műanyag Ajtó Gyártás

 https://www.youtube.com/watch?v=FsIUur6aUfY

Új Műanyag Bejárati Ajtó | Calipso Műanyag Bejárati Ajtó /Tele üveges/ műanyag bejárati ajtó

Műanyag Bejárati Ajtó – Bejárati Ajtó Beállítása – ✅Ajtópánt, zsanér beállítása❗

A bejárati ajtó beállítása – Ajtó beállítása imbuszkulccsal | Bejárati Ajtó ✔️ zsanér ✔️pánt ✔️zár

Ariel Műanyag Bejárati Ajtó /Tele üveges/ Műanyag Bejárati Ajtó | Műanyag Ajtó Gyártás

Műanyag nyílászáróink minőségét, működését több szempont alapján ítélhetjük meg, azonban 3 fő szempont alapján rangsoroljuk őket. Fő meghatározó a vasalat minősége és a profil kialakítása, a szerelői folyamatok minősége valamint a nyílászárók beépítésének módja és színvonala. Amennyiben valamelyik szempont nem teljesül tökéletesen, az a nyílászáró rossz működéséhez vezethet. A helytelen működés pedig a következő problémákat okozhatja. Megbízhatatlan záródás, hőszigetelő képesség romlása, helytelen víz és légzárás, rossz hanggátlás vagy súlyosabb esetekben esztétikai probléma.

Bejárati ajtónk meghatározó szerepet kap lakásunk külső és belső megjelenésében is egyaránt, ezért termékpalettánkon a műanyag bejárati ajtók számos változata elérhető Ügyfeleink számára, így mindenki garantáltan megtalálja a számára megfelelő modellt, mind esztétikai, mind biztonsági szempontból is. Műanyag bejárati ajtóinkat nem csak szabvány, hanem egyedi méretben is elkészítjük Ügyfeleink részére, így a választott bejárati ajtó lehet egy, vagy két szárnyú, igény esetén bekerülhet oldal és felülvilágító stb. Műanyag bejárati ajtóinknál a magas minőségnek köszönhetően nem jelentkeznek későbbi problémák, mint pl. a rendszeres utólagos beállítások és az ajtószárnyak eldeformálódása. Bejárati ajtóink stabil szerkezetüknek és kiváló alapanyagainak köszönhetően tartósan megőrzik hőszigetelő tulajdonságukat és valamint színüket. Bejárati ajtóink számos változatban és kivitelben elérhetőek, maximálisan kielégítve Ügyfeleink igényeit és elképzeléseit. Műanyag bejárati ajtóink kérhetőek többféle üveg berakással, vagy akár tele panellel, egy vagy két oldalán színes fa hatású kivitelben, vagy a RAL színskála színeiben is.