Tetőtéri ablakok

Jellemzők:

Üvegezés: 4-16-4 mm szerkezetű dupla üvegezés argon gáz töltéssel és hővédő bevonattal,  edzett külső üveg felülettel.

Fa-profil: Ablakaink kiváló minőségű északi fenyőből készülnek vízbázisú gomba és rovar elleni védőszeres vákuumimpregnálással, a felületkezelési folyamat során vízbázisú színtelen vastag lakkbevonatot kapnak, merítéses eljárással a fa természetes megjelenésének megőrzésére.

ALU-PVC-profil: A tartósan magas páratartalmú helyiségekbe alu-műanyag ablakot ajánlunk
beépítésre. A fehér színű többkamrás PVC (EN 12608 szerint A kategóriás) profil
acélbetétes merevítést kap, a műanyag ellenáll a nedvességnek, az ablak szerkezete tartós, felülete
időtálló. Kapható aranytölgy és fenyő hatású kivitelben is

Hőszigetelés: A tetőtéri ablakok 24 mm-es kettős üvegezéssel készülnek (argongáz töltéssel), ami biztosítja a jó hőszigetelést, a LOW-E alacsony emissziós hővédő bevonat pedig tovább csökkenti a hőveszteséget télen és egyúttal korlátozza a túlmelegedést nyáron. A standard üveg U-értéke: 1,1 W/m2K

Kilincs: Ablakaink nyitására alulra szerelt cink ötvözetből készült öntvény kilincs szolgál.
A kilincs segítségével három különböző pozícióban rögzítheti az ablakot. A kilincs alaphelyzetben hermetikusan zár, a további kettő állás pedig különböző fokú passzív szellőzést tesz lehetővé.

Ablak típusai:

  • Felnyíló-billenő tetőablakok
  • Panoráma ablakok
  • Középen billenő tetőablakok
  • Íves tetőablakok
  • Sorolt tetőablakok
  • Tetőablakok nagyfokú energiatakarékossággal
  • Középen billenő tetőablakok Z-WAVE elektromos vezérléssel
  • Nedvességnek fokozottan ellenálló tetőablakok

 

Tetőtéri ablakok cseréje:

Régi tetőablak cseréjével jelentősen jobb hőszigetelési képességű tetőablakra tehet szert, mely nem csupán kevesebb fűtési költséget eredményez, hanem több komfortot és egészséges beltéri klímát is biztosít. Megmutatjuk, hogy régi tetőtéri ablaka lecseréléséhez milyen méretű új tetőablakot választhat és mivel számolhat egy ablakcsere esetén

A tetőtéri ablakok nem csak kényelmes használatot, de stílusos megjelenést, hatékony funkcionalitást és biztonságot nyújtanak. A gondos tervezésnek köszönhetően bőséges mennyiségű természetes fényt és friss levegőt biztosítanak tetőtéri ablakaink, a megfelelő energetikai egyensúly mellett. Az innovatív terméktulajdonságok bevezetésével mára a szabvánnyá váltak.

Az olyan funkciók, mint az automata szellőzés, ami optimális mennyiségű friss levegőt biztosít, vagy a biztonságtechnikai szempontból úttörő, betöréssel szembeni védelmet biztosító topSafe® rendszer a jövőt hozta el a mába, míg a környezettudatos, fenntartható technológiának köszönhetően a az egyik legenergiahatékonyabb tetőablakot alkotta meg.

Széles termékválasztéka segítségével a padlásteret élhető, komfortos tetőtérré formálja át. A kínálatunkban megtalálhatóak felnyíló és billenő tetőtéri ablakok, térdfalablakok, felülvilágítók, füstelvezetők, tetőkijárati felülvilágító ablakok is. Ezeket egészítik ki reluxáink, külső és belső redőnyeink, napellenző rolóink és Z-WAVE távvezérlő rendszereink.