Tesla élményautózás!

Tesla élményautózás!

Tesla élményautózás! Gyere és éld át az egyszerre elszabaduló 550 lóerőt! A világ kedvenc villanyautója: Tesla Model 3 Performance
1 millió összegű műanyag nyílászáró vásárlás esetén részt vehet egy Tesla Model 3 Performance élményutazáson.

Tesla élményautózás! Gyere és éld át az egyszerre elszabaduló 550 lóerőt! Tesla élményautózás! Ablakcsere, Ajtócsere AKCIÓ

Részvétel feltételei!

Abban az esetben vehet rész a Tesla élmény autózásban ha az Euroker kft-töl vásárolt nyílászárók összege meghaladja a 1 millió forintot! Műanyag nyílászáró gyártás és beépítés, egyedi ablak gyártás, műanyag bejárati ajtó méretre gyártás, műanyag ablak Budapest és Magyarország.

Tesla élményautózás! Ablakcsere, Ajtócsere AKCIÓ

Tesla Model 3 Performance

A Model 3 teljesen elektromos, így soha többé nem kell benzinkúton megállnia. Ha éjszaka otthon tölti az akkumulátort, minden reggel teljesen feltöltve indulhat vele útnak. Ha éppen úton van, könnyedén tölthet bármelyik nyilvános töltőponton vagy a Tesla töltőpont-hálózatán. Jelenleg 35 000-nél több Supercharger töltőpontunk van világszerte, és hetente hat új hely nyílik meg.

A Model 3-hoz választható kétmotoros összkerékhajtás, a 20″ Überturbine felnik, a Performance fékek bármilyen időjárási viszonyok között maximális irányíthatóságat biztosítanak. Nagy sebesség esetén szénszálas légterelő javítja a stabilitást, lehetővé téve, hogy a Model 3 0-ról 100 km/h-ra* mindössze 3,3 másodperc alatt felgyorsuljon.

Az űrlap letöltése a saját számítógépre.