Teraszajtók | Erkélyajtók | Tolóajtók

Teraszajtók | Erkélyajtók | Tolóajtók

Teraszajtók | Erkélyajtók | Tolóajtók

Toló erkélyajtó

A toló teraszajtók rendkívül hatékonyan néznek ki, ugyanakkor kényelmes használatot biztosítanak. A nagy formátumú üvegezés divatja manapság nagyon népszerűvé tette a toló teraszajtókat. Lehetővé teszik, hogy harmonikusan ötvözze a ház belsejét a környezettel, tökéletes kilátást és nyitott tér benyomását biztosítva. A nagy üvegfelületeknek komoly trendje van napjainkban. Ide tartoznak a nagyvonalúan méretezett tolóajtók is, melyek a lakóteret a kertre nyitják.

Többé ez sem jelent kihívást, mivel az új generáci-ós tolóajtók a nagy üvegfelületek és a magas szintű működési komfort tökéletes összhangját teremtik meg. Hogy miért lehet imádni ezt a zárómechanizmust?

A szárny tokba történő lágy önbehúzásával a tolóajtó olyan könnyen kezelhető, hogy szinte kizárt a hibás működtetés lehetősége – a minden-napos használatban ez szintúgy felbecsülhetetlen előny, mint a csekély erőkifejtés, mellyel a szárnyak nyithatók és zárhatók.

Kényelmes nyitás, eltolás és zárás: Roto Patio Inowa az ötletes toló-rendszer. A görgős csapágyazású szerkezetnek köszönhetően a szárnyak könnyen eltolhatóak – mindenféle zavaró súrlódástól mentesen. A zárás szintén kényelmes és nagy erőkifejtés mentes – mindezek mellett az innovatív működési mód nagy szorítónyomást biztosít.

Kivűló szigetelés, még viharos időjárás esetén is: A toló ablakok és -ajtók világszinten nagy népszerűségnek örvendeznek. Segítségükkel rendgeteg fény jut a lakásba vagy az irodába, könnyű átjárást biztosítanak bel- és kültér között és mindemellett helytakarékosan is nyithatóak. A Roto Patio Inowa – az ötletes vasalat kiváló szigetelésű toló rendszerekhez – mindezt kényelmesen működtetés mellett biztosítja.

Kint vihart, bent viszont kellemes klíma: A Roto Patio új mércét állít fel a tömítettség területén és ebből adódóan optimális megoldás magas épületekhez, ahol a nyílászárók nagy szélterhelésnek vannak kitéve. Még orkán erejű széllökésekkel tarkított esős, viharos időben is – amely közvetlenül éri a nyilászárót – tartós és biztos szigetelést biztosít a vasalat. Nincs huzat és nincs nyikorgó szárny – köszönhetően az egyedülálló technikának.

Kint zaj, bent viszont megnyugtató csend: A vasalat egy számottevő pluszt nyújt a lakás komfort területén. Mivel a technikai innovációk, amelyek a szél és az eső bejutását megakadályozzák, egyúttal védenek – a teljes szerkezet megfelelő kivitelezése esetén – a külső zaj ellen is. Így a Roto Patio Inowa minden, a tolóablakok- és ajtók zajszigetelésével szemben támasztott feltételeknek eleget tesz, így ideális forgalmas utcák, utak vagy akár repülőterek közelében lévő építési projektekhez is.

További teraszajtó rendszereink

Toló-bukó: A könnyű és elegáns nyitási mód, erkélyajtók és ablakok számára. A nyíló szárny a kilincs elfordításával a fix szárny elé tolható a tokra szerelt sínrendszereknek köszönhetően. Két,- három- és négyrészes szerkezetek gyárthatók, amelyekben a mozgó szárny szellőztetési célból mindig buktatható. Ezzel a megoldással a szárny sem nyílik be a lakótérbe, így helytakarékos működése előny a hagyományos műanyag erkélyajtókkal szemben. 

Emelő-toló: Ezek a nyílászárók két-, három-, és négyszárnyas kivitelben készülnek. Kétszárnyas kivitel esetén az egyik szárny buktatható is lehet. Dekor profilok csak mindkét oldalon színes kivitelben rendelhetőek. Az emelő-toló modern rendszere kiváló döntés lehet lakásunkba, családi házunkba, melynek segítségével panoráma kilátásban gyönyörködhetünk. Hatalmas előnye az emelő-toló erkélyaktónak, hogy egy könnyed mozdulattal, erőfeszítés nélkül mozgathatunk hatalmas elemeket biztonságosan. 

Párhuzamos-toló: Kényelmes nyitás, eltolás és zárás: Roto Patio Inowa az ötletes toló-rendszer. A görgős csapágyazású szerkezetnek köszönhetően a szárnyak könnyen eltolhatóak – mindenféle zavaró súrlódástól mentesen. A zárás szintén kényelmes és nagy erőkifejtés mentes – mindezek mellett az innovatív működési mód nagy szorítónyomást biztosít.

 

No tags for this post.
Tags: