Szúnyoghálós Redőny

Szúnyoghálóval kombinálva – redőny

 

 

Redőny:

Tok: Alul 20 fokban lecsepott

Alukon rendszer – alumíniumredőnyean lecsapott, szögletes, vagy lekerekített formában rendelhető, alapárban fehér és barna színben.

Redőnylécek íves formájúak, 37mm-es, ((rendelhető 42mm-es is) alapárban 10 színből lehet választani, plusz 6 extra szín választási lehetőség. A palást nem színterezhető.
Lefutósín: mérete 22mm x 53mm, alapárban fehér és barna színben választható.
Az alumínium termékeket 20% felár ellenében a RAL színskálából egyedi színben is legyártjuk.
Záróléc, gurtni behúzóautomata: fehér és barna színben választhatók

Szúnyoghálóval kombinálva - redőnySzúnyoghálóval kombinálva - redőny

Műszaki tartalom, hő-és zajszigetelés, biztonság:

A redőnyléc dupla üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így nagy mértékben javítja a hő-és zajszigetelés minőségét, a lefutósínek gumi vagy kefebetéttel vannak ellátva zajcsökkentés miatt. A záróléc végein beépített, rejtett ütköző van. A redőnylécek golyóscsapágyakon futó, alapesetben 40 mm-es keresztmetszetű, horgonyzott acél tengelyhez csatlakoznak. A biztonság növelése érdekében extra feltolásgátló szerkezetet lehet a redőnytokba rejteni, mely leengedett állapotban megakadályozza a redőny feltolását. Ezt a megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni. A redőny mozgatása 14m-es hevederrel, vagy 5 mm-es zsinórral illetve redőnymotorral történik. Maximális mérete 37mm-es lamellákkal:300cm* 300 cm, szélesebb lamellával ennél több is lehet.

A redőny tok mérete a redőny magasságától függően változik:
138-as tokmagasság 160-cm redőny magasságig 150-es tokmagasság 210-cm redőnymagasságig 165-ös tokmagasság 265-cm redőnymagasságig 180-as tokmagasság 320-cm redőnymagasságig.
Leengedett állapotban kívülről a homorú oldalát látjuk a lamelláknak. Ennek a típusnak előnye, hogy a szerelődoboz az épületen kívül van, tehát a későbbiekben a szerelés, javítás nem okoz semmiféle kellemetlenséget az Ön otthonában. Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik a lefutósín 40mm*53mm-es. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb. A szúnyoghálóval kombinált redőnyt hívjuk kombi redőnynek. A kombi típusnál ugyanabba a méretű tokba kisebb méretű redőnyt lehet beszerelni, mint az alaptípusnál, hiszen a szúnyoghálónak is bele kell férnie.

A tokméretek a következőképpen alakulnak:
138-as tokmagasság 100-cm redőny magasságig
150-es tokmagasság 130-cm redőnymagasságig
165-ös tokmagasság 190-cm redőnymagasságig
180-as tokmagasság 260-cm redőnymagasságig

Motorizálható, melyet falikapcsolós változatban és távirányítással is lehet működtetni. Automatizálható pl. fényérzékelő, időkapcsoló funkcióval. Somfy, Becker, OPY-ROLL motorjaink kiváló minőséget képviselnek.