Szúnyoghálós Redőny Gyártása | Cseréje | Beépítése

Szúnyoghálóval kombinálva – redőny

Miért érdemes az Euroker Kft-t választani?
– megbízhatóak vagyunk
– precízek vagyunk
– több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk
– több mint 1000 nyílászárót beszereltünk már

Redőny jellemzői:

 • Egyszerű, gyors beépíthetőség
 • Vakolható kívülről-belülről, ezáltal egységessé válik a homlokzattal 
 • Kiváló a hô- és zajszigeteltsége 
 • Szúnyogháló rendszere tokozaton belül helyezkedik el, amely utólag is beszerelhetô 
 • Alkalmazható PVC és alumínium redőnyléccel egyaránt
 • Működtethető kézi, kurblis – vagy motoros meghajtással is 
 • A rendszer előnye, hogy univerzális. Szerelhetősége lehetséges belülről, szemből illetve alulról egyaránt.
 • Az alsó szerelő nyílás kialakítása lehetővé teszi a 80 mm-es ablakprofilra való szerelhetőséget.
 • Magas fokú műszaki feltételeink biztosítják számunkra azt a lehetőséget, hogy a ráépített rendszerünk minden egyes elemét illetve a hozzátartozó vezetősíneket is fóliázni tudjuk.
 • Ennek köszönhetően a redőnyrendszerünket az ablakgyártók által is közkedvelt , dekoratív megjelenésű fokozottan idejárásálló Pvc-renolit exofol fóliával vonjuk be, amely esztétikai szempontból sem elhanyagolható.
 • Az R-M Plus illesztő profiljai lehetővé teszik a forgalomban levő nyílászárókhoz való precíz problémamentes rögzítését.
 • Ráépített rendszerünk  fehér és fóliázott /mahagóni, aranytölgy, dió, antracit, sötét tölgy, mocsári tölgy, oregon/ színekben egyaránt.
 • A vásárlóink számára minôségi garanciát jelenthet a CE-jelölésünk amely kiterjed a tokozatra, PVC lécre, vezetősínekre, szigetelésre egyaránt. 

Szúnyoghálóval kombinálva - redőnySzúnyoghálóval kombinálva - redőny

Illeszkedési rajzok

Kétoldalt vakolható kombi rendszer:

Kétoldalt vakolható disztanz sínes rendszer:

Műszaki tartalom, hő-és zajszigetelés, biztonság:

A redőnyléc dupla üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így nagy mértékben javítja a hő-és zajszigetelés minőségét, a lefutósínek gumi vagy kefebetéttel vannak ellátva zajcsökkentés miatt. A záróléc végein beépített, rejtett ütköző van. A redőnylécek golyóscsapágyakon futó, alapesetben 40 mm-es keresztmetszetű, horgonyzott acél tengelyhez csatlakoznak. A biztonság növelése érdekében extra feltolásgátló szerkezetet lehet a redőnytokba rejteni, mely leengedett állapotban megakadályozza a redőny feltolását. Ezt a megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni. A redőny mozgatása 14m-es hevederrel, vagy 5 mm-es zsinórral illetve redőnymotorral történik. Maximális mérete 37mm-es lamellákkal:300cm* 300 cm, szélesebb lamellával ennél több is lehet.

A redőny tok mérete a redőny magasságától függően változik:

138-as tokmagasság 160-cm redőny magasságig 150-es tokmagasság 210-cm redőnymagasságig 165-ös tokmagasság 265-cm redőnymagasságig 180-as tokmagasság 320-cm redőnymagasságig. Leengedett állapotban kívülről a homorú oldalát látjuk a lamelláknak. Ennek a típusnak előnye, hogy a szerelődoboz az épületen kívül van, tehát a későbbiekben a szerelés, javítás nem okoz semmiféle kellemetlenséget az Ön otthonában. Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik a lefutósín 40mm*53mm-es. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb. A szúnyoghálóval kombinált redőnyt hívjuk kombi redőnynek. A kombi típusnál ugyanabba a méretű tokba kisebb méretű redőnyt lehet beszerelni, mint az alaptípusnál, hiszen a szúnyoghálónak is bele kell férnie.

A tokméretek a következőképpen alakulnak:
138-as tokmagasság 100-cm redőny magasságig
150-es tokmagasság 130-cm redőnymagasságig
165-ös tokmagasság 190-cm redőnymagasságig
180-as tokmagasság 260-cm redőnymagasságig

Motorizálható, melyet falikapcsolós változatban és távirányítással is lehet működtetni. Automatizálható pl. fényérzékelő, időkapcsoló funkcióval. Somfy, Becker, OPY-ROLL motorjaink kiváló minőséget képviselnek.