Szúnyogháló készítés, szerelés ablakra ajtóra

Szúnyogháló készítés, szerelés ablakra ajtóra

A ház hatékony védelme a rovarok ellen

Az egyre magasabb kinti hőmérséklet, a hosszabb és napsütéses napok az ablakok és ajtók nyitását ösztönzik, hogy biztosítsák a megfelelő légáramlást és a háztartásban élők jólétét. A rovarok számára a nyitott ablakok tökéletes meghívó otthonunkba. Hogyan védekezzünk hatékonyan a szúnyogok, darazsak és méhek ellen?

Számos módja van a rovarok elleni küzdelemnek, a vegyszerektől az illatos gyertyákig és a növényekig. Az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb megoldás a szúnyogháló felszerelése, melynek köszönhetően minden otthon a béke oázisává válhat.

A szúnyoghálók sűrű hálóból készült, funkcionális és esztétikus ablak- és ajtóburkolatok, amelyek védik az épület belsejét a rovarok ellen. Az innovatív modellek könnyű és vékony üvegszálból készülnek, és PVC-réteggel vannak bevonva, ami nagyon magas mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást és tartósságot biztosít. A szúnyogháló nemcsak otthon, hanem lakókocsikban és holland házakban is remekül működik.

Egy jól megválasztott szúnyogháló:

  • Megvéd a harapások ellen
  • Jó éjszakai alvást biztosít
  • Megakadályozza a baktériumok terjedését

Jelenleg számos modell érhető el a piacon, amelyek főként a beszerelés módjában, megjelenésében és a szúnyoghálók kinyitásának vagy zárásának módjában különböznek egymástól.

Ablakkeretes szúnyoghálók
A keretes szúnyogháló vásárlásakor érdemes kiemelt figyelmet fordítani a felhasznált anyagok, és mindenekelőtt a profilok minőségére. A keretek képezik a teljes szerkezet fő alapját, biztosítják a stabilitást és a szilárdságot, ugyanakkor lehetővé teszik a termék gyors és egyszerű összeszerelését. A keretes szúnyogháló általában egy egyszerű szerkezetű, ugyanakkor minimalista és esztétikus megjelenésű védőháló. Például üvegszálból készült és PVC-vel borított, ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Hengerelt ablakos szúnyoghálók
A tekercses szúnyoghálók, más néven roll-up szúnyoghálók, nem korlátozzák a láthatóságot, és vizuálisan az ablak szerves részét képezik anélkül, hogy károsítanák annak szerkezetét. Ráadásul nem csak a rovarok ellen védik ablakainkat, hanem a pollen és a por ellen is. Ez a fajta védelem kiválóan alkalmas tetőablakokhoz is.
A hengerelt szúnyoghálók vízszintes és függőleges változatban is kaphatók. A függőleges változatot leggyakrabban ablakoknál alkalmazzuk, amikor gyorsan szeretnénk kijutni a külsőbe. A vízszintes szúnyogháló ideális megoldás az erkély- vagy teraszablakokhoz, ahol nem lehet szabványos csuklós ajtós szúnyoghálót használni.

Rakott szúnyoghálók
Egyre gyakrabban választják az otthoni felhasználók a ráncos, harmonikává összehajtható szúnyoghálókat. Szokatlan formájuk nemcsak hatékonyan véd a rovarok ellen, hanem nagyon fenomenálisan is néz ki. Ideális megoldás kis ablakokhoz vagy bemélyedésekhez.
A szúnyogháló tökéletes allergiások számára
A kínálatban megtalálhatóak a szúnyoghálók is, amelyek nagy enyhülést hozhatnak az enyhe és közepes tünetekkel küzdő allergiások számára. Az antiallergén szúnyoghálók a hatékony szűrésnek köszönhetően csillapítják a szénanáthát és más betegségeket. Az antiallergén szűrő könnyen felszerelhető, és nyom nélkül eltávolítható.

Szúnyoghálós redőny – Szúnyoghálóval kombinált redőny
Szúnyoghálóval kombinált redőnyök. Műanyag vagy alumínium redőnnyel kombinált szúnyogháló korszerű és kényelmes megoldás a szálló rovarok ellen.

 

No tags for this post.
Tags: