Szolgáltatások

Szolgáltatások

Műanyag, fa- és fa-alumínium nyílászárók, bejárati ajtók, beltéri ajtók, árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával és beépítésével foglalkozunk. Célunk, hogy a minőségi nyílászárók szélesebb körben történő elterjesztésével, hatékonyan hozzájáruljunk az épületek energiatakarékos működéséhez és a környezetünk védelméhez. Egyes korszerű, új generációs homlokzati nyílászáróink meg tudnak felelni a passzívházakkal vagy alacsony energia felhasználású épületekkel szemben támasztott követelményeknek.

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés
  • Tanácsadás
  • Felmérés
  • Gyártás
  • Bontás/Beépítés
  • Helyreállítás
  • Sitt Elszállítása

Szakmai tanácsadás
Az Ön igényei alapján egyedi kalkulációt készítünk, illetve szaktanácsadással és tervezéssel is állunk rendelkezésére.
Az érdeklődőket telefonon, email-ben díjmentesen visszahívjuk, egyeztetjük az igényeket.

Árajánlat készítés
Az ügyfél által megadott méretek alapján előzetes árajánlatot készítünk, majd a pontos helyszíni felmérést követően azonnali ajánlatot kap.

Helyszíni felmérés
Felmérés során munkatársaink előre egyeztetett időpontban keresik fel Önt. Tekintettel arra, hogy a megbeszélés a későbbi beépítés helyszínén történik, minden felmerülő kérdésre azonnal választ kaphat, valamint munkatársaink olyan hasznos észrevételekkel, tanácsokkal segítik Önt a választásban

Gyártás
Egyedi és szabvány méretű nyílászárók, árnyékolástechnika gyártása igényszerint!

Beépítés
A műanyag ablakok, bejárati ajtók, erkélyajtók beépítési módja épület típusomként kisebb-nagyobb mértékben eltérő. A jó végeredmény négy alappillére a minőségi alapanyag, a pontos felmérés, a profi gyártás és a szakszerű beszerelés, amit saját csapatunk végez el.

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik műanyag nyílászáró értékesítéssel, felméréssel és beépítéssel. Ez a szakmai és kereskedelmi tapasztalat biztosítja megrendelőinket, hogy a vásárlásnál befektetett pénzükért minőségi termékeket és szolgáltatásokat kapnak.

Helyreállítás
A megrendelt nyílászáró beépítés során van lehetőség kérni kőműveshelyreállítást is, amennyiben szükség van rá.

Takarólécezés
A nyílászárók beépítéséhez elengedhetetlen hézag tökéletes eltakarása különböző alakú, színű és szélességű takarólécekkel történik, melyeket igény esetén cégünk biztosít a beépítés során.

Párkányozás
Elvégezzük az ablakok beépítése után/során a külső párkányozást, továbbá a belső felületre a könyöklő szakszerű beépítését.

Redőny, rovarháló felszerelés
A nyílászárókhoz tartozó árnyékolástechnikai rendszerek elhelyezését úgyszintén garanciával vállaljuk

Sitt Elszállítása
A régi nyílászárók és a bontástermék (SITT) elszállítását vállaljuk.