S-Line bejárati ajtóbetétek és díszüvegek

S-Line bejárati ajtóbetétek és díszüvegek

S-Line bejárati ajtóbetétek és díszüvegek. A különféle műanyag betétek ajtóinkat az otthon bejáratának meghatározójává teszik. Forma- és üvegviláguk megbízhatósággal, hosszú élettartammal, színtartóssággal párosul. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az S-Line betétek minőséget az Építőipari Minőség-ellenőrzési Intézet is elismerte, ezért a termék megkapta az ÉMI minősítést.

A több éves gyártási tapasztalat, a Nyugat-Európából érkező alap- és segédanyagok használata a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek. A biztonság fokozása érdekében acélmerevítéssel is rendelhetők Rövid tájékoztatónk célja segíteni, hogy Ön is megtalálja a részére legmegfelelőbb ajtópanelt, legyen az tömör vagy üveges. A műanyag bejárati ajtók legmeghatározóbb eleme tehát az ajtóbetét és annak üvegezése.

S-Line bejárati ajtóbetétek és díszüvegek

Az épület hangulatát, külső arculatát nagymértékben befolyásolja az üvegfelületek tagoltsága, díszítése. A betét színe is változtatható, alapkivitelben fehér, vagy többféle valósághű faerezetes színben gyártjuk. A díszüvegek segítségével színeket, fényeket és vidámságot csalogathat be lakásába. Az oldal- és felülvilágítókkal a beáramló fénymennyiséget tovább növelheti, és még világosabb, barátságosabb teret hozhat létre.

S-Line bejárati ajtóbetétek és díszüvegek

Az S-Line betétek díszüvegei négy különböző technológiával készülhetnek, de választhat a széles savmart és katedrálüveg kínálatból is A legismertebbek a Tiffany-üvegek, melyek különféle színű vagy mintázatú síküvegek előkészítés utáni összeforrasztásával készülnek. A kész síküvegszerkezet képezi a három rétegű hőszigetelő üveg középső részét. A katalógusban minden díszüveg ez a típus, ami nincs külön betűvel jelölve. A Fusing technológia (F-jelölés) magas hőmérsékleten összeolvasztott különböző üvegdarabokat takar.

S-Line bejárati ajtóbetétek és díszüvegek

Megjelenésük modern külsőt kölcsönöz a betéteknek. Kristályüveg néven ismert díszüveg különlegesség (K-jelölés). Fokozottan biztonsági, hang- és hőszigetelő képességgel rendelkezik. Csillogása a kazettázott üveghez hasonló, ami sokak kedvencévé teszi. Oldal- és felülvilágító egyedi méretben is rendelhető. Alacsonyabb árfekvésű az öntapadós ólomcsíkkal készített, fóliázott díszüveg (P-jelölés), amely kétrétegű hőszigetelő üvegként kerül összerakásra.Saját elképzelésének megfelelő díszüveg, egyedi méretű oldal- és felülvilágító, valamint egyedi üvegezésű ajtópanel gyártását is vállaljuk.

S-LINE PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

No tags for this post.
Tags: