Iglo Energy Műanyag Ablak Profil

Műanyag passzívház ablak a Euroker Kft-től

A tökéletes megoldás az igényes vásárlóknak!

Modern design, innovatív technológia és magas energiahatékonyság, amely csökkenti a fűtési számlákat!

 

Jellemzők

  1. A profil habosított EPDM gumi középtömítéssel rendelkezik.
  2. Modern dizájn, kerekített profil keret.
  3. Legelismertebb márkájú MACO Multimatic vasalat
  4. 7 légkamrás kivitel
  5. Hibás működtetés gátló funkció
  6. 2-3 rétegű üvegezés
  7. Tökéletes zajcsökkentési érték: Rw=37-46 dB
  8. Széles színválaszték – 43 Ral szín
  9. Elegáns alumínium kilincsek

Iglo Energy Műanyag Ablak Profil 

IGLO Energy – Műszaki adatok

Hangszigetelés  Rw = 35-46 dB (az alkalmazott üvegezésektől függően)
Hőszigetelés – Uw = 0,6 W / (m2K) * Az üvegszál erősítés a pohár Ug = 0,3 W / (m2K) töltött kripton Uw = 0,79 W / (m2K) * acélbetéttel és egy csomag tengely Ug = 0,5 W / (m2K) * 1230×1480 mm-es ablakhoz – CSI Csehország
Szín – A rendszer 43 Renolit fóliával, fehér és barna maggal kapható.

Alkatrészek – Az ablakhoz rögzítés tartozik a fogantyú és a levél felemelő helytelen helyzetéhez. A MACO MULTI MATIC KS szerelvényeket kétféle lopásgátlóval rögzítik. Bevonat Silber-Look és lineáris mélyedések zasuwnicach és adott esetben a csuklók vannak rejtve a visszatérítés foglalat. Megoldások az RC 2 és RC 2N anti-betörés osztályban. Mikroventiláció a távtartóban.
Profil – 7 kamrásos keret és szárnyprofilok kizárólag 82 mm mélységű alapanyagból, A osztályból készültek. A szabványos ablakpárnát tömítéssel.
Keret – A szabványos horganyzott acél keret. Opcionális Swisspacer Ultimate keret különféle színválasztékban.
Üvegezés – A maximális üvegezés vastagsága 48 mm. A 4/18/4/18/4 standard tengelycsomag Ug = 0,5 W / (m2K) hőátadási együtthatóval. A kriptonnal töltött négy ablakos csomagolás használata Ug = 0,3 W / (m2K). A fokozott akusztikus, edzett, biztonságos, betörésgátló, díszítő és napvédő üveg használata.
Tömítő – Az ablak háromszoros tömítéssel van ellátva: külső, belső EPDM-mel és középen habosított EPDM-mel. Külső és belső tömítések fekete, szürke és opcionálisan grafit színekben kaphatók. Tömítés, amely az alsó szerelvény hornyát normál módon tölti be.
Tokozás – A keret megerősítése – acél teljes (zárt). A betörésgátló horgok acélra csavarozva. Szárny esetében egy “C-alakú” megerősítés. Lehetőség van üvegszál erősítésre, ami javítja az ablak hőszigetelési paramétereit.

A standard üvegezés két, négyméteres vastagságú (miękkopowłokowych), 18 mm széles és 4 mm vastagságú acél távtartókból áll, míg a tányérok közötti tér fel van töltve, alacsonyabb hőátadási tényező, gáz – Argon. Az ajánlat tartalmaz egy csomagot, két vagy három kamrát, legfeljebb 48 mm-es üvegezéssel, = 0,5W / (m2K).

Opcionálisan olyan új generációs üvegtáblákat is használhat, amelyek alacsony kibocsátású üveggel vannak ellátva bevonattal, amelynek áteresztő képessége Ug = 0,3 W / m2K.