Porta Royal Prémium festett beltéri ajtó Gyártása | Cseréje | Beépítése

Porta Royal Prémium festett beltéri ajtó

Gyártása | Cseréje | Beépítése

Beltéri ajtó rövid ismertető

  • Műszaki Engedély AT-15-6515/2016, ITB Varsó.
  • Kétszárnyú ajtóknál az ajtólap méretek tetszőlegesen párosíthatók.
  • Ajánljuk a Royal kilincset rozettával, 184 old.
  • A kétszárnyú ajtólapokat nem lehet mágneszárral felszerelni.
  • Ha ajtócsukóra való megerősítést kér, a harmadik pánt ajánlott.
  • Rendelhető szabványméretek: PN, CSN

Ajtólap szerkezete
Az ajtólap stabilizáló betétes és kétoldalúan be van borítva profilos HDF lemezzel.

Ajtótok
Ajánlott falcos tokok:
– Porta SYSTEM ajtótok Portadekor, Akril UV festék és Prémium felülettel.
– MINIMAX ajtótok Portadekor, Akril UV festék és Premium felülettel.

Ajánlott falc nélküli tokok:
– Porta SYSTEM ELEGANCE ajtótokPrémium felület, Portadekor és Akril UV festék.
– LEVEL ajtótok Prémium Felület, Portadekor és Akril UV festék.

Gyári tartozékok – ajtólap árában
– Két darab pántfelső, PRIME pánttal is rendelhető (felárért)
– Zár: sima kulcsos, wc-záras vagy biztonsági záras
– Matt üveg
– Kagylókilincs (tolóajtókhoz). Nem vonatkozik a nagy üveges modellekre
(csak az oldalsó fogantyú).

Árajánlatkérés!

További költségek (opcionális felár)
– szellőző rács, lyuksor vagy alsó kivágás
– tele faforgács betét
– maximum 60 mm-rel való rövidítésre előkészítés
– mágneszár
– PRIME pánt
– az ajtócsukóra való megerősítésnél a harmadik pánt ajánlott
– ajtócsukóra való megerősítés
– pántsapka (szett/db)
– kilincs rozettával

Beltéri ajtó modell választék

Porta Royal Prémium festett beltéri ajtó Gyártása | Cseréje | Beépítése

Árajánlatkérés!

Ajtótok profil


A tokok alkalmazása azokon a helyeken ajánlott, ahol nincs szükség a falvastagság szabályozására. A 100 mm állandó szélességű MINIMAX beltéri ajtótokokkal kompatibilis az összes PORTA által forgalmazott ajtóval. A 60 mm szélességű csak a MINIMAX ajtókkal és az összes Portadekor fóliás és Portasynchro 3D fóliás beltéri ajtó típusokkal kompatibilis.

Fóliás beltéri ajtók

Beltéri festett ajtók fedezze fel kollekcióink időtlen, funkcionális ajtajait és válassza ki azokat amelyek a legjobban illeszkednek az Ön lakásába.

A jelen fejezetben bemutatott ajtók az egyik legdivatosabb megoldást képviselik ebben a szezonban, amelyben nagyon népszerűek a fehér színre lakkozott ajtók. Úgy véljük, hogy azok, akik a legjobb minőségű fehér lakkozott ajtókat keresik, ezekben a kollekciókban megtalálják kedvenc modelljeiket. 

A beltéri ajtókat gyakran kissé unalmasan kezelik – a legtöbb ember nagyobb figyelmet szentel a külső ajtóknak, valamint azoknak, amelyek konkrét szerepek elvégzésére szolgálnak, például tűz- vagy műszaki ajtók. Ez egy nagy hiba, mivel a belső ajtók ugyanolyan fontosak, a felszerelés és a belsőépítészet elválaszthatatlan részét képezik, jelentős hatással vannak rá. A divatos belső ajtók egy teljesen új, egyedi kifejezést adnak egy adott hely számára. Ezeknek a divatos ajtóknak , amelyeket nem szabad elfelejteni, gyakorlati funkciók is vannak.

Elegáns ajtók minden belső térhez

Kiterjedt ajánlatunkban olyan ajtókat talál, amelyek tökéletesen illeszkednek bármely otthoni vagy irodai helyiségbe – diszkréten harmonizálva a dekoráció többi részével, vagy érdekes, kifejező ellentétben állva ezzel. Függetlenül attól, hogy egy teljesen modern, klasszikus vagy univerzális stílusú ajtót keres, rengeteg gyűjtemény közül választhat, furnérfajták, valamint a színek közül. Széles választékot kínálunk az üvegajtó üvegezés szempontjából is.Választhat üvegek nélküli modell, kicsi, közepes vagy nagy üvegezéssel, attól függően, hogy hol kívánja az ajtót elhelyezni. Ne felejtse el, hogy az ajtó, amelyet választott egy adott belső térhez, közvetlenül befolyásolja annak befogadását.

Beltéri ajtók – praktikus funkció

Mint már említettük, a belső ajtók nemcsak a teret díszítik, hanem praktikus felszerelést is biztosítanak. Meg kell védeniük az olyan helyiségekbe való belépést, mint például a hálószoba vagy a fürdőszoba, amelyekben a magánélet és az intimitás fenntartására van szükség, nélkülözhetetlenek a gyermekszobában és az otthoni tanulmányokban – nekik köszönhetően annyira szüksége van a békére a munka pillanataiban vagy boldogságos pihenéshez csendben.

Bár néha nem veszi észre, szinte minden nap több tucatszor nyitják és zárják az ajtót. Termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, így garantálják a hosszú távú, problémamentes felhasználást és a kényelmet, még akkor is, ha az ajtót erősen használják!

Fóliás beltéri ajtók

MINIMAX LONDON, BÉCS, SAVOY Porta ROYAL Prémium, UV Porta SKANDIA Prémium, UV Porta VEKTOR, UV Porta FORM Prémium, UV Porta FOCUS Prémium, UV Porta DESIRE UV Porta GRANDE UV Porta HIDE