Porta HIDE festett beltéri ajtó Gyártása | Cseréje | Beépítése

Porta HIDE festett beltéri ajtó

Gyártása | Cseréje | Beépítése

A Porta HIDE festett beltéri ajtó festett beltéri ajtó egy új ajtókollekció, amely új belső tervezési perspektívákat nyit a rejtett tok lehetőségeinek felhasználásával, a fal színével azonos felületben.

Beltéri ajtó rövid ismertető

Műszaki Engedély – AT-15-6515/2016 – ajtólap
• Műszaki Engedély – AT-15-9157/2014 – tok
• 3D pánt – kifejezetten a Porta HIDE kollekcióhoz
• Rendelhető szabványméretek: PN, CSN.

Ajtólap szerkezete
Az ajtólap elérhető falc verzióban (kifelé nyíló) vagy rejtett éllel (befelé nyíló). Az ajtólap betétje papírrácsbetét vagy furatolt faforgácsbetét (további költségek) egy faalapú keretben, mely belső kerettel erősített. Az ajtólap HDF lemezzel van borítva. Az ajtólap két felületben rendelhető:
– F estésre vagy tapétázásra előkészített alapozott felület. A lapok éle laminált, ami lehetővé teszi a festést
– P rémium Festett – Fehér.

Tok
A szett tartalmazza a festésre előkészített rejtett alumínium tokot. 40 mm vastagságú
MDF ajtólapokhoz. A tokot téglafalba vagy gipszkarton falba lehet szerelni.
Gyári tartozékok – ajtólap árában

Gyári tartozékok – ajtólap árában
– Kettő darab 3D pánt
– Három darab 3D pánt (ha a betét furatolt faforgács
– Mágneszár, WC-zár vagy biztonsági zár cilinderbetéthez
– Rejtett alumínium tok

Árajánlatkérés!

További költségek (opcionális felár)
– Szellőző rés
– Gumitömítés
– Furatolt faforgácsbetét
– kilincs rozettával

Színválaszték
Prémium Festék: Fehér
Alapfestett további festésre előkészítve: Fehér

Árajánlatkérés!

 

Beltéri ajtó modell választék

Árajánlatkérés!

Fóliás beltéri ajtók

Beltéri festett ajtók fedezze fel kollekcióink időtlen, funkcionális ajtajait és válassza ki azokat amelyek a legjobban illeszkednek az Ön lakásába. A jelen fejezetben bemutatott ajtók az egyik legdivatosabb megoldást képviselik ebben a szezonban, amelyben nagyon népszerűek a fehér színre lakkozott ajtók. Úgy véljük, hogy azok, akik a legjobb minőségű fehér lakkozott ajtókat keresik, ezekben a kollekciókban megtalálják kedvenc modelljeiket. 

A beltéri ajtókat gyakran kissé unalmasan kezelik – a legtöbb ember nagyobb figyelmet szentel a külső ajtóknak, valamint azoknak, amelyek konkrét szerepek elvégzésére szolgálnak, például tűz- vagy műszaki ajtók. Ez egy nagy hiba, mivel a belső ajtók ugyanolyan fontosak, a felszerelés és a belsőépítészet elválaszthatatlan részét képezik, jelentős hatással vannak rá. A divatos belső ajtók egy teljesen új, egyedi kifejezést adnak egy adott hely számára. Ezeknek a divatos ajtóknak , amelyeket nem szabad elfelejteni, gyakorlati funkciók is vannak.

Elegáns ajtók minden belső térhez

Kiterjedt ajánlatunkban olyan ajtókat talál, amelyek tökéletesen illeszkednek bármely otthoni vagy irodai helyiségbe – diszkréten harmonizálva a dekoráció többi részével, vagy érdekes, kifejező ellentétben állva ezzel. Függetlenül attól, hogy egy teljesen modern, klasszikus vagy univerzális stílusú ajtót keres, rengeteg gyűjtemény közül választhat, furnérfajták, valamint a színek közül. Széles választékot kínálunk az üvegajtó üvegezés szempontjából is.Választhat üvegek nélküli modell, kicsi, közepes vagy nagy üvegezéssel, attól függően, hogy hol kívánja az ajtót elhelyezni. Ne felejtse el, hogy az ajtó, amelyet választott egy adott belső térhez, közvetlenül befolyásolja annak befogadását.

Beltéri ajtók – praktikus funkció

Mint már említettük, a belső ajtók nemcsak a teret díszítik, hanem praktikus felszerelést is biztosítanak. Meg kell védeniük az olyan helyiségekbe való belépést, mint például a hálószoba vagy a fürdőszoba, amelyekben a magánélet és az intimitás fenntartására van szükség, nélkülözhetetlenek a gyermekszobában és az otthoni tanulmányokban – nekik köszönhetően annyira szüksége van a békére a munka pillanataiban vagy boldogságos pihenéshez csendben.

Bár néha nem veszi észre, szinte minden nap több tucatszor nyitják és zárják az ajtót. Termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, így garantálják a hosszú távú, problémamentes felhasználást és a kényelmet, még akkor is, ha az ajtót erősen használják!

Fóliás beltéri ajtók

MINIMAX LONDON, BÉCS, SAVOY Porta ROYAL Prémium, UV Porta SKANDIA Prémium, UV Porta VEKTOR, UV Porta FORM Prémium, UV Porta FOCUS Prémium, UV Porta DESIRE UV Porta GRANDE UV Porta HIDE