Pince és alagsori ablakok különböző anyagokból Gyakran alábecsülik, de ennélfogva nem kevésbé fontosak: az alagsori ablak!Akár hobbi szoba, mosókonyha vagy tárolóhelyiség - az alagsori szobák egyre fontosabbá válnak. Ahol a múltban csak egy pinceablak tengelye volt egy kicsi, huzatlan acélablakkal, ma már használható vagy akár lakótér jön létre. A kellemes beltéri klíma és a jó hőszigetelés érdekében ezért elengedhetetlen a meglévő alagsori ablakok lezárása. Ha biztonságban akar lenni, akkor cseréli a régi alagsori ablakokat, és modern műanyag ablakokat használ kettős üvegezéssel. Annak biztosítása érdekében, hogy telepítéskor ne legyen csúnya meglepetés, konfigurálhatja az egyes alagsori ablakokat a fensterblick.de webhelyen történő méréshez. Kiegészítő felszerelésekre, például zárható fogantyúkra a jobb betörés elleni védelem érdekében egyszerűen rákattintanak, hogy végül pontosan megkapja a szükséges alagsori ablakot.

Pince és alagsori ablakok különböző anyagokból

Pince és alagsori ablakok különböző anyagokból

Pince alagsori ablakok különböző anyagokból!

Műanyag, Fa, Alumínium pince alagsori ablakok

Gyakran alábecsülik, de ennélfogva nem kevésbé fontosak: az alagsori ablak!Akár hobbi szoba, mosókonyha vagy tárolóhelyiség – az alagsori szobák egyre fontosabbá válnak. Ahol a múltban csak egy pinceablak tengelye volt egy kicsi, húzatlan acélablakkal, ma már használható vagy akár lakótér jön létre. A kellemes beltéri klíma és a jó hőszigetelés érdekében ezért elengedhetetlen a meglévő alagsori ablakok lezárása. Ha biztonságban akar lenni, akkor cseréli a régi alagsori ablakokat, és modern műanyag ablakokat használ kettős üvegezéssel. Annak biztosítása érdekében, hogy telepítéskor ne legyen csúnya meglepetés, konfigurálhatja az egyes alagsori ablakok. Kiegészítő felszerelésekre, például zárható fogantyúkra a jobb betörés elleni védelem érdekében egyszerűen rákattintanak, hogy végül pontosan megkapja a szükséges alagsori ablakot.

Pince és alagsori ablakok különböző anyagokból
Pince és alagsori ablakok különböző anyagokból

Testre szabott alagsori ablakok – egyszerűen felszerelhető
A múltban az alagsor többnyire csak tárolóhely volt, amelyre kevés figyelmet fordítottak. Manapság a pinceszobákat egyre több és többféle célra használják. Tehát előfordul, hogy a régi és szivárgó alagsori ablakokat ki kell cserélni.

Számtalan pinceablak mérete van, amelyek a ház építészeti stílusától és korától függően változnak. Ezért igény van egy mérésre készített alagsori ablakra. Online konfigurátorunkkal ez nagyon egyszerű és egyszerű. Egyszerűen kiválasztja a profilt, beírja az alagsori ablak méreteit és hozzáadja a felszerelést.

Függetlenül attól, hogy ez egy 80×40 cm-es kicsi alagsori ablak vagy egy nagyobb, világos kút alagsori ablaka: megadja a méreteket, mi gondoskodunk a megvalósításról! A méretaránytól függően az alagsori ablakot felszerelheti döntési , fordítási vagy fordítási funkcióval – a tiszta kényelem érdekében. Válasszon 80×50 cm, 80×60 cm és 100×50 cm méretű legnépszerűbb alagsori ablakaink közül, vagy kezdje meg konfigurálását saját ötleteivel.

Betörésvédelem – az alagsori ablak rögzítése
Az alagsori ablakok gyakran kissé el vannak rejtve vagy könnyű kútban. Ez ideális célokat teszi azoknak a hosszú ujjaknak, akik láthatatlan hozzáférést akarnak szerezni otthonába. A két üvegtáblát kemény elasztikus fóliával kötik össze, amely összetörik, de megtartja alakját.

A gombás tűzárral ellátott biztonsági szerelvények megnehezítik az ablakfalak kinyitását és így jelentősen hozzájárulnak az alagsori ablakok biztosításához. Itt választhat a különféle ellenállási osztályok közül, amelyek növelik az alagsori ablakok betörésvédelmét.

A pince betörés elleni védelmére szolgáló további intézkedések közé tartozik a zárható fogantyúk, a fúrás elleni védelem, redőnyök vagy a riasztórendszerhez való csatlakozás. Mindenesetre ügyeljen a felhasznált anyagok jó minőségére, és várakozzon az alagsori ablakok biztonságos rögzítésére.

Műanyag alagsori ablakok: könnyen tisztítható és olcsó
A bérleti díjak emelése során az üres pincék vagy a kiegészítő helyiségek túlságosan jók, mint pusztán raktárhelyiségek. Ezért számos háztulajdonos áttervezte pincéit hobbi vagy szabadidős tevékenységeikhez . Az alagsort gyakran vendégszobává alakítják, vagy akár kis lakásként bérbe adják. Ha azonban alagsorában állandóan élni kívánja alagsorát, akkor be kell tartania az épületfelügyeleti hatóság bizonyos követelményeit a szobamagasság és az ablakfelszerelés tekintetében: A nappali ablakokat vagy többkamrás rendszerű műanyag ablakokat és hőszigetelő üvegeket egyre inkább használják az alagsorban a megfelelő fényerő és mindenekelőtt az optimális hőszigetelés biztosítására.

A műanyagból készült alagsori ablakok olcsó és egyszerű megoldást kínálnak az alagsor sok fény és friss levegő biztosításához. Ezen felül az alagsori ablakok megfelelnek a modern építészet magas igényeinek is, és színek és dekorok széles választékában , valamint különféle formákban, dísztárgyakban, nyitható változatokban és méretekben valósíthatók meg . Az első osztályú ár-érték arány mellett a műanyag különösen alkalmas a profilkeretek anyagához. Alagsori ablakainkat modern rendszerekkel gyártjuk az építőelemek központjában, Lengyelországban és tanúskodnak a magas színvonalú és hosszú élettartamról . Az ablakokat gyorsan elkészítjük, az Ön kívánsága szerint, és egész Németországban szállítjuk. Ha szükséges, az ablakokat magasabb szintű hő-, hang- vagy betörésvédelemmel is fel lehet szerelni. Online üzletünkben különféle kiegészítő termékeket is megtalálhat, például redőnyöket, ablaküveg-ventilátorokat vagy különféle ablakfogantyúk széles választékát . Minden igény profilhoz alagsori ablakokat kínálunk.

Pince alagsori ablakok 

Iglo  Műanyag Pince és alagsori ablak 5 60 x 40 cm

Iglo  Műanyag Pince és alagsori ablak 5 90 x 60 cmFa 68 60 x 50 cm

MB-70 Alumínium Pince és alagsori ablak 60 x 50 cm

 

 

No tags for this post.
Tags: