Párhuzamos-toló

Teraszajtók | Erkélyajtók | Tolóajtók

Párhuzamos-toló

Párhuzamos-toló: Kényelmes nyitás, eltolás és zárás: Roto Patio Inowa az ötletes toló-rendszer. A görgős csapágyazású szerkezetnek köszönhetően a szárnyak könnyen eltolhatóak – mindenféle zavaró súrlódástól mentesen. A zárás szintén kényelmes és nagy erőkifejtés mentes – mindezek mellett az innovatív működési mód nagy szorítónyomást biztosít. 

Kényelmes nyitás, eltolás és zárás: Roto Patio Inowa az ötletes toló-rendszer. A görgős csapágyazású szerkezetnek köszönhetően a szárnyak könnyen eltolhatóak – mindenféle zavaró súrlódástól mentesen. A zárás szintén kényelmes és nagy erőkifejtés mentes – mindezek mellett az innovatív működési mód nagy szorítónyomást biztosít.

Beépítési mélység:  70mm
Merevítés: horganyzott idomacél
Üvegezés: 2-től 3-rétegű üvegig
Üveg vastagság: 41mm
Hőszigetelés: Uf = 1,3 W/m²K
Küszöbkialakítás: normál küszöb
Vasalat: rejtett vasalattechnika
Színválaszték: Fehér és fóliázott színes kivitelben

 

MAGAS STABILITÁS
Miért kötne kompromisszumokat? Az új smart-slide-tolóajtóknál a nagyon stabil vasalatokat is lehet innovatív szinten alkalmazni. Ebből
nem csak a vevő profitál, de Önök is – kevesebb karbantartást igényel. Az új aluplast-tolóajtó jól kieszelt mechanizmusával egyszerűsödik a felhasználandó vasalattechnika is.

MAXIMÁLIS TÖMÍTETTSÉG
A smart-slide innovatív zárómechanizmusával és a kefetömítés nélküli, kiváló minőségű tömítőfelületeivel nagyon magas tömítettségi értékeket ér el. A további záródási pontok maximális tömítettséget és még több biztonságot nyújtanak. A műszaki tulajdonságok összjátéka teszi lehetővé, hogy a smart-slide magas légzárási, szélállósági és csapadékállósági teljesítményt nyújtson.

Kényelmes nyitás még nehéz szárnyak esetén is a könnyen működtethető kilincseknek köszönhetően szárny tokba történő enyhe önbehúzása kényelmes zárást biztosít kényszer müködtetésű egyenletes záródás a szárny mind a négy oldalán elhelyezkedő vezérelt záródási pontoknak köszönhetően

Kívül szigetelés, még viharos időjárás esetén is: A toló ablakok és -ajtók világszinten nagy népszerűségnek örvendeznek. Segítségükkel rengeteg fény jut a lakásba vagy az irodába, könnyű átjárást biztosítanak bel- és kültéri között és mindemellett helytakarékosan is nyithatok. A Roto Patio Inowa – az ötletes vasalat kiváló szigetelésű toló rendszerekhez – mindezt kényelmesen működtetés mellett biztosítja.

 

Kint vihar, bent viszont kellemes klíma: A Roto Patio új mércét állít fel a tömítettség területén és ebből adódóan optimális megoldás magas épületekhez, ahol a nyílászárók nagy szélterhelésnek vannak kitéve. Még  széllökésekkel tarkított esős, viharos időben is – amely közvetlenül éri a nyilászárót – tartós és biztos szigetelést biztosít a vasalat. Nincs huzat és nincs nyikorgó szárny – köszönhetően az egyedülálló technikának.

Kint zaj, bent viszont megnyugtató csend: A vasalat egy számottevő pluszt nyújt a lakás komfort területén. Mivel a technikai innovációk, amelyek a szél és az eső bejutását megakadályozzák, egyúttal védenek – a teljes szerkezet megfelelő kivitelezése esetén – a külső zaj ellen is. Így a Roto Patio Inowa minden, a tolóablakok- és ajtók zajszigetelésével szemben támasztott feltételeknek eleget tesz, így ideális forgalmas utcák, utak vagy akár repülőterek közelében lévő építési projektekhez is.

Választható színek

Az alábbi videóban megtudhatja, hogyan működik a Párhuzamos-toló ajtó a gyakorlatban: