Páramentes Műanyag Ablakok/Üvegek

Páramentes Műanyag Ablakok/Üvegek

HOGYAN LEHET MEGBIRKÓZNI A PÁRÁS ABLAKOKAL?

 

Párás ablakok gyakori problémát jelent lakásokban. Főleg őszi-téli időszakban, jelentkezik amikor jelentős napi hőmérséklet-ingadozások ezáltal növekszik a páratartalom.

Meg kell jegyezni, ez egy normális fizikai folyamat. Pára jelen van minden nap otthonunkban amikor tevékenységeket végzünk mint például: főzés, mosás vagy vasalás, ami nőveli gőzt ezáltal elő idézi páralecsapódást.

páramentes műanyag elérése
páramentes műanyag elérése

 

 

 

Fel kell ismernünk, hogy a megnövekedett páratartalom a lakásban befolyásolja egészségünket, ami penészesedés idéz elő a falon, és az ablakok körül. Ezen felül súlyos veszélyeket rejt szervezetünkre és lakberendezése-re is. Kellemetlen szagokat, légzőszervi betegségek idézhet elő.

Szükséges, hogy biztosítsák a megfelelő páratartalom a lakásban. Az ajánlott páratartalom 40-50%. Annak érdekében, hogy a megfelelő szinten, a megfelelő szellőztetés nagyon fontos – gravitációs vagy mesterséges szellőztetés hogy kell megtervezni, az adott helyiség, épület. Kiegészítésként a szellőzés mi is alkalmazza a megfelelő rendszer szerelvények, amely lehetővé teszi a légáramlás a horony között a keret és a szárny, és csökkenti annak valószínűségét, páralecsapódás.

 Argon gáz

Speciális gáz, amelyet az ablak üvegei közé töltenek, hogy ezzel növeljék az ablak hőszigetelését.
Normál hőszigetelő üvegszerkezetnél ( 4mm float üveg – 16 mm légrés – 4 mm float üveg ) az üveg hőátbocsátási tényezője 2,68 W/m2K.
A jobb hőszigetelő üvegnél az üvegszerkezet ( 4 mm Low-e üveg – 16 mm légrés – 4 mm float üveg ) hőátbocsátási tényezője 1,4 W/m2K.
Argongázzal  töltött üvegszerkezetnél ( 4 mm Low-e üveg – 16 mm Argongáz – 4 mm float üveg ) a hőátbocsátási tényező 1.0 W/m2K.

Modern ablakok magas minőségű termékek; kitűnjön paraméterek, amelyek megfelelnek az európai szabványoknak. Felszerelt korszerű szerelvények melyek garantálják az egyenletes faáru működését és használatát. Szerelvények is biztosítja a jobb szellőzés miatt extra tilt helyzet szolgál, hogy az úgynevezett “szellőztető nyílás”. A mikro szellőztető funkció integrálva a nyírási lehetővé teszi, hogy helyezze a fogantyút 45 ° -os helyzetbe. Ez a funkció megkönnyíti a megfelelő légáramlás, és csökkenti annak valószínűségét, páralecsapódás. Mikor jön a  termékek, mikro szellőzés a tartózkodás egy szabványos eleme ablak kiegészítők.

 Penészes ablak
Penészes ablak

 

Figyelembe véve a kérdést a megfelelő légáramlás és annak érdekében, hogy elkerüljék a párás ablakok, ha vásárol faáru az is fontos, hogy válassza ki a megfelelő összetett üveg és keresni a csatlakozni meleg távtartó azaz egy műanyag távtartó, amely jelentősen kiküszöböli a hőhíd , amely egyszerűbbé teszi a pillanat a páralecsapódást az üveg szélén.

“Napjainkban, a piac kínál számos távtartók. Azonban a technikai és termikus paraméterei a távtartók drasztikusan változhat. Alumínium távtartó egy olyan anyag, amely jellemzi a kis hőszigetelést és bármilyen más távtartó (acél vagy műanyag) garantálja a jobb hőtani paraméterekkel, mivel a pára lecsapódik később, mint az alumínium esetében.

az ultra meleg Swisspacer Ultimate rendelkezésre  termékek, az európai vezető ablakgyártó, nem csak lehetővé teszi az energiatakarékosság, hanem azt is biztosítja az egészséges és kényelmes mikroklímát a szobákban.Az ablak hőmérséklet a belsejében a keret és az összetett üveg növekszik; Ennek eredményeként a gőz kondenzáció a szélén az üveg csökken. Ezért a kockázat az egészségtelen penészképződés is csökken. További előnye, hogy alkalmazásával Swisspacer Ultimate a tény, hogy a távtartó nem váltanak ki a kellemetlen érzés a hideg, amikor megérintette. A modern távtartó is válasz a jelenlegi trendek design. A széles színválaszték, a távtartók tartalmaz 17 árnyalat, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza az elemet, amely megfelel optimálisan az ablak színét. Mi több, az ablakok felszerelt modern távtartó megfelelnek az egyre szigorodó követelményeket az energiahatékonyság. Swisspacer Végső által hitelesített Passzívház Intézet Darmstadt, a világ legjobb lineáris hőmérsékleti együttható Psi (ψ).Köszönhetően a tökéletes hőmérsékleti tulajdonságokkal csökkenti az ablak hőátbocsátási 12% *!

Az egyik megoldás, hogy megakadályozzák páralecsapódás ablakok a szobákban, mint a konyha és a fürdőszoba, hogy rendhagyó ventilátorok. Kínálunk közötti választás hygroregulated ventilátorok, vagyis automatikusan szabályozott, a nyomás és kézi vezérlésű ventilátorok. Ezek biztosítják a légáramlást, ha az ablakok zárva vannak.

Lehet elfelejteni párás ablakok. Fontos, hogy vegye figyelembe az ablak specifikáció, amikor úgy döntünk, hogy vásárolni őket, mivel az ördög, mint mindig, a részletekben.