Páralecsapódás ellen – műanyag ablak légbevezető ablakba tervezve

Páralecsapódás ellen

Műanyag ablak légbevezető ablakba tervezve

Páralecsapódás ellen - légbevezető ablakba tervezve

Önszabályozó, akusztikus légbevezető 

EAR – EAF (EHA²)

Keskeny kialakítás a tökéletes illeszkedésért:
Keskeny kialakításának köszönhetően az EMM2 (csak 31 mm magas), így észrevétlenül illeszkedik bármely típusú ablakhoz. A légbevezető érzékeli a helyiség levegőjének páratartalmát és ennek alapján folyamatosan szabályozza a szellőzést. Az EMM2 speciális kiegészítőivel növelhető a léghozam és megváltoztatható a levegőáramlás iránya. Kétféle higroszabályozású kialakítással és 4 különböző színben érhető el, egyszerű kialakításának köszönhetően levehető előlapja, könnyen utólag is színezhető. Zajos környezetben alkalmazva akusztikus külső esővédővel 37 dB hangcsillapításra képes.

Irányított légáramlást biztosító talpazat:
A standard típus kialakítása ferde légáramlatot eredményez, mely módosítható vízszintesen az O-EMM2 kiegészítő talapzattal, abban az esetben ha túl közel van az ablak tok vagy a mennyezet. Így lesz a légáramlás optimális és komfortos.

Légmennyiség növelő talpazat:
Az E-EMM2 talapzat, olyan választható kiegészítő, mely a légáramlás növelését teszi lehetővé a különböző típusoknál, ahol az EMM2 léghozamát a jogszabályi követelmények teljesítéséhez (pl. nyílt égésterű tüzelőberendezések biztonságos légellátása), vagy más okból kell emelni, a légbevezetők mennyiségének megtartásával.

Kézi nyitó és záróretesz:
Ez az opció, az EMM2 5-35 páratartalom érzékelős típusoknál elérhető kiegészítő, amely 3 mód közötti választást tesz lehetővé: minimum, felhasználói igényeknek való automatikus (páraérzékelés alapján) vagy, maximális légbevezetést.

No tags for this post.
Tags: