Műanyag nyílászáró gyártás és beépítés

Műanyag nyílászáró gyártás és beépítés

Műanyag nyílászáró gyártás és beépítés

Egyedi méretű ajtó, ablakok, műanyag nyílászáró gyártás

Műanyag nyílászáró gyártás és beépítés Egyedi méretű ajtó, ablakok, műanyag nyílászáró gyártás

Műanyag nyílászáró gyártás és beépítés, egyedi ablak gyártás, műanyag bejárati ajtó méretre gyártás, műanyag ablak gyártás Budapest
Műanyag nyílászáró gyártás és beépítés, egyedi ablak gyártás, műanyag bejárati ajtó méretre gyártás, műanyag ablak gyártás Budapest és Magyarország.

A műanyag ajtó, ablakok manapság jellemzően több kamrás profilokból készülnek.

Mit is takar az a kifejezés hogy 5, 6, 7 esetleg 8 kamrás profil?

Nos ha kettévágunk egy ablaktokot, akkor azt láthatjuk, ami az alább levő képeken van. Tehát az ablak keresztmetszete kamrákra van osztva. Ezek jelentősége: hőszigetelés, stabilitás, zajszigetelés.

Sokan nem tulajdonítanak ezeknek nagy jelentőséget, pedig hosszú távon nem mindegy hogy melyik profilt választjuk. Cégünk a műanyag nyílászáró gyártásához a Horizont PS (Cseh) profilokat használja melynek minőségéhez nem férhet kétség.

Műanyag nyílászáró gyártás és beépítés

Néhány szóban bemutatjuk mire érdemes figyelni műanyag ajtó, ablakok vásárlásakor:
A nyílászáró árajánlatok összehasonlításakor nagyon fontos szempont a nyílászárók műszaki tartalma, úgy, mint üvegezés, profilmélység, kamrák száma, K (hő átbocsátási) tényező, vasalat rendszer, üveg K tényezője.

Ezek figyelembe vételével elkerülhetjük a kellemetlen meglepetéseket. A K tényező minél alacsonyabb, minél jobban közelít a nullához, annál magasabb hőszigetelésű az adott szerkezet. Megrendeléskor mindenképpen kérjen tájékoztatást ezekről az adatokról! Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a nyílászárók rendelkeznek-e a megfelelő minősítésekkel.

Mindent figyelembe véve tehát az alábbi 5 tényezőre figyeljünk műanyag ajtó, ablakok vásárlásakor, Műanyag nyílászáró gyártás és beépítés-ekor:

– hőszigetelés (K tényező)

– hangszigetelés (dB)

– kamrák száma (5,6,7 vagy 8, ezek alatt nem érdemes foglalkozni velük)

– üvegezés (K tényező)

– gyártás helye (lehetőleg nyugat-európai legyen)

Műanyag ablak formák
A klasszikus műanyag ablak négyszögletű, azon belül leggyakrabban álló téglalap formájú. Emellett a klasszikus forma mellett – a műszaki lehetőségek határain belül – elő tudunk állítani háromszög, trapéz, továbbá íves és kör alakú műanyag ablak szerkezeteket.

Ablak fajták
Egy adott méretű falnyílásba sokféle kombináció kialakítható. Az erkélyajtó kiegészülhet üvegfalakkal, fix oldalvilágítókkal. A helytakarékos megoldások iránt érdeklődők számára különféle toló-rendszereinket ajánljuk, amelyek közt mindenki megtalálja a számára ideális megoldást!

Kérjen tőlünk részletes, személyre szabott ajánlatot!

Ajánlatot kérek   

Tesla élményautózás!

Tesla élményautózás! Gyere és éld át az egyszerre elszabaduló 550 lóerőt!
1 millió összegű műanyag nyílászáró vásárlás esetén részt vehet egy Tesla Model 3 Performance élményautózáson.

Tesla élményautózás! Gyere és éld át az egyszerre elszabaduló 550 lóerőt!

Általános tájékoztató TESLA ÉLMÉNY AUTÓZÁS INGYEN

No tags for this post.
Tags: