Műanyag ajtó, Műanyag bejárati ajtók – Erősített kivitelben

Műanyag erősített bejárati ajtók

Bejárati ajtó díszpanelek

A HORIZONT PS R penta ajtórendszer konstrukcióilag 5-7 légkamrás profilnak lett tervezve ütköző tömítéssel. A normál ajtó 7 míg az erősített 5 légkamrás. A fő profilok beépítési mélysége 75 mm a szárnynál 80 mm.

Műanyag ajtók és bejárati ajtóink normál és erősített kivitelben hőhídmentes alumínium küszöbbel, zártszelvény merevítéssel értékesítjük

Az első benyomás számít – ez vonatkozik a bejárati ajtóra is! A bejárati ajtó fontos stíluselem az otthonában. Ez az első dolog, amit lát, amikor hazajön, és az utolsó, amikor elhagyja az épületet. Ezért itt gyakran kreatív hangsúlyt helyeznek. Akár egy műanyag, fa vagy alumínium bejárati ajtó, a modern és a klasszikus ajtó panelek közül választhat, amelyek a bejáratot igazán szemet gyönyörködtetővé teszik a bejárati ajtónak köszönhetően.

A betétek díszüvegei négy különböző technológiával készülhetnek, de választhat a széles savmart és katedrálüveg kínálatból is. A legismertebbek a Tiffany-üvegek, melyek különféle színű vagy mintázatú síküvegek előkészítés utáni összeforrasztásával készülnek. A kész síküveg-szerkezet képezi a háromrétegű hőszigetelt üveg középső részét. A katalógusban minden díszüveg ez a típus, ami nincs külön betűvel jelölve. A Fusing technológia (F-jelölés) magas hőmérsékleten összeolvasztott különböző üvegdarabokat takar. Megjelenésük modern külsőt kölcsönöz a betéteknek. Kristályüveg néven ismert díszüveg különlegesség (K-jelölés). Fokozottan biztonsági, hang- és hőszigetelt képességgel rendelkezik. Csillogása a kazettázott üveghez hasonló, ami sokak kedvencévé teszi.

Erősített ajtó

  • HORIZONT PS penta+ hőhídmentes PVC profil
  • 7 légkamrás (K=1,08)
  • beépítési mélység:75(tok)-80mm-(szárny)
  • horganyzott acélbetét(60×40szárny,25×35tok) merevítés
  • két sorban körbefutó nagy rugalmasságú EPDM tömítés
  • kívül-belül fehér színben/RAL 9016/
  • K=1,0 4/16/4 üvegezéssel 
  • 3db 120 kg-os teherbírású 3D bejárati ajtópánt
  • 5 ponton záródó görgős zárszerkezet (kilincsműködtetésű)
  • fúrás védett cilinderbetéttel-magas hőhídmentes alumínium küszöb

Műanyag erősített bejárati ajtó díszpanel – Amberg

Műanyag ajtó, Műanyag bejárati ajtók - Erősített kivitelben Amberg Műanyag ajtó, Műanyag bejárati ajtók - Erősített kivitelben Amberg Műanyag ajtó, Műanyag bejárati ajtók - Erősített kivitelben Amberg

Műanyag erősített bejárati ajtó díszpanel – Ausbach

Műanyag bejárati ajtók - erősített kivitelben - Ausbach Műanyag bejárati ajtók - erősített kivitelben - Ausbach

További ajtópanel tipus megtekintése

 

Műanyag erősített bejárati ajtó díszpanel – Basel

Műanyag erősített bejárati ajtó díszpanel - Basel Műanyag erősített bejárati ajtó díszpanel - Basel

Műanyag erősített bejárati ajtó díszpanel – Berlin

Műanyag ajtó, Műanyag bejárati ajtók - Erősített kivitelben Berlin Műanyag ajtó, Műanyag bejárati ajtók - Erősített kivitelben Berlin

Műanyag erősített bejárati ajtó díszpanel – Boden

Műanyag ajtó, Műanyag bejárati ajtók - Erősített kivitelben Boden Műanyag ajtó, Műanyag bejárati ajtók - Erősített kivitelben Boden

Műanyag erősített bejárati ajtó díszpanel – Bonn

Műanyag ajtó, Műanyag bejárati ajtók - Erősített kivitelben Bonn Műanyag ajtó, Műanyag bejárati ajtók - Erősített kivitelben Bonn

Műanyag erősített bejárati ajtó díszpanel – Dortmund

Műanyag erősített bejárati ajtó díszpanel – Dreseden

Műanyag erősített bejárati ajtó díszpanel – Erfurt

További ajtópanel tipus megtekintése

 

Műanyag erősített bejárati ajtó díszpanel – Frankfurt

A nagyobb biztonság és a fokozott betörésvédelem érdekében a díszpanelek MABISZ minősítésű biztonsági acélmerevítéssel is rendelhetők!

A műanyagból készült kiváló minőségű többkamrás profilokat az optimális hőszigetelés jellemzi, az egyedi kialakítás a legjobb ár-teljesítmény arányhoz igazodik.

Különös figyelmet kell fordítani a profilkamrák számára vagy a műanyag és alumínium keret teljes mélységére. Az ajtó burkolatának anyaga gyakran eldönti, hogy mennyire olcsó a bejárati ajtó. Azonban a különböző termékkínálatból származó információk kiszűrése általában sok türelmet igényel. Tehát csak állítsd be magad, és döntsd el, hogy melyik változat a legígéretesebb a végén. Ezután kényelmesen vásárolhatja meg a bejárati ajtót.

Mindenekelőtt különös figyelmet kell fordítani a bejárati ajtók kitöltésére. Hihetetlen számú tervezési opció van, amiből kiválaszthatja a megfelelőt, vagy további elemekkel javíthatja a meglévő modelleket.

Az alumínium ajtók kiemelkedő jellemzőkkel és rendkívüli élettartammal rendelkeznek, a széles RAL színpaletta lehetővé teszi a nemes ajtóprofilok gyártását az ügyfél igényeinek megfelelően.

A fából készült ajtók egyedi megjelenésükkel és természetes gabonájukkal hatnak. A fenyő- vagy meranti faprofilok kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek és környezetbarátak a hosszú élettartamra.

 

No tags for this post.
Tags: