Műanyag bejárati ajtó – Modern bejárati ajtó választék

Modern Műanyag bejárati ajtók

IGLO 5 – IGLO Energy

Modern Műanyag bejárati ajtók

Minőség; Energia hatékony; Könnyű karbantartás; Biztonság; Tartósság; Környezetvédelem!

Az új, modern technológiával készült műanyag ajtók tökéletes elemei lehetnek egy új vagy felújított lakásnak.  Cégünk elkötelezett híve a minőségnek és a biztonságos otthonoknak. Műanyag ajtók és bejárati ajtóink normál és erősített kivitelben hőhídmentes alumínium küszöbbel, zártszelvény merevítéssel értékesítjük.

Modern Műanyag bejárati ajtók

Műanyag bejárati ajtók nemcsak a modern megjelenésnek és a lekerekített profilvonalaknak felelnek meg, hanem a maximális biztonságnak is köszönhetően a 3 pontos fogantyúkkal (standard változat IGLO 5) vagy 3-pontos váltóretesz automata hármas zárral (IGLO ENERGY).

Modern Műanyag bejárati ajtók

Az IGLO ENERGY többkamrás kialakítása és innovatív tömítőrendszere kiváló hőszigetelést biztosít, ami jelentős energiamegtakarítást és ehhez kapcsolódó energiaköltség-csökkentést tesz lehetővé.

Modern Műanyag bejárati ajtók

Az IGLO rendszer nagy erősítő kamrái lehetővé teszik a megfelelő statikus paramétereket biztosító megerősítést. Emellett a fogantyú, a fogantyú és a konzol közötti választás nagyobb vizuális és funkcionális tervezési szabadságot biztosít. Még nagyobb terhelhetőséget és hosszabb élettartamot biztosít a három szárny használatával. Ez az ajtó modell megfelel az ügyfelek jelenlegi elvárásainak a biztonság és az elegancia tekintetében.

Modern Műanyag bejárati ajtók

A Renolit filmek széles választéka és számos töltési lehetőség biztosítja az IGLO ajtók még exkluzívabb megjelenését, ami pozitívan járul hozzá a ház általános megjelenéséhez.

Műanyag bejárati ajtó választék:

Euroker Kft bejárati ajtó, kínálatában. Választható egyedi és szabvány méretben is.

Műanyag bejárati ajtó - műanyag bejárati ajtó választék Műanyag bejárati ajtó - műanyag bejárati ajtó választék Műanyag bejárati ajtó - műanyag bejárati ajtó választék Műanyag bejárati ajtó - műanyag bejárati ajtó választék Műanyag bejárati ajtó - műanyag bejárati ajtó választék Műanyag bejárati ajtó - műanyag bejárati ajtó választék Műanyag bejárati ajtó - műanyag bejárati ajtó választék Műanyag bejárati ajtó - műanyag bejárati ajtó választék Műanyag bejárati ajtó - műanyag bejárati ajtó választék Műanyag bejárati ajtó - műanyag bejárati ajtó választék Műanyag bejárati ajtó - műanyag bejárati ajtó választék Műanyag bejárati ajtó - műanyag bejárati ajtó választék Műanyag bejárati ajtó - műanyag bejárati ajtó választék

Az IGLO 5 PVC ajtók alapfelszereltségként a híres MACO cég szerelvényeivel vannak felszerelve. Nemcsak a középső részen, hanem a szárny alján és tetején is védelmet nyújtanak a betörés ellen. A külső ajtók öt pontban is zárhatók, így a többpontos zárak. Opcionálisan a MACO Z-TF MF-BO ajtózárak is használhatók. A Z-TF MF-BO háromnyelvű reteszei két további multifunkciós zárral és két acél csavarral vannak felszerelve. A multifunkcionális racsnisnak köszönhetően optimális és állandó nyomást érünk el az ajtó teljes magasságában! Közvetlenül a szárny bezárása után három pontot tartanak. A kulcs elfordítása után az ajtót két acélcsappal csavarozzák be, amelyek többfunkciós rekeszekkel ellátott kazettába vannak helyezve, és egy csavart helyeznek el a zár fő kazettájában.

Műanyag ajtóink előnyei

Modern design

A profil lekerekített, elegáns vonala és a klasszikus és a modern ajtólapok széles választékát kínálja. A fogantyúk, reteszek, pommelek és egyéb kiegészítők széles választékát kínáljuk. A sokféle helyreállítással és kiegészítő felszereltséggel rendelkező színek széles választéka vonzó ajtókat és teljesen egyedi mintákat biztosít.

Magas funkcionalitás

Az ajtó acél megerősítése és a kiváló minőségű alkatrészek garantálják a könnyű használatot. Az IGLO ENERGY rendszer ajtói a piacvezető Z-TF MF-BO ajtózárakkal rendelkeznek a híres MACO cégtől, többfunkciós zárral és két acél csavarral.

Magas biztonság

MACO automatikus 3-pontos záró- és kiváló minőségű szerelvényei, valamint az ajtólap véletlen felemelése elleni zsanérok garantálják a magas biztonságot. A legalább három HAPS P700 húzott alumíniumból és alumínium küszöbből való használata biztosítja az ajtók optimális tartósságát.

Optimális energiatakarékosság

A többkamrás profil és a habosított EPDM innovatív tömítő rendszer biztosítja az ideális hőszigetelést. A standard ajánlat egy hőszigetelő küszöböt tartalmaz, amely a hőveszteséget minimalizálja.

Optimális konstrukció és stabilitás

Minden ajtólap a következő szerkezettel rendelkezik: HPL2 panel / poliuretán hab / 1 mm alumínium panel / poliuretán hab / HPL2 panel. Minden alkalmazás kizárólag rozsdamentes acélból készül, különböző díszítéssel, és a kétoldalas alkalmazásnak köszönhetően a külső és a belső ajtók szépek. Az ajtólap vastagsága 36 mm.

Tags: