Passzívház bejárati ajtó Gyártása | Cseréje | Beépítése

Műanyag bejárati ajtó

Iglo Energy Passzívház bejárati ajtó  Gyártása | Cseréje | Beépítése

A modern megjelenés és a lekerekített profilvonal tökéletes kombinációja.

A rendelkezésre álló ajtó megoldások csúcsminősége és funkcionalitása a szerkezetüket tükrözi. Minden ajtó modell HPL2 lemez / PUR hab / 1 mm alumínium lemez / PUR hab / HPL2 lemezből készül. Az alkalmazások kizárólag rozsdamentes acélból készülnek, különböző díszítéssel, és a kétoldalas használatnak köszönhetően az ajtók kívülről és a szoba belsejéről is jól néz ki. A töltési vastagság 36 mm. Az ajtók széles színválasztéka, valamint a számos ajtópanel és számos további opció közül választható lehetőség, amelyek az ajtó kialakítását segítik, lehetővé teszik a projekt teljes testreszabását. Lehetőség van az ajtó intelligens vezérlésére, megnyitására és bezárására – ujjlenyomat-olvasóval, Bluetooth-szal, távirányítóval vagy táblagéppel.Műanyag bejárati ajtó Iglo Energy

Jó hő- és hangszigetelő paraméterek. A Renolit fóliák széles választéka és számos ajtótömítés lehetősége, amely lehetővé teszi a belsőépítészet széles skáláját. Hosszú használat és szerkezeti stabilitás. Magas színvonalú ajtószerelvények garantálják a magas biztonsági szintet. Elegáns design, amely megfelel a jelenlegi építészeti trendeknek. Lehetőség a különböző formák és minták széles választékának kiválasztására, amelyek egyedi karaktert hoznak létre. Alacsony küszöbérték alkalmazása, amely biztosítja a kényelmes felhasználást.

Minőség; Energia hatékony; Könnyű karbantartás; Biztonság; Tartósság; Környezetvédelem!

Előnyök:

  • Nagyszerű hőszigetelési paraméterek az optimális profilszerkezet és az innovatív EPDM tömítő rendszer eredményeként.
  • A Renolit fóliák széles választéka és számos ajtótömítés lehetősége lehetővé teszi a belsőépítészet széles skáláját.
  • Hosszú használat és szerkezeti stabilitás.
  • Magas biztonsági szintet garantál a kiváló minőségű ajtószerelvények.
  • Elegáns design, amely megfelel a jelenlegi építészeti trendeknek.
  • Lehetőség a különböző formák és minták választékára, amelyek egyedi karaktert hoznak létre.
  • Az alacsony küszöbérték alkalmazása biztosítja a kényelmes felhasználást.
  • Intelligens vezérlés

Alapvető paraméterek:

Profil: 7-kamrás keretprofil és az 5-kamrás szárnyprofil kizárólag az A-osztályú alapanyagból készül, 82 mm-es beépítési mélységgel.
Üvegezés:  Maximális üvegvastagság 48 mm; 4/18/4/18/4 üvegcsomag, amelynek hőátbocsátása Ug = 0,5 W / (m 2 K) standard; a kripton töltött négyüveges csomagolás lehetősége Ug = 0,3 W / (m 2 K); a fokozott hangszigetelésű, edzett, biztonsági, betörésgátló, dísz- és napvédő szemüveg alkalmazása; az ajtók széles választéka.
Távtartó keret: Acél horganyzott távtartó keret standard, opcionálisan Swisspacer Ultimate különféle színválasztékban kapható.
Alkatrészek: 3 pontos automata MACO; húzott alumíniumból készült csuklópántok, amelyek kiemelkedően tartósak.
Távtartó keret: Acél horganyzott távtartó keret standard, opcionálisan Swisspacer Ultimate különféle színválasztékban kapható.
Tömítések: Az ajtó hármas tömítéssel van ellátva; külső, belső, EPDM-ből készült és habosított EPDM-ből készült. Külső és belső tömítések fekete, szürke és grafit színekben kaphatók.
Színtartomány: 43 Renolit fólia színben kapható.
Hangszigetelés: Rw = 35-46 dB az ajtótömítések függvényében.
Hőszigetelés: Uw = 0,9 W / (m 2 K) *

Miért érdemes az Euroker Kft-t választani?
– megbízhatóak vagyunk
– precízek vagyunk
– több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk
– több mint 1000 nyílászárót beszereltünk már

Bejárati ajtó választék az Euroker Kft.-nél

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb panelt új, műanyag bejárat ajtódhoz!

Modern műanyag bejárati ajtópanel minták megtekintése!

Műanyag bejárati ajtók nemcsak a modern megjelenésnek és a lekerekített profilvonalaknak felelnek meg, hanem a maximális biztonságnak is köszönhetően a 3 pontos fogantyúkkal (standard változat IGLO 5) vagy 3-pontos váltóretesz automata hármas zárral (IGLO ENERGY).

Az IGLO 5 PVC ajtók alapfelszereltségként a híres MACO cég szerelvényeivel vannak felszerelve. Nemcsak a középső részen, hanem a szárny alján és tetején is védelmet nyújtanak a betörés ellen. A külső ajtók öt pontban is zárhatók, így a többpontos zárak. Opcionálisan a MACO Z-TF MF-BO ajtózárak is használhatók. A Z-TF MF-BO háromnyelvű reteszei két további multifunkciós zárral és két acél csavarral vannak felszerelve. A multifunkcionális racsnisnak köszönhetően optimális és állandó nyomást érünk el az ajtó teljes magasságában! Közvetlenül a szárny bezárása után három pontot tartanak. A kulcs elfordítása után az ajtót két acélcsappal csavarozzák be, amelyek többfunkciós rekeszekkel ellátott kazettába vannak helyezve, és egy csavart helyeznek el a zár fő kazettájában.

Válogasson egyedülálló Renolit színkínálatunkból!

Bejárati ajtó kilincsek

 Bejárati ajtó kilincsek

 Műanyag bejárati ajtó üvegezési választék

 Műanyag bejárati ajtó üvegezési választék Műanyag bejárati ajtó üvegezési választék

Tapasztalat és hagyomány
Több mint 20 éves tapasztalat a kiváló minőségű termékek előállításában, beleértve a teljes ellenőrzést az A-tól Z-ig gyártott bejárati ajtó minden szakaszában.

Műanyag ajtóink előnyei

Modern design

A profil lekerekített, elegáns vonala és a klasszikus és a modern ajtólapok széles választékát kínálja. A fogantyúk, reteszek, pommelek és egyéb kiegészítők széles választékát kínáljuk. A sokféle helyreállítással és kiegészítő felszereltséggel rendelkező színek széles választéka vonzó ajtókat és teljesen egyedi mintákat biztosít.

Magas funkcionalitás

Az ajtó acél megerősítése és a kiváló minőségű alkatrészek garantálják a könnyű használatot. Az IGLO ENERGY rendszer ajtói a piacvezető Z-TF MF-BO ajtózárakkal rendelkeznek a híres MACO cégtől, többfunkciós zárral és két acél csavarral.

Magas biztonság

MACO automatikus 3-pontos záró- és kiváló minőségű szerelvényei, valamint az ajtólap véletlen felemelése elleni zsanérok garantálják a magas biztonságot. A legalább három HAPS P700 húzott alumíniumból és alumínium küszöbből való használata biztosítja az ajtók optimális tartósságát.

Optimális energiatakarékosság

A többkamrás profil és a habosított EPDM innovatív tömítő rendszer biztosítja az ideális hőszigetelést. A standard ajánlat egy hőszigetelő küszöböt tartalmaz, amely a hőveszteséget minimalizálja.

Optimális konstrukció és stabilitás

Minden ajtólap a következő szerkezettel rendelkezik: HPL2 panel / poliuretán hab / 1 mm alumínium panel / poliuretán hab / HPL2 panel. Minden alkalmazás kizárólag rozsdamentes acélból készül, különböző díszítéssel, és a kétoldalas alkalmazásnak köszönhetően a külső és a belső ajtók szépek. Az ajtólap vastagsága 36 mm.