Műanyag ablakok antracit színben | Színes műanyag ablakok

Műanyag ablakok antracit színben, színes műanyag ablakok Fontolgatja, hogy milyen ablakokat vegyen? Szereted a fémet utánzó sötét és szürke árnyalatokat? Kényeztesse magát kedvenc antracitjával.

Fontolgatja, hogy milyen ablakokat vegyen? Műanyag ablakok antracit színben
Műanyag ablakok antracit színben | Színes műanyag ablakok

Az energiatakarékosság a szabvány, amikor a műanyag ablakok beszerzéséről dönt. A tömítéseknek és a kamrarendszernek köszönhetően műanyag ablakaink kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. A kettős vagy hármas üvegezéssel együtt megakadályozza a hő elszökését otthonából, ezáltal megtakarítva a családi költségvetést. Ezen hasznos funkciók mellett az ablakoknak meg kell felelniük a tervezési elvárásoknak, és nemcsak a modern élet külsejének díszévé kell válniuk. A pénzügyi oldalt nem lehet lebecsülni. Jó hír, hogy a műanyag ablakok biztosan nem tartoznak a legdrágább változatok közé, és más minőségi kiegészítőket is megengedhet magának.

Antracit ablakok a belső térben

A teljesen színes szürke ablakok megtalálhatók az alapvető HORIZONT PS PENTA PLUS ablakprofilokban, de a prémium minőségű nyolckamrás HORIZONT PS SPACE 8 profilokban is alacsony energiafelhasználású és passzív házakhoz. Nagyszerűen illeszkedik a világos homlokzatba és a belső térbe a fa kiegészítőkhöz. Az otthon szíve egy kényelmes szürke kanapé lehet, ahol az egész család egy kedvenc filmhez gyűlik össze.

Műanyag ablakok antracit színben | Színes műanyag ablakok
Műanyag ablakok antracit színben | Színes műanyag ablakok

Még a világ tervezői is a sárga és a szürke színt választották az idei legnépszerűbb kombinációhoz . A szürke a kitartás szimbóluma, és elősegíti a pozitív gondolkodást. A sárga olyan, mint a napfény, és a boldogságot szimbolizálja. Sárga és szürke színt vásárolhat otthona számára a részletek révén is, például kapcsolókon, ablakpárkányokon, redőnyökön és aljzatokon.

Műanyag ablakok antracit színben | Színes műanyag ablakok
Műanyag ablakok antracit színben | Színes műanyag ablakok

A szürke és fémes kétoldalas fóliákkal ellátott profilok az ablakok és ajtók egyenletes és fényűző megjelenést kölcsönöznek még szellőzés közben is. Vessen egy pillantást például az ALUX DB 703 színes fóliára , amely támogatja az alumínium fémes árnyalatainak érzetét keltő felületet.

A sötét árnyalatok elegáns alumínium megjelenést kölcsönöznek az ablakoknak , a szigetelő tulajdonságokkal és a műanyag ablakok árával együtt. A bazaltszürke vagy antracitszürke ablakok választását . Olyan helyeken, ahol intenzív porlerakódásnak vannak kitéve, például egy forgalmas utcában, nem kell gyakori karbantartással foglalkoznia, és az árnyék évek múlva sem változik annyira, mint a fehér ablakoknál.

Nem érdekelte a szürke változat?

A klasszikus fehér ablakoktól kezdve a dekorációk tendenciája az alumínium, de a fa utánzataira is áttért . A gazdag színfóliák közül választhat cseresznye, nyír, tölgy, dió és még sok más. Új ablakai akár csokoládé árnyalattal vagy világos fa érintésével is rendelkezhetnek.

 

 

No tags for this post.
Tags: