Műanyag ablakok Ablaktávnyitok

Műanyag ablakok Ablaktávnyitok

 

Ablaktávnyitó fajták:Műanyag ablakok Távnyitó rud

Mechanikus: 

Lehetővé teszi a magasan szerelt ablakok könnyű működtetését. Használható továbbá reluxa működtetéséhez is. A távnyitó rúd hossza 119 cm, és lehetőség van 134, 162, 190 és 218 -cm-es meghosszabításra. A ZSP rúddal egyesítve 246, 274, 302 és 330 cm hosszúság érhető el.

 

 

Elektromos: 

Ez a felülvilágító-távnyitó függőleges síkban beépített derékszögű, befelé nyíló bukó, bukó-nyíló, vagy billenőszárnyú vasalattal rendelkező ablakoknál és kifelé nyíló billenő ablakoknál alkalmazható. Speciális alakok is lehetségesek, mint fából, műanyagból vagy könnyűfémből készült ferde, háromszög, kör, vagy szegmens ívű ablakok. A lapos formatervezésű olló és a rudazat elhelyezése az ablakszárny felett és oldalán csupán kevés helyet vesz igénybe.

Műanyag ablakok Elektromos AblaktávnyitokMűanyag ablakok Elektromos Ablaktávnyitok

 

A távnyitók három módon hozhatók működésbe:

 

Zsinórral:  Műanyag ablak tokjára a távnyitó mellé egy rudazat kerül felszerelésre, melyet egy kar segítségével hozza működésbe a nyitó szerkezetet. A távnyitó úgynevezett felxibils átvezetés segítségével akár a kávából kilépve a falra is kivezethetők.

Karral: Műanyag ablak tokjára a távnyitó mellé egy rudazat kerül felszerelésre, melyet egy kar segítségével hozza működésbe a nyitó szerkezetet. A távnyitó úgynevezett felxibils átvezetés segítségével akár a kávából kilépve a falra is kivezethetők.

Motorral: Nyitó motor kerül elhelyezésre a műanyag ablak tokján, melyet egy a falon elhelyezett kapcsolóval, de akár távirányítóval is működésbe hozhatjuk.

 

 

Tags: