Műanyag ablakcsere, fa ablakok cseréje

Ablakcsere  hét kamrás kivitelben új ablakban az Euroker Kft célja az ügyfeleknek a legmagasabb elégedettség biztosítása az energiatakarékos, modern kialakítás és technológiai fejlődés terén, amely megfelel a szigorú piaci követelményeknek.  Az Iglo  modellek a szépség és a funkcionalitás kombinációját jelentik az energiahatékonyság terén fejlett megoldásokkal.  A kifinomult kialakításnak és a modern technológiának köszönhetően ablakaink garantálják a használat kényelmét, alacsony téli fűtési számlákat és nyáron a légkondicionálás költségét. Kiváló paramétereket biztosít a levegőáteresztő képesség, a vízzárás és a szélterhelés ellen. Ez a világ-első megoldás egy ilyen rendszerben, amely egy habosított EPDM-ből készült központi tömítést alkalmaz. 

 

Műanyag Ablakcsere - Hét kamrás kivitelben

Profil gyártás: PVC-t használunk, amely további adalék anyaggal van ötvözve, így fokozza a hajlítószilárdságot, keménységet, színtartóságot és ellenáll az időjárás viszontagságai ellen. A gyártáshoz mindig primer alapanyagokat használunk. A profi lok az EN 12 608 norma szerint vannak gyártva.

Profil kialakítása: 75 mm-es vázszerkezet-mélységű, és 80 mm-es. A hét kamra kiváló hőszigetelést biztosít, amely a megfelelő üvegezéssel együtt megfelel a legigényesebb követelményeknek is.

Hőszigetelés: A tökéletes hőszigetelés a modern ház feltételei közé tartozik. A fő profilok konstrukciós mélysége 75mm, ami a profilt a legjobbak közé sorolja. Az ablak szerkezet hőátáramlás együtthatója 1.08 W.m-2.K-1 . A megfelelő üveghasználat biztosítja a fűtésre fordított költségek csökkentését.

DEEP GLASS üvegezés: csökkenti a műanyag nyílászárók szárnyánál megjelenő páralecsapódás előfordulását. A Horizont műanyag ablakok úgy lettek megtervezve, hogy a maximális 40mm-es üvegezés esetén is az üveg a belső oldal ideálisan helyezkedjen el az ablak síkjában.

Kivitelezés: A HORIZONT PS penta plus a modern ablak szinonimája. Jellegzetes az elegáns formája. Az ablaktok és a szárny elölnézeti szélessége 119mm. Az ablakszárny jellemzője a feltűnő kétszer tört vízelvezető léc, amely optikailag kisebbíti az elölnézeti felületet. Az ütköző tömítéssel kombinálva tökéletes védelmet nyújt a szél és az eső ellen.

Műanyag Ablakcsere - Hét kamrás kivitelben Műanyag Ablakcsere - Hét kamrás kivitelben 

Hőszigetelő tulajdonságok

Az ablakszerkezet hőátáramlás együtthatójának értéke beleértve a merevítőket:Műanyag Ablakcsere - Hét kamrás kivitelben
Uf = 1,08 W.m-2.K-1
Az ablakszerkezet hőátáramlás együtthatójának értéke beleértve a merevítőket:
Uf = 1,08 W.m-2.K-1
Az ablak hőátáramlás együtthatójának értéke szigetelő üveggel és rozsdamentes
keret alkalmazásával az egész ablakon, Ug = 1,1 W.m-2.K-1:
Uw = 1,2 W.m-2.K-1
Az ablak hőátáramlás együtthatójának értéke a szigetelő üveggel és
SWISSPACER keret alkalmazásával, Ug = 1,0 W.m-2.K-1:
Uw = 1,1 W.m-2.K-1

hőszigetelt üveg hőszigetelését, a hőátadási tényezővel jellemezzük: Ug (W/m2K). 
Minnél kisebb a szám, annál jobban szigetel az adott üveg.

Uf = a kereten keresztüli hőátadási tényező értéke
Ug = üvegátmeneti koefficiens értéke
Uw = a hőátadási tényező értéke az egész ablakon

Műanyag ablakok profil bemutató

Műanyag ablak 2 rétegű üveggel – Hőszigetelt üvegszerkezet

7 légkamrás 2 rétegű üvegszerkezet felépülése: Alapáras 4-16-4

Műanyag ablak 3 rétegű üveggel – Hőszigetelt üvegszerkezet

7 légkamrás 3 rétegű üvegszerkezet felépülése: 4-14-4-14-4

Fenyő fa ablakcsere

Az időtállóságáról többszöri festés és csiszolás gondoskodik, melyet a  felületkezelő lazúrral végzünk. Alapesetben első osztályú, csomómentes, hossztoldott, réteg ragasztott borovi fenyőt kínálunk.

Legyen szó akár az energia hatékony felújításról, akár a modern új építésről, az új ablakok telepítésekor a keretanyag kiválasztása fontos döntés, és nincs nyersanyag olyan lenyűgöző, mint a fa.

 

Fenyő fa ablak ablakcsere

Bemutató videó megtekintése!

Azok, akik a természetes megjelenést, a magas hőszigetelést és a tiszta minőséget választják, hamar rájönnek, hogy a faablakok árkülönbségei semmiképpen sem olyan magasak, mint amilyen gyakran feltételezik.

Fenyő fa ablak ablakcsere

A tartós minőségű fűrészáruból készült, jól megőrzött faablakok hosszú élettartammal rendelkeznek, megfelelő karbantartási költségekkel.

Fenyő fa ablak ablakcsere

Biztonság és stabilitás A 68 mm-es, 78 mm-es és 88 mm-es mélységben ragasztott profil különösen robusztus és stabil konstrukciót alkot. A kiváló minőségű MACO biztonsági szerelvényekkel kombinálva hatékony betörésvédelem érhető el.

Fenyő fa ablak ablakcsere