Műanyag ablakok

Modern Horizont PS műanyag ablakok 50%-os kedvezménnyel az ország területén bárhol kiszállítva és beszerelve. Kérjen ajánlatot most új ablakainkról ITT !

Profil jellemzők:

Profil gyártás: PVC-t használunk, amely további adalék anyaggal van ötvözve, így fokozza a hajlítószilárdságot, Horizont Ps 7 műanyag ablak profil  -50% AKCIÓ keménységet, színtartóságot és ellenáll az időjárás viszontagságai ellen. A gyártáshoz mindig primer alapanyagokat használunk. A profi lok az EN 12 608 norma szerint vannak gyártva.

Profil kialakítása: A légkamrák számát 8, profi lok beépítési mélységét 90 mm. Már maga a nyolc légkamrás szerkezet is kiváló hőszigetelési paramétereket kínál, de rendkívüli igénybevételnek kitett környezetben való felhasználás esetén ki lehet egészíteni még egy szigetelőréteggel, amely ezt a magas standardot az abszolút csúcs felé közelíti a több légkamrás profi lok piacán.

Hőszigetelés: A tömítések száma három. A profi lok alakjának innovatív megoldása a duplán megtört csapadékelvezetővel modern, dinamikus kinézetet kölcsönöz az ablaknak, a három szilárd tömítésből álló rendszer pedig tökéletes tömítettséget biztosít a végtermék számára. 

Hangszigetelés: A rendszer lehetővé teszi a szigetelő hármas üveggel való beüvegezést, 36–52 mm szélességig, a kiválasztott üvegezés.

Minőség; Energia hatékony; Könnyű karbantartás; Biztonság; Tartósság; Környezetvédelem

Műanyag ablak 7 légkamrás kivitelbenMűanyag ablak 7 légkamrás kivitelbenMűanyag ablak 7 légkamrás kivitelben

Az új, modern technológiával készült műanyag ablakok tökéletes elemei lehetnek egy új vagy felújított lakásnak. Cégünk elkötelezett híve a minőségnek és a biztonságos otthonoknak.

Alapvető paraméterek:

 • Költséghatékony hőszigetelés
 • Legmagasabb hőszigetelési besorolás a fa és alumíniummal szembenModern Horizont PS műanyag ablakok 50%-os kedvezménnyel
 • Árelőny a beszerzés és az életciklus alatt
 • 30-40%-al olcsóbb kivitelezés
 • A műanyag ablak magasan energiatakarékos
 • Minimális karbantartás és könnyű takarítás
 • A műanyag ablak 50 évig értékállóság
 • Korszerű granulátumból és modern gyártástechnológia
 • A műanyag ablak időálló és időjárás álló
 • Elszíneződés védelem
 • Biztonságos és megbízható vasalat, ami igény szerint biztonsági vasalatra cserélhető

Műanyag ablak 2 rétegű üveggel – Hőszigetelt üvegszerkezet
7 légkamrás 2 rétegű üvegszerkezet felépülése: Alapáras 4-16-4

Műanyag ablak 2 rétegű üveggel – Hőszigetelt üvegszerkezet

Műanyag ablak 3 rétegű üveggel – Hőszigetelt üvegszerkezet
7 légkamrás 3 rétegű üvegszerkezet felépülése: 4-14-4-14-4

Műanyag ablak 3 rétegű üveggel – Hőszigetelt üvegszerkezet

Speciális üveghasználat

Euroker Kft speciális üveg technológiaival használ, ami azt eredményezi hogy egy időt álló üvegrendszert hozzunk ezáltal létre. Ami idő álló nyílászárót biztosít önek. Legyártott üvegtípusok fajták amiket az Eurokert Kft biztosít önek.Az inovatív megoldás lehetővé teszi néhány fajta méretű izolációs üvegek használatát, így a vevő megtalálja az ideális megoldást a maga számára. Szükség szerint választható üvegezés, hő vagy hang szigeteléssel, tetszés szerint.A nagyobb mélységű üveg használata hozzájárul az egyedi igények kifejlesztésére. A komplett rendszer a jelenlegi legszigorúbb feltételeknek felel meg ezáltal.

 

Csincsilla Üveg  Katedrál  Üveg     Fatörzs Üveg      Méhsejt Üveg

?????????????????????????????????????????????????????????

 

Diamant Üveg    Matercarre Üveg     Grízes Üveg     Ócean Üveg

Üvegfajtáktípusok Diamant ,Matercarre,Grízes,Ócean