Műanyag ablak szigetelése – Ablak hőszigetelése

 

Műanyag ablak szigetelése Ablak hőszigetelése

Műanyag ablak szigetelése – Ablak hőszigetelése Számít Önnek a jó hőszigetelés és a fa- valamint színes felületek által biztosított egyedi megjelenés? Akkor Önnek a hatkamrás rendszerünket ajánljuk.

Az egyre növekvő energiaárak nemcsak a magánháztartások költségeit növelik. Az ötkamrás geometria és a 74 mm-es beépítési mélység segítségével azonban az S 8000 IQ rendszer nagyon jó hőszigetelést biztosít költséget kímélve. Azért hogy a hőszigetelő tulajdonságok legmagasabb követelményeinek is megfeleljünk, a rendszernek többkamrás szárny illetve tokváltozatai is léteznek. A profilkombináció a bevizsgált U-értékével beleszámítva a standard acélmerevítést (Uf= 1,1 W/(m2·K) értékig) a legjobb műanyag profilrendszerekhez tartozik. Ennek ellenére soha nem történik a hőszigetelés a statika hátrányára, amikor is az ember nem használ elegendő acélmerevítést.

Műanyag ablak szigetelése - Ablak hőszigetelése
Műanyag ablak szigetelése – Ablak hőszigetelése

Több kamra, kevesebb energiaveszteség

A profilokban a plusz kamrák hatásosan csökkentik az energiaveszteséget és a hőszigetelő üvegezéssel együtt kellemes klímát biztosítanak a lakásban. A teljes nyílászáró hőszigetelő faktora természetesen nagyban függ az üvegezéstől, hiszen a legtöbb esetben ez teszi ki az ablak felületének nagy részét. A stabil ablakokért a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal.

Az S 8000 rendszer kifejlesztésekor különös figyelmet szenteltünk a profil stabilitásának. Így nagyrészt kiesett a fő kamrák nagy dimenzionálása az acélmerevítés felvétele miatt. Az eredmény a standard merevítés igen magas hajlítási szilárdsága, ami szintén a profil stabilitását javítja. Ezáltal már semmi nem áll annak útjában, hogy nagyobb elemeket építsünk és hogy az ablakgyártás területén az ilyen jellegű igényeket is kielégítsük.

Műanyag ablak szigetelése - Ablak hőszigetelése
Műanyag ablak szigetelése – Ablak hőszigetelése
No tags for this post.
Tags: