Műanyag ajtók, ablakok gyártása Maco vasalat

Műanyag ablak / Műanyag ajtó gyártása

A nyílászárók és az árnyékolástechnika terén megújulást kínál az Euroker Kft, mely jól kialakított, energiatakarékos nyílászárók szakszerű beépítését, kivitelezését vállalja. Mindezt akár bontás nélkül is.

Euroker Kft már közel 20-éve foglakozik speciálisan le gyártott egyedi nyílászárókkal.
Miért érdemes Euroker Kft választani mit biztosítunk őnek?

 • Garancia biztos
 • Speciális üveghasználat
 • Egyedi formatervezés
 • Minőségi Műanyag  nyílászárók
 • Egyedi kivitelezés
 • Minőségi Műanyag ajtók gyártása
 • Minőségi Műanyag ablakok gyártása
 • Redőnyök

Garancia biztos

Euroker Kft 5-évre vállalja nyílászárók garanciáját.

 Speciális üveghasználat

Euroker Kft speciális üveg technológiaival használ, ami azt eredményezi hogy egy időt álló üvegrendszert hozzunk ezáltal létre. Ami idő álló nyílászárót biztosít önek. Legyártott üvegtípusok fajták amiket az Eurokert Kft biztosít önek.Az inovatív megoldás lehetővé teszi néhány fajta méretű izolációs üvegek használatát, így a vevő megtalálja az ideális megoldást a maga számára. Szükség szerint választható üvegezés, hő vagy hang szigeteléssel, tetszés szerint.A nagyobb mélységű üveg használata hozzájárul az egyedi igények kifejlesztésére. A komplett rendszer a jelenlegi legszigorúbb feltételeknek felel meg ezáltal.

 Csincsilla Üveg  Katedrál  Üveg     Fatörzs Üveg      Méhsejt Üveg

üvegtípusok

 Diamant Üveg    Matercarre Üveg     Grízes Üveg     Ócean Üveg

 üvegtípusokTűzálló,Betörést gátló,Tiffany,Savmaratott,Krizet,Homokfúvott Fatörzs,Screen,Float,Gothic,Pikkely,Orchidea,Matercarre,Krizet, Galaxy,Hőszigetelt,Zajvédelmű üvegek.

Műanyag  nyílászárók Euroker Kft-től

Euroker Kft Modern gyártási technológiával dolgozik ezáltal tudjuk biztosítani vársárólíjnak különböző műanyag nyílászáró profilokat. A külsőleg kialakított megoldás a két szert tört éllel megadja az ablakoknak a modern és dinamikus formáját, és a benne levő masszív három tömítés a végterméknek tökéletes szigetelést ad..    Az új, modern technológiával készült műanyag ablakok tökéletes elemei lehetnek egy új vagy felújított lakásnak.  Cégünk elkötelezett híve a minőségnek és a biztonságos otthonoknak.

 • 6 légkamrás műanyag profil  biztosítja a hőszigetelést
 • 7 légkamrás műanyag profil  biztosítja a hőszigetelést
 • 8 Légkamrás műanyag profil biztosítja a hőszigetelést

Euroker Kft határtalan színskálával  dolgozik ezáltal vevő igényei szerint bármilyen színi műanyag nyílászárót létre tudunk hozni.       Emelet még nem csak egyéni színskálákkal dolgozunk hanem vevőhöz igazodva bármilyen stílusú nyílászárót létre tudunk hozni.

Kővetkező kis videónkban engedünk egy kis betekintést nyílászárók gyártási folyamatába.

Műanyag ajtók, ablakok gyártása