Motorizált redőny

Motorizált redőny

A tökéletes otthon

 

A technológia fejlődésével egyre inkább arra haladunk, hogy környezetünket és otthonunkat tökéletessé tehessük. A kényelmes otthonunkhoz megfelelő választás a motorizált redőny.

  • Programozható kapcsolója van, ami azt jeleneti, hogy előre beállíthatjuk, mikor gördüljön le vagy menjen fel a motorizált redőnyünk.
  • Nem kell kézzel szenvedni a heveder húzogatásával vagy kikelnünk az ágyból, hogy beeresszünk egy kis napfényt.
  • Akár menet közben a házon kívülről is használhatjuk a kapcsolót, így ha elfelejtettük leereszteni a redőnyt, nem kell visszarohanni.
  • Fényérzékelővel ellátva védi a bútorainkat az erős napsugárzástól
  • Az új technológiákhoz igazodva most már okos telefonunkról is irányíthatjuk redőnyeinket
  • Külső falsíkra szerelt redőnnyel a pénztárcánk is jól jár és időt spórolhat meg a nyomógombos vagy okos telefonos irányítással.
  • Hosszabb távon is jó befektetés, mert nem kopik el, mint a gurtnis vagy zsinóros redőny. Emellett a mechanikus redőnyöknél a tengely mozog, míg az áram által mozgatott tengely stabil (élethosszt is javítja)
  • Programozható kapcsolója mozgást imitálva elriasztja a betörőket és könnyen igazíthatjuk ébredésünkhöz vagy lefekvéshez.
  • Fontos, hogy ily módon egyszerre nagy felületek is lefedhetőek.
  • A motorizált redőnyt emelés gátlóval szerelték fel és stabil szerkezete hivatott a betörésvédelemre.

A motorizált redőny könnyen felszerelhető főleg új építésű házaknál, de könnyedén megoldható az utólagos motorizálás is alumínium vagy műanyag redőnyön.

 

Motorizált redőny távirányítók és vezérlők:

 

Ipod távirányító-család:

DC104
A DC 104 egy 1 csatornás kézi távirányító, fali tartóval ellátva. Kis méretének köszönhetően nagyon praktikusan használható. Kis piros LED jelzi a működést. Akár központi vezérlésként is tekinthetünk rá. Elemmel és tartó konzolokkal szállítjuk.
DC105
A DC 105 egy 5 csatornás kézi távirányító, fali tartóval ellátva. Kis méretének köszönhetően nagyon praktikusan használható. Kis piros LED-ek jelzik, hogy az 5 csatorna közül éppen melyiket használjuk. Akár központi vezérlésként is működik. Elemmel és tartó konzolokkal szállítjuk.
DC169
A DC169 egy 15 csatornás LCD-s kézi távirányító időprogrammal. Fali tartóval rendelkezik. Minden csatornának lehet állítani egy napi nyitási és zárási időt külön-külön. Szabadság program. Központi vezérlésként is használható. Kis mérete miatt nagyon praktikusan használható.

Minimal távirányító-család:

DC1800
A DC 1800 egy 1 csatornás kézi távirányító mágneses fali tartóval, mely LED-es visszajelzéssel van ellátva. Letisztult, elegáns forma, fém kerete teszi egyedivé ezt a prémium kategóriás vezérlést. Akár központ kapcsolóként is használhatjuk. Elemmel és tartó konzolokkal szállítjuk.
DC1803
1 csatornás időprogramos kézi távirányító mágneses fali tartóval, fém burkolattal. Minden napra külön programozható a vezérlés.

Style távirányító-család:

DC458
A DC458 egy 1 csatornás kézi távirányító időprogrammal, fehér kivitelben. Új design. Központi vezérlésként is alkalmazható. Napi egy nyitási és zárási parancs. Fali tartó, szabadság program.
DC313
DC313 egy univerzális 15 csatornás távirányító, mely redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők vezérlésére alkalmas. Minden távirányító tartalmaz egy fali tartót. A vezérlés fekete és fehér színben érhető el.

 

Motorizált redőny motorok:

 

 

kapcsolos-motorokradios-motorokgarazskapu-motorokpremium-motorok

 

 

Motorizált redőny távirányítók és vezérlők:

fali-kapcsolokradiovevokipod-taviranyitostyle-taviranyitominimal-taviranyito