Biztonsági ajtózár – Maco Z-TF vasalat

Biztonsági ajtózár

Maco Z-TF vasalat

Ez az ajtózár könnyű kezelhetőséget és kiváló funkcionalitást biztosít.

Biztonsági ajtózár – Maco Z-TF vasalat  két további multifunkcionális zárral rendelkezik, amelyek kiegészítik a standard forgattyús reteszt és optimális, állandó tömítés-tömörítést biztosítanak az ajtó teljes magasságában. Közvetlenül a zárás után az ajtólapot három ponton tartják biztonságosan és megbízhatóan, anélkül, hogy további zárásra lenne szükség. A Z-TF ajtózár tartománya csavaros vagy iS biztonsági görgőkábellel áll rendelkezésre.  A Z-TF kompatibilis az elektromos nyílásokkal, és ezért több lakóegységgel is alkalmas a projektek telepítésére.

Maco Z-TF - Ajtózár Maco vasalat

A Z-TF zárak kompatibilisek szimmetrikus rendszerű elektromos zárakal. Az ajtó minden retesze irányítható egy elektromos zárral. Általában az irányításhoz csak három drótra van szükség, ami egy elektromos impulzust szállít a három záródási ponthoz egyszerre. A kábel kötegben is kapható, a keretbe építve vagy kívülről rászerelve. A drótozásra beépítés közben kerül sor és a kábel kötegnek csak a középső elektromos zárhoz kell kapcsolódnia.

Biztonsági ajtózár - Maco Z-TF vasalat

Előnyök

  • Két különböző reteszelő mechanizmushoz
  • Z-TF biztonsági görgős bütykös vagy csavaros reteszeléssel
  • Három különböző magasságban kapható
  • Egyszerű és csendes zárás a szabványos forgattyús retesznek köszönhetően
  • Egyszerű és csendes zárás
  • Elektromos nyitók is használhatók
  • Egyszerű és gyors telepítés, mivel a lapos reteszelem
  • Egyszerű tömítés-kompressziós beállítás
  • Kombinálható a kereskedelemben kapható szimmetrikus elektromos nyitókkal

Biztonság – Nyílászárók – Maco Vasalat

Maco vasalatok – Multi Trend és Multi Matic

Az osztrák gyártó szlogene is elárulja, hogy mit is szerettek volna elérni a termékükkel.  One for all. Egy mindenre. A gyártó ötvözte a biztonságot, a használhatóságot és minőséget a termékeiben, hogy ne kelljen mindenért külön rohangálni.

Mint írtam az előző cikkemben, az egyik kritikus tényező, hogy a vasalat körbefutó legyen. Természetesen a Maco ezen két terméke is körbefutó, ha már a biztonság szerepel a mottójukban. Mint vásárlónak nekem emellett az esztétika is nagy szerepet játszik a döntésnél. A Maco vasalatoknál erre is figyeltek a formatervező mérnökök. A technológia 3 rétegű silber-look védőbevonatot alkalmaz.  Horganyzott alaprétege hivatott a rozsdásodás elleni védelemre, a kromát rétege adja az alap bevonatot és ezüstös árnyalatot ad és viaszbevonat teszi teljessé a kompozíciót az extra védelem érdekében.

A vasalatok összeállításánál tényleg figyeltek minden apró részletre. A hibás működésgátló teszi lehetetlenné a kiemelést a felső pántból; a huzatzár megakadályozza a huzat miatti becsapódást; a kulcsos nyitáshatároló bizonyos méret fölött véd a szárnyak leszakadása ellen; résszellőzés funkciója segít az otthonunk szellőztetésében; két sarokváltó segítségével nyíló szárnyaknál is magas a légzárás és a Safety Plus kiemelésgátló horog őrzi otthonunk biztonságát.

Emellett az elemek könnyen tisztíthatóak, egyszerűen kiegészíthetőek és sokféle nyílászáróval kompatibilisek.

Opcionális lehetőségként  nyitásfék, zárellendarab és különféle biztonsági alkatrész szerelhető még be.

A Maco tényleg kitért minden egyes részletre, hogy se biztonságban se esztétikában ne szenvedjünk hiányt egy hosszabb távú befektetésnél.

Biztonsági ajtózár - Maco Z-TF vasalat Biztonsági ajtózár - Maco Z-TF vasalat Biztonsági ajtózár - Maco Z-TF vasalat

Tags: