Légbevezető utólagos beépítése nyílászáróba

Műanyag ablak légbevezető szellőző

Légbevezető utólagos beépítése nyílászáróba beépítése elengedhetetlen.

Az ablak szellőztető egy passzív eszköz, amely biztosítja a friss levegő természetes áramlását az egyébként légmentes ablakkereteken keresztül.

Műanyag ablak légbevezető szellőző

modern, természetes és egészséges szellőzés / jobb levegőcsere /termikus komfort a helyiségekben.

A műanyag és fa ablakok cseréje ne múljon el úgy, hogy nem vásárol légbevezetőt

Légbevezető, típusok!

ÖNSZABÁLYOZÓ FALÁTVEZETÉSES LÉGBEVEZETŐ

A falnyílásra szerelhető EHT higroszabályozású, és EFT fix léghozamú légbevezetők a  nyílászáróra szerelhető típusok ideális fali megfelelője. Ha a légbevezető valamiért nem szerelhető az ablakra, a fali légbevezető a jó választás. Akusztikus kiegészítőkkel hangcsillapítása kimagasló. Az EHT légbevezetők is rendelhetők záróretesszel ellátott kivitelben, hogy védettek legyünk a túlzott hideg és a szélhatás ellen. EHT  automatikus működésű higro(pára)érzékelős szellőző, légbevezetők: A helyiség páratartalmának függvényében, automatikusan szabályozza a bejutásra kerülő friss levegő mennyiségét. Csak annyi levegőt enged be, amennyi ténylegesen a helyiség optimális levegőminőségéhez szükséges, ezáltal nem okoz felesleges fűtési energiaveszteséget. Egyes növelt léghozamú EHT, valamint fix léghozamú EFT típusok nyílt égésterű gázkészülékek, kályhák kandallók biztonságos légutánpótlásához ajánlott típus. Kiválasztáshoz kérje szakember segítségét!

Légbevezető utólagos beépítése nyílászáróbaLégbevezető utólagos beépítése nyílászáróba

ÖNSZABÁLYOZÓ AKUSZTIKUS LÉGBEVEZETŐ

Az EAR – EAF (EHA2) páraérzékelős, vagy kézi állítású, nyílászáróba építhető akusztikus légbevezető a legtöbb műanyag, fa és alumínium nyílászáróhoz illeszkedik. Négy alapszínben rendelhető, de a levehető külső borítás megfelelő eljárással igény szerint színezhető.Nyílt égésterű berendezések légellátása.A nem zárható és növelt minimum hozamú légbevezetők alkalmasak a nyílt égésterű gázkészülékek, kályhák, kandallók égési és szellőző levegőjének utánpótlására. Kiválasztásuk tervezői feladat!EAR automatikus működésű akusztikus, higro(pára)érzékelős szellőző, légbevezetők: A helyiség páratartalmának függvényében, automatikusan szabályozza a bejutásra kerülő friss levegő mennyiségét. Csak annyi levegőt enged be, amennyi ténylegesen a helyiség optimális levegőminőségéhez szükséges, ezáltal nem okoz felesleges fűtési energiaveszteséget. EAR kézi beállítású, akusztikus szellőző, légbevezetők: Ezeken a típusokon az átáramló levegő mennyisége manuálisan állítható be. A beállítás függvényében a légbevezető szabályozza a helyiségbe jutó friss levegő mennyiségét.

Légbevezető utólagos beépítése nyílászáróbaLégbevezető utólagos beépítése nyílászáróba

ÖNSZABÁLYOZÓ, NYÍLÁSZÁRÓBA ÉPÍTHETŐ LÉGBEVEZETŐ

EMM – Légbevezető utólagos beépítése nyílászáróba, párásodás, penészesedés miatt

Egyszerű, elengedhetetlen. Az EMM, EMF légbevezetők a szellőzési rendszer elengedhetetlen részei. Kétféle légáramlással szerelhetők.Az egyszerű és strapabíró kialakításukkal már sok ország piacán bizonyítottak. Akusztikus külső esővédővel 37 dB átlagos hangcsillapításra képesek. EMM automatikus működésű higro(pára)érzékelős szellőző, légbevezetők: A helyiség páratartalmának függvényében, automatikusan szabályozza a bejutásra kerülő friss levegő mennyiségét. Csak annyi levegőt enged be, amennyi ténylegesen a helyiség optimális levegőminőségéhez szükséges, ezáltal nem okoz felesleges fűtési energiaveszteséget. EMF kézi beállítású szellőző, légbevezetők: Ezeken a típusokon az átáramló levegő mennyisége manuálisan állítható be. A beállítás függvényében a légbevezető szabályozza a helyiségbe jutó friss levegő mennyiségét.

KÉZI, MANUNÁLIS BEÁLLÍTÁSÚ LÉGBEVEZETŐ

EFR – Légbevezető utólagos beépítése nyílászáróba, párásodás, penészesedés miatt

Az EFR légbevezetőn manuálisan beállítható a kívánt léghozam. Egy öt pozícióban mozgatható csúsztatólap segítségével könnyen  szabályozható a helyiségbe beáramoló  friss levegő mennyisége. Huzatkorlátozóval szerelt (AEA100) külső oldali esővédővel kombinálva szelesebb területeken is maximális komfort biztosítható.    

 

Légbevezető utólagos beépítése nyílászáróbaLégbevezető utólagos beépítése nyílászáróbaLégbevezető utólagos beépítése nyílászáróba

 

No tags for this post.
Tags: