Konyhatípusok és Árnyékolástechnikák

Konyhatípusok és Árnyékolástechnikák

A piacon számos konstrukció és stílus van a konyhák számára. A belsőépítészeti piac az évek során megváltozott olyan stílusokkal, mint az UPVC francia ajtók és ablakok egyre népszerűbbek az általuk kínált funkciók miatt.

 

Műanyag Redőny Műanyag Redőny

A redőnyt sötétítő, hőszigetelő és biztonsági eszközként használjuk, mely a házunk külső arculatát is szebbé, komfortosabbá teheti. Készülhet műanyagból, alumíniumból és fából.
A redőnyszekrény készülhet festett vaslemezből és alumíniumból, valamint vakolható kivitelben is mindkét anyagból. Mozgatása lehet gurtnis, zsinóros, és motoros. Motoros működtetés esetén lehetőség van fényérzékelő szenzor beépítésére, valamint a magasabb kényelmi szempontok elérése érdekében távirányítású működtetésre. Készülhet még mobil szúnyoghálóval egybe építve, mely a redőnnyel együtt is és tőle függetlenül is mozgatható.

 

Alumínium RedőnyAlumínium Redőny

Alumínium redőny fokozza az ingatlan megjelenését és az energia-Alumínium Redőny Tökéletes hangszigeteltséghatékonyságot. Széles körű tervezési lehetőségek és személyre szabott kényelem. Választható külső vagy belső tokosként. Redőny szerkezete könnyű, erős és tartós. Alumínium redőnyök biztosítják a megfelelő belső klímát egész évben. Tökéletes hangszigeteltséget biztosít ezáltal kiszűri az utcai zajokat. Betörés és időjárás védelem. A tengely horganyzott perforált acél tengely , védőgyűrűk gondoskodnak a súrlódásmentes és halk működtetésről. A tengely továbbá tartalmaz egy feltolásgátló rendszert is, ez a rendszer mozgatja a redőny léceket.

 

Motorizált redőnyAlumínium Redőny

A motorizált redőny könnyen felszerelhető főleg új építésű házaknál, de könnyedén megoldható az utólagos motorizálás is alumínium vagy műanyag redőnyön.
A technológia fejlődésével egyre inkább arra haladunk, hogy környezetünket és otthonunkat tökéletessé tehessük. A kényelmes otthonunkhoz megfelelő választás a motorizált redőny.

Reluxareluxa

Reluxa a legrégebbi belső árnyékoló. Reluxáinkkal az ÖnReluxa kedvező áron, reluxa szerelés hangulatához tudja igazítani lakása fényellátottságát. Ön dönti el, hogy mennyi fényt enged be otthonába és nem kell attól félnie, hogy teljes sötétségbe borul a szobája. A fény szabályozhatóságán kívül számos pozitív tulajdonsága van a reluxának. Areluxa nem csak ablakokra, de ajtókra szerelhető fel, de kisebb terek elválasztására is tökéletes. Tehát szinte bárhová felszerelhető.

 

Rolettaroletta stilus

A legismertebb belső árnyékolók egyike. Míg néhány évtizeddelRoletta A legismertebb belső árnyékolók egyike ezelőtt a csipkefüggöny kiegészítőjeként vagy sötétítőként szolgált, mára a lakáskultúra nemcsak praktikus, de rendkívül esztétikus meghatározó darabja.

 

 

Szalagfüggöny

Szalagfüggönyeink a lakások, irodák, kiállítótermek egyenes, ferde és íves felületeinek árnyékolására, valamint térelválasztásra egyaránt alkalmasak. A szalagfüggöny a hagyományos csipkefüggöny és sötétítőfüggöny előnyeit egyesíti magában, hisz a széles lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be. A lamellák átlapolásával, egy mozdulattal kizárhatjuk a kíváncsi tekinteteket.többféle anyagból, különböző színekből , egyenes, akár ferde síkú felületekre is készítünk szalagfüggöny.

Zsaluzia

A zsaluzia a reluxák kültéri változatai. Nagyszerű védelmet biztosítanak a napsugarak melegítő sugarai ellen Az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az ablaküveget. A zsaluzia mozgatása belülről történik. A lamellák mozgatása hajtókaros vagy motoros megoldással kivitelezhető. A gyártás során nagy figyelmet szentelünk az alapanyagok és a késztermék minőségére. S mivel biztosak vagyunk termékünk kiváló minőségében, ezért 2 év garanciát vállalunk valamint további 2 évig biztosítjuk a pót- és cserealkatrészek hozzáférhetőségét

 

Milyen konyhatípusok vannak?

 

Hagyományos konyha

A kisebb helyiségekben a konyha konyhájában két párhuzamos munkalap és egy középső sétapálya található. Tökéletesen használja a helyet, és mint ilyen, ez egy kedvelt elrendezés sok híresség szakács számára.

 

 

L-alakú konyhaL-alakú konyha

A konyha egy L-alakú elrendezésének köszönhetően a saroktér nagy részét kihasználhatja, és nyitott teret biztosít az Ön konyhájának és étkezőjének kombinálásához. Ennek az elrendezésnek az a hátránya, hogy a hátad a vendégek felé fordul, miközben főz, amíg nem élvezheti a szórakozást!

 

 

Félsziget konyhaFélsziget konyha

A félsziget elrendezése egy L-alakú konyhát alakíthat egy U alakú konyhába, és társadalmi, informális étkezőt biztosít. A sziget helyett egy félsziget használata jó ötlet, ha korlátozott a tér, de egy sziget funkcionalitását szeretné.

 

 

U-alakú konyhaU-alakú konyha

Az U-alakú konyha lehetővé teszi, hogy maximalizálja a tárhelyet a konyhaszekrény három falán található szekrényekkel és egységekkel. Ha a konyhája nem elég nagy ahhoz, hogy otthont adjon egy szigetnek, az U-alakú kialakítás azt jelenti, hogy a mosogató, a hűtőszekrény és a főzőlap soha nem messze egymástól, így praktikus és használható helyet biztosít.

 

Egyfalas konyhaEgyfalas konyha

Az olyan lakásokban, ahol a tér a luxus, az egyfalú konyha-elrendezés a legmegfelelőbb módja a helytakarékosságnak. Azáltal, hogy az egységeit úgy rendezi, hogy maximalizálja a tárhelyet, az egyik falon lévő konyhája azt jelenti, hogy a helyiség többi részét egy étkező asztalhoz vagy más bútorokhoz használhatja.

Tags: