Kontrolláld az életed – iContrAll

iContrAll – Luxus és intelligencia a háztartásunkbanicontrall

A technológia rohamos fejlődésével, elkerülhetetlenné vált, hogy az okostelefonok mellé szép lassan bekússzanak az okos háztartási funkciók is. A hűtő jelzi, ha elfogyott valami és a mosógépszerelő nem szétszereli a gépet, hanem ránéz a vezeték nélküli szerkezetével, hogy mi a probléma.

Az iContrAll szolgáltatásával, az egész házunkra kiterjedő ellenőrzést kínál. A rengeteg beépített funkcióval és bővíthető lehetőséggel, végtelen számú kényelmi, takarékossági és biztonsági opcióval bővíthetjük a palettát.

Okos funkciók

Intelligens és alkalmazkodó funkciók tárházát sorakoztatja fel a szolgáltatás, hogy teljes mértékben személyre szabhassuk a felületet és mindent irányíthassunk a távolból is. A háztartásban élők saját maguk állíthatják be a profiljaikat, hogyha ők otthon vannak minden úgy működjön, ahogy ők szeretnék.

Üdvözöl, ha hazaérsz, beállítja a fények és árnyékok szintjét, a biztonsági rendszer kikapcsol és elindul a kedvenc zenéd.icontrall2

Biztonság

Mostantól, bárhonnan élesíthetjük a riasztó rendszerünket, vagy hatástalaníthatjuk távolról. Ahhoz, hogy mindig biztonságban érezhessük értékeinket, otthonunk kamerarendszerének segítségével rápillanthatunk a képre vagy akár egész nap nyomon követhetjük a történéseket körülöttünk.

Energia hatékonyság

A funkciók lehetővé teszik, hogy minden eszközünket fogyasztását, ami hozzájárul az energiaszámláinkhoz, a legoptimálisabb  szinten tartsuk.  Az árnyékolás és fűtés/hűtés összehangolható, hogy ne egymás ellen dolgozzanak, hanem összhangban működjenek. Az árnyékolót fokozatmentesen állíthatjuk be, ami azt jelenti, hogy nem csak állások vannak rajta, hanem %-osan, számszerűen adhatjuk meg a kívánt állást.

Távirányítós hozzáférés

A rendszerhez több módon is hozzáférhetünk. Használhatjuk a tabletünket vagy okostelefonunkat, hogy bárhonnan elérhessük az interneten keresztül.

Emellett a falakon is elhelyezhetünk személyre szabható irányító paneleket.

 

Funkciók:

Fények; Külső árnyékolás; Belső árnyékolás; Riasztó rendszer; Fűtés/hűtés; Fő vízelzáró; Függönyök; Napelem rendszer; Medence; Konnektorok; Ajtók/kapuk; Öntözés; Mennyezeti ventillátorok; Kamerák; Multi-room audio.

Tags: