Intelligens eszközök az otthoni használatra

Intelligens eszközök az otthoni használatra

 

 

Ablak helyett tabletta vagy TVAblak helyett tabletta vagy TV

Az innovatív multimédiás termék egy interaktív ablakot és egy vezérlőegységet tartalmaz, amely a készülék vezérlésére szolgál, és számos interfészen keresztül kommunikál a felhasználókkal. Az LCD mátrixa üvegtáblában van elhelyezve, és a kijelzőt külső tényezőktől védi. Az ablak egy kis teljesítményű ARM processzort és a legújabb szabványok szerinti vezeték nélküli kommunikációs interfészeket tartalmaz, mint például WIFI (802.11n), Bluetooth (4.1) és Bluetooth Low Energy.

Az ablakhoz, valamint egy billentyűzethez és egy egérhez csatlakoztatható egy különféle médiatartalmú tollmeghajtó vagy hordozható meghajtó. Az otthoni számítógépes hálózat használatával az ablak hozzáférhet az internethez, így teljesen új ablakfunkciókat biztosít. A mai naptól kezdve valósággá válik a YouTube klipek és fotógalériák megtekintése, illetve a népszerű internetes csatornákon történő információk megtekintése a mindennapi tevékenységek során, mint például a főzés, vagy az e-mailek böngészése és kedvenc műsorok és sorozatok megtekintése az ablakon (!). A Drutex létrehozott egy ablakot, amely magában foglalja a televízió, a tablet és a munkaeszköz funkcióit. Virtuális napvédő rolókkal vagy napellenzőkkel is rendelkezik, amelyek segítik a fény megvilágítását a szobában még kényelmesebbé tenni.

Intelligens sütőIntelligens sütő

Kiváló példa erre a Whirlpool intelligens sütője. Egy sütő egyszerű, és megkapja a munkát; de most sokkal többet tehet. A Whirlpool kifejlesztett egy kemencét, ahol az ablak párhuzamosan megjeleníthető. Az ablakkijelzés lehetővé teszi, hogy ellenőrizze, mi van a sütőben, mint egy szokásos sütő. Azonban a következő szintre lép, ha olyan animációkat jelenít meg, amelyek megmutatják, hol helyezze el az ételt az optimális főzéshez.

Az optimális főzési tippek mellett integrálható az életmódjába és a rutinjába. Az intelligens sütő szinkronizálható a digitális naptárral. Ez lehetővé teszi a sütő számára, hogy ajánlásokat készítsen a legjobb receptekről, hogy elkészítse az adott időt. Ez megkönnyíti az életedet a konyhában, és kiküszöböli a találgatást.

Abban az esetben, ha egy bulit főz, az intelligens sütő még több előnyt kínál. Segítségével több receptet is összehangolhat, amelyek egyidejűleg főznek, biztosítva, hogy minden étkezés tökéletes legyen. Ha valaha is valaha főztél, akkor tudod, mennyire könnyű valamit égetni, ha egyszerre túl sok feladatot zsonglőrködsz!

Az intelligens sütővel nem kell aggódnia az alsó edényekről vagy a túlérlelésről. A sütővel egy intelligens funkció is van, amely lehetővé teszi, hogy a sütő belsejében lévő ételt nagyítsa. Nem kell többé megnyitnia a sütő ajtaját, hogy ellenőrizze; így lehetővé teszi az optimális főzési hőmérséklet fenntartását.

 

Intelligens WCIntelligens WC

A Kohler az intelligens technológia egyik legérdekesebb alkalmazását hozta létre az idei CES bemutatón. A Numi az intelligens WC, amely a hangutasításokra válaszol. Most már működtetheti az otthoni WC-t, mivel a legtöbb funkció hangon aktiválódik. Csak beszéljen, hogy emelje vagy leengedje a WC-vel ellátott fedelet. Csak mondd el a szót, és a WC-vel kipirul. Ha furcsán beszélsz a WC-vel (hozzászoksz hozzá), akkor ezeket a funkciókat egy alkalmazáson keresztül is vezérelheted.

Ez az intelligens WC a fürdőszobában tapasztalható hatékonyságot és jobb higiéniát eredményez. Egyéb funkciók közé tartozik a fűtött ülés, valamint a hangszórók, amelyek zenét játszhatnak, vagy a híreket továbbíthatják.

 

Intelligens mosógépIntelligens mosógép

Ahogy a Whirlpool ígéri, hogy az intelligens sütő technológiát 2019-re teszi, új intelligens mosógépüket is bemutatják . A Whirlpool intelligens előterhelő mosó- és szárítógépe.

Van néhány kulcsfontosságú jellemzője, amelyeket a Whirlpool intelligens mosógépének a CES-ben történő bemutatása során kiemeltek. A Load & Go adagoló funkciója okos és hatékony. Automatikusan elosztja a mosószert a ruháinak mosásakor. A Whirlpool mosó- és szárítógép másik okos jellemzője az érintőképernyő. Ez az érintőképernyő funkció mind a mosó-, mind a szárító számára elérhető. Végül a Whirlpool intelligens mosógépet Alexa vagy Google Assistant hangutasításokkal lehet integrálni. Ez megkönnyíti a mosoda nyomon követését hangtechnológiával.

A Whirlpool az intelligens mosodai eszközök széles skáláját vezette be a 2019-es CES-ben. Azt is megerősítette, hogy ezek a készülékek kompatibilisek lesznek a Google Wear operációs rendszerével, amely szintén idén elérhetővé válik. Ez az intelligens mosógép várhatóan 2019 első félévében fog megjelenni. Az intelligens mosógép árkategóriája 1,499 és 1649 dollár között mozog.

 

Egyéb intelligens eszközök

 Számos más érdekes eszköz is van, amelyek intelligens technológiával rendelkeznek a fogyasztók számára, hogy izgatottak legyenek a következő évben. Ezek közé tartozik a Kohler intelligens kádja, amely képes a vízhőmérséklet automatikus beállítására. Egy másik közelgő okos eszköz a konyhában az intelligens csaptelep. Ez elnyeli a recepthez szükséges megfelelő mennyiségű vizet. Ez egy intelligens és hatékony funkcionalitás, amely a környezet számára is jó.

Ezen kívül vannak olyan intelligens termékek, mint az intelligens tükör, amely elemzi a bőrt, hogy ajánlja a megfelelő bőrápolási termékeket. Természetesen a Samsung az intelligens hűtőszekrényt magában foglaló intelligens eszközöket is kínál.

Tags: