Iglo Energy Classic műanyag ablak Gyártása | Cseréje | Beépítése

Iglo Energy Classic műanyag ablak Gyártása | Cseréje | Beépítése

Műanyag ablak az amire szüksége van szakszerű beépítéssel, akkor megtalálta a megfelelő helyet, hiszen mi mindent elvégzünk Ön helyett, természetesen, az Ön igényei alapján.

Cégünk vállalja műanyag nyílászárók gyártását és beépítését! A műanyag ablakok standard és egyedi méretűek lehetnek. A megfelelő méret kiválasztásával sokat spórolhatunk az ablakcsere vagy ablak beépítés alkalmával. Nyílászárók standard és egyedi méretűek lehetnek. A megfelelő méret kiválasztásával sokat spórolhatunk az ablakcsere vagy ablak beépítés alkalmával.

Miért érdemes az Euroker Kft-t választani?
✔️ Fejlett technológiájú nyílászáró rendszerek gyártása!
✔️ Kizárólag egyedi gyártás, méretben, színben és felszereltségben!
✔️ Design és biztonság!
✔️ Megbízhatóak vagyunk!
✔️ Precízek vagyunk!
✔️ Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk!
✔️ Több mint 10000 nyílászárót beszereltünk már!

Szolgáltatásaink:
✔️ helyszíni felmérés
✔️ részletes, egyedi árajánlat
✔️ egyedi méretre gyártás
✔️ helyszínre szállítás
✔️ szakszerű Bontás
✔️ szakszerű Beépítés
✔️ külső-belső párkányozás
✔️ befejező munkálatok
✔️ törmelék elszállítás

Az IGLO Classic rendszer a DRUTEX vállalat saját fejlesztésű rendszere, melyet azon ügyfeleknek tervezett, akik a klasszikus ablakformákat részesítik előnybe. A magas hő és hangszigetelés konminációja a hosszú élettartammal

Miért javasoljuk?
Mind esztétikailag, mind műszakilag kiváló minőséget képviselünk. Profilrendszereink az alaptól a prémium kategóriáig minden igényt kielégítenek És nem utolsó sorban, mert más gyártókhoz képest, lényegesen olcsóbbak vagyunk!

Profilválaszték
A normál igényeket az Iglo 5, és Iglo 5 Classic 70 mm-es 5 kamrás rendszerek, míg a prémium kategóriás elvárásokat az Iglo Energy, 82mm-es 7 kamrás profilrendszerek szolgáltatják, melyek maximálisan teljesítik az energiatakarékos építéssel szemben támasztott magas követelményeket.

Üvegezés
Az Iglo 5 rendszerek alapkivitelben argon gázzal töltött, 2 rétegű üvegezéssel készülnek, de felár ellenében rendelhető 3 rétegű üvegezéssel vagy akár melegperemes kivitelben is.

Az Iglo Energy rendszerek alapkivitelben argon gázzal töltött, 3 rétegű üvegezéssel készülnek, de felár ellenében rendelhető 4 rétegű üvegezéssel, melegperemes kivitelben, vagy akár kripton gázzal töltött üvegezéssel is. Energiatakarékossági szempontok szerint a jó minőségű műanyag ablak jelenti a legjobb megoldást, hiszen hőszigetelő képességük igen jó, ezáltal a hőveszteség minimálisra csökkenthető.

Termékleírás

Kamraszám: 7
Tokszélesség: 82mm
Hőszigetelés: 0.5kW/m2
Üvegtípus: 4/18/4/18/4
Üvegezés: 2 ill. 3 rétegű üvegezés
Hőszigetelés: Uw=0,83W/(m2K)
Hangszigetelés: Rw = 35-46 dB
Tömítések: háromszoros tömítés
Színválaszték: Renolit fóliaszínek