iControl Okosotthon

iControl Luxus és intelligencia a háztartásunkban 

A technológia rohamos fejlődésével, elkerülhetetlenné vált, hogy az okos telefonok mellé szép lassan bekússzanak az okos háztartási funkciók is. A hűtő jelzi, ha elfogyott valami és a mosógépszerelő nem szétszereli a gépet, hanem ránéz a vezeték nélküli szerkezetével, hogy mi a probléma. Az iContrAll szolgáltatásával, az egész házunkra kiterjedő ellenőrzést kínál. A rengeteg beépített funkcióval és bővíthető lehetőséggel, végtelen számú kényelmi, takarékossági és biztonsági opcióval bővíthetjük a palettát.

Miért különleges az iContrALL rendszer?

  • Teljes körű intelligens otthon megoldás megbízhatóan, egy kézből.iControl Luxus és intelligencia a háztartásunkban 
  • Egyszerű, felhasználóbarát kezelőfelület.
  • A vezetéknélküli technológia révén falbontás nélkül is telepíthető.
  • A hagyományos falikapcsolók megmardhatnak, így az innovációra kevésbé fogékony családtagok számára a rendszer észrevétlen.
  • 100% biztonság: magyarországi gyártói jelenlét és szervíz.
  • Kitűnő ár-érték arány, ingatlanérték növelő befektetés
    nincs havidíj és nincsenek rejtett költségek.

 

Hogyan működik?

Az iContrALL egy rendkívül széles eszköz portfólióval és gazdag funkcionalitással rendelkező intelligens otthon rendszer, amely kényelmesebb és biztonságosabb életstílust biztosít felhasználóinak. A háztartás szinte minden elektromos készüléke beintegrálható a rendszerbe.
Kezelése egyszerű, mindenki számára könnyen elsajátítható. Intelligens működésével hozzájárul az energiafelhasználás csökkentéséhez, ezzel óvja a környezetet.
A rendszerelemek vezeték nélküli kommunikációnak köszönhetően a telepítés egyszerű és gyors, nincs szükség falbontásra, vésére. Ideális meglévő és új építésű ingatlanok számára egyaránt.
Az iContrALL rendszer minden eleme önállóan is működőképes, a PowerDrive központi egység rendszerré szervezi a telepített eszközöket, beleértve az érzékelőket is. Visszajátszásbiztos, titkosított vezeték nélküli kommunikáció segítségével felügyeli az információáramlást a telepített eszközök között, valamint Interneten keresztül kapcsolatot tart az iContrALL Központi Szerverrel a szükséges adatcsere és a telepített eszközök távoli vezérelhetőségének biztosítása érdekében.

 Miért különleges az iContrALL rendszer?

Intelligens otthonok előnyei:

iControl Luxus és intelligencia a háztartásunkban 

Biztonság: Győződjön meg róla, hogy élesítve van-e a riasztó vagy áramtalanítva lett-e a vasaló! Ha véletlenül elfelejtette, semmi gond, a világon bárhonnan megteheti. Ameddig nincs otthon, az iContrALL rendszer a biztonsági kamerákkal és jelenlét-szimulációval is védi értékeit.

Energiatakarékosság: Vezérleje az árnyékolókat, a világítást, a konnektorokat, a hűtő és fűtő rendszert és csökkentse az energiafogyasztást! Takarítson meg jelentős összeget az energiaszámlákon! Az iContrALL intelligens funkcióival az energiatakarékosság könnyű és automatikus.

Kényelem: Az iContrALL rendszerben bárhonnan bármilyen eszköznek bármilyen parancs adható. Akár a lakásból, akár a világ másik feléről. A művelet végrehajtása mindkét esetben nyomonkövethető az okostelefon vagy a táblagép kijelzőjén, ahol egyértelmű ikonok jelzik az egyes eszközök aktuális állapotát.

Rendszer működési funkciói:

Rendszer működési funkciói:

Csoportos utasítások: Hazaérkezéskor aktiválja a “Hazaérkezés” profilt a telefonján! Minden árnyékoló a profilhoz rendelt pozícióba kerül, ahol szükségesek, a lámpák felkapcsolódnak, a riasztórendszer pedig kikapcsol.

Távoli elérés: Telefon vagy táblagép segítségével biztonságosan elérheti és vezérelheti otthonát távolról is az Interneten keresztül az iContrALL alkalmazás segítségével.

Időzítés: Hozzon létre időzített parancsokat napi, heti, havi rendszerességgel, akár csak hétköznapokra illetve hétvégére, vagy tetszőleges időszakokra!

Jelenlét-szimuláció: A távollétében szimulálhatja, hogy valaki tartózkodik a lakásában. A rendszer a redőnyöket, zsaluziákat valósághűen mozgatja és a világítást kapcsolgatja egy összetett algoritmus alapján.

Automata eseményvezérlés: Az automata eseményvezérlések a rendszerben olyan csoportos parancsokat jelentenek, amelyek automatikusan egy vagy több feltétel teljesülése esetén aktiválódnak. Feltétel egy rendszer paraméter lehet plédául egy hőmérséklet érték, egy eszköz állapota stb.

Tetszőleges csoportosítás: Csoportosítsa vezérelni kívánt eszközeit eszköztípusonként, helyiségenként vagy teljesen tetszőlegesen, hogy minél könnyebben megtalálja a vezérelni kívánt berendezéseket!

Motorizált redőny

A motorizált redőnyök ideálisak mindazok számára, akik otthonukban elegáns ablakot akarnak lefedni, valamint a távvezérlésből származó előnyöket a luxus és az irányítás terén.
A működtetést fali kapcsolókkal vagy egyre inkább távirányítókkal oldhatjuk meg.
A motorok a tengelybe kerülnek (csőmotor) és a redőny súlya határozza meg teljesítményüket.