Horizont Ps Space 8 -50% Akció

Horizont Ps Space 8 műanyag ablak profil  -50% AKCIÓ 

 

Technikai adatok

Mélyen süllyesztett szigetelőüveget használtunk.
A profi lok beépítési mélységét 90 mm-re terveztük. A légkamrák számát 8-ra emeltük.
A tömítések számát háromra egészítettük ki.

A rendszer alap méretei:Horizont Ps Space 8 műanyag ablak profil  -50% AKCIÓ  középen felnyíló bukónyíló műanyag ablak

  • 90 mm a fő profiloknál
  • 8 légkamra a tökéletes hőszigetelésnek
  • teljes körű harmadik tömítés
  • magas fokú szigetelés Uf 0,90 W.m-2.K-1
  • izolációs üveg mélysége
  • bevált design “HORIZONT PS”
  • utólagos kamra szigetelés is adott
  • üvegezés lehet 36 mm-tól 52 mm

Alapszerkezet metszete

Horizont Ps Space 8 műanyag ablak profil  -50% AKCIÓ  középen felnyíló bukónyíló műanyag ablakközépen felnyíló bukónyíló műanyag ablakHorizont Ps Space 8 műanyag ablak profil  -50% AKCIÓ 

Ablaktávnyitó

Mechanikus: Lehetővé teszi a magasan szerelt ablakok könnyű működtetését. Használható továbbá reluxa működtetéséhez is. A távnyitó rúd hossza 119 cm, és lehetőség van 134, 162, 190 és 218 -cm-es meghosszabításra. A ZSP rúddal egyesítve 246, 274, 302 és 330 cm hosszúság érhető el.

Elektromos:  Ez a felülvilágító-távnyitó függőleges síkban beépített derékszögű, befelé nyíló bukó, bukó-nyíló, vagy billenőszárnyú vasalattal rendelkező ablakoknál és kifelé nyíló billenő ablakoknál alkalmazható. Speciális alakok is lehetségesek, mint fából, műanyagból vagy könnyűfémből készült ferde, háromszög, kör, vagy szegmens ívű ablakok. A lapos formatervezésű olló és a rudazat elhelyezése az ablakszárny felett és oldalán csupán kevés helyet vesz igénybe.

Műanyag ablak gyártása

Video megtekintéséhez kattints a képre!

Műanyag ablak gyártása Horizont Ps Space 8 műanyag ablak profil  -50% AKCIÓ 

Rendelhető színek

A HORIZONT PS SPACE 8 kialakításánál nemcsak a 20 éves gyártó és kialakító tapasztalatot használtuk fel, hanem többek közt a legújabb ismereteket és anyagokat is. Maga a nyolckamrás szerkezet kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, és a kihívó feltételeknél adott a plusz szigetelés hozzáadása is, amely így abszolút csúcsra emeli a több-légkamrás profilok között.

Az innovatív megoldás lehetővé teszi né hányfajta méretű izolációs üvegek használatát, így a vevő megtalálja az ideális megoldást a maga számára. Szükség szerint választható üvegezés, hő vagy hang szigeteléssel, tetszés szerint.

A nagyobb mélységű üveg használata hozzájárul az egyedi igények kifejlesztésére. A komplett rendszer a jelenlegi legszigorúbb feltételeknek felel meg ezáltal.A külsőleg kialakított megoldás a kétszer tört éllel megadja az ablakoknak a modern és dinamikus formáját, és a benne levő masszív három tömítés a végterméknek tökéletes szigetelést ad..

HORIZONT PS SPACE 8 a jelenlegi építkezők kérését elégíti ki. Ez az ötödik generáció a profil rendszerek sorában, amely az eddig évek során összegyűjtött tapasztalatok sorát tükrözi, megtartva a HORIZONT PS jellegzetes márkáját, amely minden ezáltal készített terméken fel van tüntetve.

A jelen követeléseinek megfelelő energiatakarékos ablakok,
ez a HORIZONT PS SPACE 8 profilrendszer kínálata. Nyolckamrás profilrendszerről van szó,
középtömítéssel és 90 mm beépítési mélységgel. 90 mm, amely elválasztja az Ön magán életét a külvilág zajától, úgy lett tervezve hogy tökéletes védelmet adjon a zaj és hideg ellen az Ön otthonában.Minden az Ön igényei szerint lett kialakítva, a tökéletességre törekedve.