8 légkamrás műanyag ablak Gyártása | Cseréje | Beépítése

8 légkamrás műanyag ablak

Horizont Ps Space 8 műanyag ablak profil 

Újdonság!!! 8 KAMRÁS PROFILRENDSZER Horizont Penta plusAz Horizont Ps ablakok megfelelnek a legkifinomultabb elvárásoknak is. A Horizont P.S nyílászárók egy magasabb 7 légkamrás „A” kategóriás profil, egyesítve a legkedvezőbb árral.

 

Cégünk vállalja műanyag nyílászárók gyártását és beépítését! A műanyag ablakok standard és egyedi méretűek lehetnek. A megfelelő méret kiválasztásával sokat spórolhatunk az ablakcsere vagy ablak beépítés alkalmával. Nyílászárók standard és egyedi méretűek lehetnek.

Szaktanácsadás – Munkatársunk azon forgalmazott nyílászáró típusokat, amelyek a megfelelő paraméterekkel rendelkeznek és megfelelnek az igényeknek és Önnek ideális az árfekvése.
Felmérés – Amennyiben sikerült kiválasztani a megfelelő típust és funkciót az új nyílászárókat illetően, úgy munkatársunk felméri a gyártáshoz a szükséges méreteket.
Gyártás –  A gyártás nagyjából 10 munkanapot vesz igénybe, amennyiben nem különleges, egyedi formát, vagy méretet választ a megrendelő.
Bontás, Beépítés – A legyártott nyílászárókat a helyszínre szállítjuk. A régi nyílászárók bontása után beépítjük az új ablakot, párkányt, igény esetén redőnyöket. Takarítás és számlázás végeztével elköszönünk.
Tesla élményautózás!

Miért érdemes az Euroker Kft-t választani?

✔️ Fejlett technológiájú nyílászáró rendszerek gyártása!
✔️ Kizárólag egyedi gyártás, méretben, színben és felszereltségben!
✔️ Design és biztonság!
✔️ Megbízhatóak vagyunk!
✔️ Precízek vagyunk!
✔️ Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk!
✔️ Több mint 10000 nyílászárót beszereltünk már!

Szolgáltatásaink:
✔️ helyszíni felmérés
✔️ részletes, egyedi árajánlat
✔️ egyedi méretre gyártás
✔️ helyszínre szállítás
✔️ szakszerű Bontás
✔️ szakszerű Beépítés
✔️ külső-belső párkányozás
✔️ befejező munkálatok
✔️ törmelék elszállítás

 

Horizont Ps Space 8 műanyag ablak profil  -50% AKCIÓ 

Ablak profil gyártás: PVC-t használunk, amely további adalék anyaggal van ötvözve, így fokozza a hajlítószilárdságot, keménységet, színtartóságot és ellenáll az időjárás viszontagságai ellen. A gyártáshoz mindig primer alapanyagokat használunk. A profi lok az EN 12 608 norma szerint vannak gyártva.

Ablak  profil kialakítása: A légkamrák számát 8, profilok beépítési mélységét 90 mm. Már maga a nyolc légkamrás szerkezet is kiváló hőszigetelési paramétereket kínál, de rendkívüli igénybevételnek kitett környezetben való felhasználás esetén ki lehet egészíteni még egy szigetelőréteggel, amely ezt a magas standardot az abszolút csúcs felé közelíti a több légkamrás profi lok piacán.

Ablak hőszigetelés: A tömítések száma három. A profi lok alakjának innovatív megoldása a duplán megtört csapadékelvezetővel modern, dinamikus kinézetet kölcsönöz az ablaknak, a három szilárd tömítésből álló rendszer pedig tökéletes tömítettséget biztosít a végtermék számára. 

Ablak hangszigetelés: A rendszer lehetővé teszi a szigetelő hármas üveggel való beüvegezést, 36–52 mm szélességig, a kiválasztott üvegezés.

 

Bemutató videó megtekintése!

7 és 8 légkamrás műanyag ablak | Műanyag ablakok Gyártása | Cseréje | Beépítése – Euroker Kft.

DEEP GLASS üvegezés: csökkenti a műanyag nyílászárók szárnyánál megjelenő páralecsapódás előfordulását. A Horizont műanyag ablakok úgy lettek megtervezve, hogy a maximális 40mm-es üvegezés esetén is az üveg a belső oldal ideálisan helyezkedjen el az ablak síkjában.

Kivitelezés: A profilok alakjának innovatív megoldása a duplán megtört csapadékelvezetővel modern, dinamikus kinézetet kölcsönöz az ablaknak, a három szilárd tömítésből álló rendszer pedig tökéletes tömítettséget biztosít a végtermék számára. A HORIZONT PS SPACE 8 rendszer általunk adott válasz a jelenkori építészek által támasztott követelményekre. 

Műanyag ablak 3 rétegű üveggel - műanyag ablak profil  -50% AKCIÓ 

Műanyag ablak– alapvető paraméterek:

 • 8 légkamra a kivételes hőszigetelés érdekében
 • 90 mm-es építési mélység a kerethez és a szárnyhoz
 • 2 mm-es kereterősítés
 • Az alumínium távtartó minden esetben töltve van páraszűrő anyaggal (mol szűrő)
 • több ponton záródó Maco alapbiztonsági vasalat
 • magas fokú szigetelés Uf 0,90 W.m-2.K-1
 • mélyen besüllyesztett szigetelőüveg
 • argon gázzal töltött hőszigetelt üveg
 • 100%-ban ólommentes nyílászáró profilból készül
 • üvegszerkezet felépülése: 4-20-4-20-4
 • Maco vasalat
 • üvegezési lehetőség 52 mm-ig
 • DEEP GLASS üvegezés

Tesla élményautózás!

Tesla élményautózás! Gyere és éld át az egyszerre elszabaduló 550 lóerőt!
1 millió összegű műanyag nyílászáró vásárlás esetén részt vehet egy Tesla Model 3 Performance élményautózáson.

Tesla élményautózás! Gyere és éld át az egyszerre elszabaduló 550 lóerőt!

Általános tájékoztató Tesla élményautózás.

Hőszigetelő tulajdonságokablak hőátbocsátási tényező követelmény

Az ablakszerkezet hőátáramlás együtthatójának értéke beleértve a merevítőket:  Uf = 0,90 W / m.2K
Az ablakszerkezet hőátáramlás együtthatójának értéke beleértve a merevítőket:  Uw = 0,82-0,77  Ug = 0,6 (Uw érték függ az üvegkeret kiválasztásától)
Az ablak hőátáramlás együtthatójának értéke szigetelő üveggel és rozsdamentes
keret alkalmazásával az egész ablakon: Uw = 0,72-0,59 hőüveg üveg Ug = 0,5

hőszigetelt üveg hőszigetelését, a hőátadási tényezővel jellemezzük: Ug (W/m2K). 
Minnél kisebb a szám, annál jobban szigetel az adott üveg.

Uf = a kereten keresztüli hőátadási tényező értéke
Ug = üvegátmeneti koefficiens értéke
Uw = a hőátadási tényező értéke az egész ablakon

 

Alapszerkezet metszete

Horizont Ps Space 8 műanyag ablak profil  -50% AKCIÓ  középen felnyíló bukónyíló műanyag ablakközépen felnyíló bukónyíló műanyag ablakHorizont Ps Space 8 műanyag ablak profil  -50% AKCIÓ 

Új épületek, mind renoválások esetén első osztályú megoldást nyújt és alkalmazása különösen gazdaságos az igényes lakás- és üzleti helységek építése, felújítása esetén.

Műanyag ablak 3 rétegű üveggel – Hőszigetelt üvegszerkezet

8 légkamrás 3 rétegű üvegszerkezet felépülése: 4-20-4-20-4 Üvegrend ennél típusnál argongázzal töltőt üvegszerkezet.

Műanyag Ablak 2 Rétegű Üveggel
3reteguablakuveg_ablakakcio_ablakuveg_2reteguuveg_muanyagablakuveg_thermouveg

 Ablaktávnyitó

 Ablaktávnyitó
 Ablaktávnyitó
 Ablaktávnyitó

Mechanikus: Lehetővé teszi a magasan szerelt ablakok könnyű működtetését. Használható továbbá reluxa működtetéséhez is. A távnyitó rúd hossza 119 cm, és lehetőség van 134, 162, 190 és 218 -cm-es meghosszabításra. A ZSP rúddal egyesítve 246, 274, 302 és 330 cm hosszúság érhető el.

Elektromos:  Ez a felülvilágító-távnyitó függőleges síkban beépített derékszögű, befelé nyíló bukó, bukó-nyíló, vagy billenőszárnyú vasalattal rendelkező ablakoknál és kifelé nyíló billenő ablakoknál alkalmazható. Speciális alakok is lehetségesek, mint fából, műanyagból vagy könnyűfémből készült ferde, háromszög, kör, vagy szegmens ívű ablakok. A lapos formatervezésű olló és a rudazat elhelyezése az ablakszárny felett és oldalán csupán kevés helyet vesz igénybe.

Műanyag ablak gyártása

Video megtekintéséhez kattints a képre!

Műanyag ablak gyártása Horizont Ps Space 8 műanyag ablak profil  -50% AKCIÓ 

Tapasztalat és hagyomány
Több mint 20 éves tapasztalat a kiváló minőségű termékek előállításában, beleértve a teljes ellenőrzést az A-tól Z-ig gyártott ablakok minden szakaszában.

 

A HORIZONT PS SPACE 8 kialakításánál nemcsak a 20 éves gyártó és kialakító tapasztalatot használtuk fel, hanem többek közt a legújabb ismereteket és anyagokat is. Maga a nyolckamrás szerkezet kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, és a kihívó feltételeknél adott a plusz szigetelés hozzáadása is, amely így abszolút csúcsra emeli a több-légkamrás profilok között.

Az innovatív megoldás lehetővé teszi né hányfajta méretű izolációs üvegek használatát, így a vevő megtalálja az ideális megoldást a maga számára. Szükség szerint választható üvegezés, hő vagy hang szigeteléssel, tetszés szerint.

A nagyobb mélységű üveg használata hozzájárul az egyedi igények kifejlesztésére. A komplett rendszer a jelenlegi legszigorúbb feltételeknek felel meg ezáltal.A külsőleg kialakított megoldás a kétszer tört éllel megadja az ablakoknak a modern és dinamikus formáját, és a benne levő masszív három tömítés a végterméknek tökéletes szigetelést ad..

HORIZONT PS SPACE 8 a jelenlegi építkezők kérését elégíti ki. Ez az ötödik generáció a profil rendszerek sorában, amely az eddig évek során összegyűjtött tapasztalatok sorát tükrözi, megtartva a HORIZONT PS jellegzetes márkáját, amely minden ezáltal készített terméken fel van tüntetve.

A jelen követeléseinek megfelelő energiatakarékos ablakok,
ez a HORIZONT PS SPACE 8 profilrendszer kínálata. Nyolckamrás profilrendszerről van szó,
középtömítéssel és 90 mm beépítési mélységgel. 90 mm, amely elválasztja az Ön magán életét a külvilág zajától, úgy lett tervezve hogy tökéletes védelmet adjon a zaj és hideg ellen az Ön otthonában.Minden az Ön igényei szerint lett kialakítva, a tökéletességre törekedve.

Tesla élményautózás!

Tesla élményautózás! Gyere és éld át az egyszerre elszabaduló 550 lóerőt!
1 millió összegű műanyag nyílászáró vásárlás esetén részt vehet egy Tesla Model 3 Performance élményautózáson.

Tesla élményautózás! Gyere és éld át az egyszerre elszabaduló 550 lóerőt!Általános tájékoztató Tesla élményautózás.