Ablakcsere Akció

Műanyag Ablakcsere Akció

Műanyag nyílászárók gyártása és beépítése!

7 légkamrás műanyag ablak Akció

Horizont PS Penta – 7 légkamrás műanyag Ablakcsere, Ajtócsere 50%-os kedvezménnyel Műanyag ablak beépítéssel – Nagyobb csend, jobb szigetelés Műanyag nyílászárók gyártása és beépítése! Cégünk vállalja műanyag nyílászárók gyártását és beépítését! A műanyag ablakok standard és egyedi méretűek lehetnek. A megfelelő méret kiválasztásával sokat spórolhatunk az ablakcsere vagy ablak beépítés alkalmával. 

Az új hétkamrás profilrendszer. Tökéletes hőszigetelés, modern kivitelezés. 15 éves együttműködés az ablakgyártó cégekkel. Horizont PS penta plus, a tökéletes ablak szinonimája. A 4-ik profilgeneráció, és az elődjeidhez képest sokkal több műszaki fejlesztést kínál. Profilrendszer talán legkiemelkedőbb tulajdonsága közé tartozik a U f = 1,08 W/m 2 K hőátbocsátási érték. Ez az érték a profilt a legkiemelkedőbb helyre emeli a több légkamrás profilok között és kialakítja a legjobb feltételeket a minimális hőátbocsájtásra az egész ablakon.

A merevítő az ötödik kamrában van elhelyezve, hogy maximálisan ellensúlyozza a benti felületet a kinti alacsony hőmérséklettel. A HORIZONT PS® penta plus profilrendszer a EN 12 608 norma szerint van gyártva és a falvastagság az A kategóriában a legnagyobb. A gyártáshoz kizárólag primer alapanyagok vannak használva, káros ólom adalékanyag hozzáadása nélkül.

A rendszer magasan variabilis és lehetővé teszi a dupla és tripla üvegek használatát 24 mm – töl 40 mm-ig. Ez a lehetőség kihasználható a magas hőszigetelés és hangszigetelés iránti kiemelkedő igényeknél. Kínálatunkban áll 20 fajta színezéki lehetőség, különböző fa utánzatokban és alap színezékben a megrendelő saját igényei szerint.

A HORIZONT PS penta plus profillal készült ablak modern, dinamikus kinézetű, e mellett fantasztikus hőszigetelő képességgel rendelkezik. Masszív és biztonságos, tökéletes védelmet nyújt a szél és az eső ellen. A kétszer sarkított élek a toknál és ablaknak kecses és modern kinézetet biztosít. Magyarán: szép!.

Miért érdemes az Euroker Kft-t választani?
✔️ Fejlett technológiájú nyílászáró rendszerek gyártása!
✔️ Kizárólag egyedi gyártás, méretben, színben és felszereltségben!
✔️ Design és biztonság!
✔️ Megbízhatóak vagyunk!
✔️ Precízek vagyunk!
✔️ Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk!
✔️ Több mint 10000 nyílászárót beszereltünk már!

Szolgáltatásaink:
✔️ helyszíni felmérés
✔️ részletes, egyedi árajánlat
✔️ egyedi méretre gyártás
✔️ helyszínre szállítás
✔️ szakszerű Bontás
✔️ szakszerű Beépítés
✔️ külső-belső párkányozás
✔️ befejező munkálatok
✔️ törmelék elszállítás

Termékleírás

Légkamrák száma: 7
Ablaktok: 75mm
Ablakszárny: 80mm
Üvegezés: 2 ill. 3 rétegű üvegezés
Üvegtípus: 4-16-4 Low-e +Argon, Ug=1,0 W/m2K üvegezés 4-14-4-14-4 Ug=0,6
Hőszigetelés: Uw=0,83 W/m2K
Hangszigetelése: Rw=46 dB
Gumitömítés: körbefutó, szürke gumitömítés
Vasalatok: Maco Multi-Matic
Merevítés: horganyzott idomacél
Szín: fehér, arany tölgy, sötét tölgy, dió, cseresznye, Antaracit
Minden profil ólommentes anyagból készül.

Ablak típusok – Műanyag ablak Akció
Fix ablak
Nyíló ablak
Bukó ablak
Bukó-nyíló ablak
Kétkilincses bukó ablak
Bukó ablak
Váltószárnyas, nyíló + bukó nyíló ablak
Tokosztós nyíló-nyíló ablak
Tokosztós bukó-nyíló + bukó-nyíló ablak
Tokosztós nyíló + bukó-nyíló ablak
Toló-fix vízszintes mozgású ablak
Toló-toló vízszintes mozgású ablak
Toló-fix függőleges mozgású ablak
Toló-toló függőleges mozgású ablak
Bukó nyíló + fix ablak
Nyíló, nyíló + bukó-nyíló ablak
Nyíló, nyíló-bukó + nyíló-bukó ablak
Bukó nyíló, fix, bukó nyíló ablak
Nyíló-bukó ablak 
Nyíló + nyíló ablak
Nyíló + bukó-nyíló ablak
Toló + bukó ablak
Kör fix ablak
Kör bukó ablak
Kör nyíló ablak
Háromszög fix ablak
Háromszög bukó ablak
Félkörívű fix ablak
Félkörívű nyíló ablak
Félkörívű bukó ablak
Félköríves bukó ablak
Félköríves nyíló ablak
Félköríves fix ablak

Műanyag ablakok színválaszték külső-belső oldalon:

Minden bizonnyal sokan megtapasztalták már a rosszul szigetelő ablak hátrányait. Azon kívül, hogy hőszigetelési szempontból nem megfelelő szerkezetű ablakok kiengedik az energiát, s ezzel komoly környezeti károkat okoznak, megnövelik egy ház rezsiköltségét is.

Új ablak vásárlásakor éppen ezért érdemes körülnézni, összehasonlítani a hang- és hőszigetelés értékeit, s mindenképp egy komfortérzetet javító, mindemellett pedig energiatudatos nyílászárót választani.

Horizont PS ablak egy hét légkamrás profilrendszerből gyártott műanyag ablak. A profil szerkezetileg ütköző tömítéssel ellátott, a tok beépítési mélysége 75 mm és a szárnyé 80 mm. A hét légkamra tökéletes hőszigeteléssel rendelkezik, amely a megfelelő üvegezéssel keresztezve a legkihívóbb igényeknek is megfelel.

A merevítő az ötödik kamrában van elhelyezve, hogy maximálisan ellensúlyozza a benti felületet a kinti alacsony hőmérséklettel. A tok beépítési mélysége 75 mm a szárnyé 80 mm. A modern kivitelezés az szárnynál megadja az ablaknak a modern és dinamikus kinézetet.

A kétszer lesarkított élek a toknál és szárnynál kiemelik az egész konstrukció tulajdonságát és megtartják az ablak kecses formáját. Az egész konstrukció masszív formáját biztosítják a megfelelő merevítők használata, és a 6 borda biztosítja a tökéletes merevséget és így biztosítja az ablak könnyű használatát.

 

A vasalási nút közelebb került az ablakszárny közepe felé és ez ellenállóvá teszi az ablakot az esetleges betörések ellen. A HORIZONT PS ® penta plus profilrendszer a EN 12 608 norma szerint van gyártva és a falvastagság az A kategóriában a legnagyobb. A gyártáshoz kizárólag primer alapanyagok vannak használva, káros ólom adalékanyag hozzáadása nélkül.

A rendszer magasan variabilis és lehetővé teszi a dupla és tripla üvegek használatát 24 mm –től 40 mm-ig. Ez a lehetőség kihasználható a magas hőszigetelés és hangszigetelés iránti kiemelkedő igényeknél, amely szélesebb dupla és tripla üveget igényel, ami a színes és koextrudált profiloknál egyenesen szárnyprofilra van helyezve a fehér profiloknál az ablak külső részére. A belső oldalon tömítéssel van ellátva, ami mindig az üvegszorító léc része.

 

Kínálatunkban áll 20 fajta színezéki lehetőség, különböző fa utánzatokban és alap színezékben a befektető saját igényei szerint. Ebből a profilból gyártott ablakok garantálják a befektetett beruházások visszatérülését, könnyű kezelést és magas esztétikai értékeket.

Kivitelezés
Szerkezeti felépítése, szakszerű kialakítása miatt tökéletes védelmet garantál szél, eső és hideg ellen.

Sokrétűen felhasználható
Választéka egyedülálló: 20 féle szín és sokféle kiegészítő profil áll rendelkezésre, így kétségtelenül minden igényt kielégítő termékről beszélünk.

Hőszigetelés
A nyílászárók cseréjének egyik legfontosabb oka a fűtésszámla csökkentése. A Horizont PS termékekkel garantálható a megtakarítás, hiszen tökéletes hőszigetelést biztosít. A hőszigeteléssel szemben támasztott egyre magasabb elvárások miatt, valamint a ma már jól megoldott külső épületszigetelésből kifolyólag a figyelem azokra a hő hidakat jelentő pontokra irányul, amelyek például az ablak és a falazat kapcsolódásánál keletkezhetnek. Gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek a csatlakozási pontok a pangó vizek, illetve a penészgombák melegágyai lehetnek. Ezért rendkívül fontos az előírt beépítési normák, valamint az ide vonatkozó épületfizikai szabályok betartása a nyílászárók esetében is.

Hangszigetelés
A nyílászárók feladata egyrészt a külső természeti elemektől való védelem, másrészt a zajok távoltartása. Mindkettőre jó megoldást kínál a Horizont PS, így Ön nyugodt éjszakákra számíthat. Egy másik lényeges kritériumot is érdemes figyelembe venni a megfelelő ablak kiválasztásánál, mégpedig a hangszigetelést. Mint tudjuk, a zajhatás nemcsak kellemetlen, de egy bizonyos intenzitásnál, illetve időtartam után károsan hat az emberi szervezetre. Ezért ügyelni kell a megfelelő üvegezésre, az alapanyagra és a tömítettségre. Minél magasabb egy ablak decibel (dB) értéke, annál jobb az ablak hangszigetelése.

Szerkezet
Míg a szakszerű kialakítású profilok a megfelelő hőszigetelést biztosítják, a dupla szigetelő üveg a nem kívánatos kondenzációról gondoskodik.

Minőségi alapanyagok
Nincs minőségi termék jó minőségi alapanyagok nélkül. A Horizont PS rendszerek kizárólag magas színvonalon gyártott alkatrészek egyesítésével jött létre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Horizont PS  műanyag ablak színminták:

Az itt látható színek tájékoztató jellegűek.

Két oldalán színes magas minőségű műanyag ablakok.

A műanyag nyílászárók alapváltozatban fehér színben készülnek, felár ellenében többféle színűek, akár fa mintázatúak is lehetnek.

Műanyag ablak 2 rétegű üveggel – Hőszigetelt üvegszerkezet

7 légkamrás 2 rétegű üvegszerkezet felépülése: Alapáras 4-16-4

 

Műanyag ablak 3 rétegű üveggel – Hőszigetelt üvegszerkezet

7 légkamrás 3 rétegű üvegszerkezet felépülése: 4-14-4-14-4

A hőszigetelt üveg hőszigetelését, a hőátadási tényezővel jellemezzük: Ug (W/m2K).
Minél kisebb a szám, annál jobban szigetel az adott üveg.

Uf = a kereten keresztüli hőátadási tényező értéke
Ug = üvegátmeneti koefficiens értéke
Uw = a hőátadási tényező értéke az egész ablakon

Hőszigetelő tulajdonságok
Az ablakszerkezet hőátáramlás együtthatójának értéke beleértve a merevítőket: műanyag ablakok Hőszigetelő tulajdonságok középen felnyíló bukónyíló műanyag ablak.
Uf = 1,08 W.m-2.K-1
Az ablakszerkezet hőátáramlás együtthatójának értéke beleértve a merevítőket:
Uf = 1,08 W.m-2.K-1
Az ablak hőátáramlás együtthatójának értéke szigetelő üveggel és rozsdamentes
keret alkalmazásával az egész ablakon, Ug = 1,1 W.m-2.K-1:
Uw = 1,2 W.m-2.K-1
Az ablak hőátáramlás együtthatójának értéke a szigetelő üveggel és
SWISSPACER keret alkalmazásával, Ug = 1,0 W.m-2.K-1:
Uw = 1,1 W.m-2.K-1

Referencia munkák

Ablakcsere, Ajtócsere 50%-os kedvezménnyelAblakcsere, Ajtócsere 50%-os kedvezménnyel