Horizont PS 7 légkamrás ablakprofil


Horizont PS 7 légkamrás ablakprofil

A Horizont PS Penta plusz 4. generációs profil, magába tömöríti a mai modern technológiák és a formatervezés lehetőségeit.

Miért ezzel dolgozunk/Miért ezt ajánljuk:

Olyan terméket kerestünk, ami lehető legjobban megállja a piacon a helyét minőségben és esztétikában is. A profil arculata megadja az ablaknak a modern és dinamikus kinézetet, emellett a lekerekített élek kecsessé teszik az egész konstrukciót. A 7 kamrás kialakítás (a piacon ez a legmagasabb kivitel, 5-6-7 a csúcsminőség) lehetővé teszi közel a legjobb hőátbocsátási értéket, ami a piac átlagos termékeihez hasonlítva 5-6szor jobb. (f = 1,08 W.m -2 . K -1).

letoltes10-horizont-ps-penta-plus

 A 7 légkamra biztosítja az ablak könnyű használatát és a 75mm –es beépítési mélység a hangszigetelést és hőszigetelést erősíti. Az esetleges betörések elkerülése végett a vasalási nútot közelebb helyezte a gyártó az ablak közepéhez.

 

A profilrendszer az EN 12 608as norma szerint készül ’A’ kategóriában ( minél magasabb,  a profil szilárdsága nagyobb és nyitás/zárás biztosabb). A gyártás során kizárólag primer alapanyagokból készülnek az elemek modern CNC gépeken.

Egészség szempontjából a gyártási technológia során mellőzik az ólom adalékanyagot, ami nem kerül bele a környezetbe se a lakótérbe.  A lehetőségei közé tartozik még a dupla vagy tripla üvegek alkalmazása (24mm-40mm). A merevítők tartósságát a Fe/Zn ötvözet adja. A napi rutint a szigetelés formatervezése segítni megkönnyítve a takarítást.

Euroker Kft

http://ablak-redony.com/