Hőszigetelt műanyag ablakok / Felújítási projektekhez és új épületekhez

Hét kamrás műanyag ablak háromrétegű üveggel

Hét kamrás műanyag ablak háromrétegű üveggel

Műanyag ablak profil – 7 kamrás kivitelben

IGLO Energy Műanyag ablak profil

Műanyag ablak profil – 7 kamrás kivitelben

Az új ablakban az Euroker Kft célja az ügyfeleknek a legmagasabb elégedettség biztosítása az energiatakarékos, modern kialakítás és technológiai fejlődés terén, amely megfelel a szigorú piaci követelményeknek.  Az Iglo  modellek a szépség és a funkcionalitás kombinációját jelentik az energiahatékonyság terén fejlett megoldásokkal.  A kifinomult kialakításnak és a modern technológiának köszönhetően ablakaink garantálják a használat kényelmét, alacsony téli fűtési számlákat és nyáron a légkondicionálás költségét. Kiváló paramétereket biztosít a levegőáteresztő képesség, a vízzárás és a szélterhelés ellen. Ez a világ-első megoldás egy ilyen rendszerben, amely egy habosított EPDM-ből készült központi tömítést alkalmaz. 

Hét kamrás műanyag ablak háromrétegű üveggel

IGLO műanyag ablakok jellemzői
  • Az ablakot kiváló hőszigetelési paraméterek jellemzik, és tökéletes megoldást nyújt az energiatakarékos és passzív épületek számára .
  • Betonacél vagy üvegszálas keret és szárny merevséget és stabilitást az ablak, illetve ellenáll a deformáció.
  • Kiváló hangszigetelési együttható Rw = 37 – 46 dB
  • Innováció és egyedülállóság a modern tömítési módszerrel. Az IGLO  három tömítéssel rendelkezik. Amellett, hogy EPDM tömítés a külső és a profil belsejében, a további központi tömítés készíthető habosított EPDM , amely kisebb hőátadási tényező és kiváló teljesítményt nyújt vízállóságot és légáteresztő. Az új pecsétet, amely csak a EUROKER ajánlatban áll rendelkezésre, a szabadalmi bejelentés részét képezi, és az első ilyen megoldás a világon.
  • Könnyű üvegcsomagok kiváló hőpermeabilitási együtthatóval, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző ablakelemeket készítsenek
  • A legmodernebb MACO MULTI MATIC KS szerelvény két iS (intelligente Sicherheit – intelligens védelem) elleni védelmet nyújt a legmagasabb szintű biztonsággal és kiváló védelmet nyújt a betörés ellen.
  • A gazdag szín a 33 Renolit fóliából áll.
  • Elegáns alumínium fogantyúk egyszerűen kiemelik a profil modern kialakítását
  • Szépség és esztétika. A fejlett, energiatakarékos funkcionális megoldások kombinációja egyedülálló elegáns stílusával. Ez egy új termék az igényes ügyfeleknek, akik a BEST WINDOWS-ot keresik.
Műanyag ablak 3 rétegű üveggel – Hőszigetelt üvegszerkezet

7 légkamrás 3 rétegű üvegszerkezet felépülése: 4-14-4-14-4

Hét kamrás műanyag ablak háromrétegű üveggel

Horizont PS 7