Harmonika erkélyajtók

Harmonika erkélyajtók

Harmonika erkélyajtók ezek a nyílászárók két-, három-, és négyszárnyas kivitelben készülnek. Kétszárnyas kivitel esetén az egyik szárny buktatható is lehet. Dekor profilok csak mindkét oldalon színes kivitelben rendelhetők. Az emelő-toló modern rendszere kiváló döntés lehet lakásunkba, családi házunkba, melynek segítéségével panoráma kilátásban gyönyörködhetünk Hatalmas előnye az emelő-toló erkélyajtónak, hogy egy könnyed mozdulattal, erőfeszítés nélkül mozgathatunk hatalmas elemeket biztonságosan. 

Az erkély egy szoba, amelynek kialakítása kötelező harmonizálni a ház teljes belsejével. Ezért az erkélyajtók kialakítása különös figyelmet igényel. Az ablakok függönyökkel történő díszítése otthoni kényelmet teremt, és az erkély kényelmes pihenőhelyévé válik. Természetesen az erkélyes ablakok kialakítása nem ér véget függönyökkel. A lakások preferenciáit és stílusát figyelembe véve választhat textil vagy bambusz redőnyöket, fából készült vagy műanyag redőnyöket, amelyek teljes védelmet nyújtanak a naptól.

Az egyéni elképzelésekhez mérten gyárttatható meg és szereltethető be bármilyen típusú teraszajtó, természetesen, attól függően, hogy milyen anyagból készül, mekkora a méretben. Attól is függ az ár, hogy teraszajtó mekkora része üvegezett, és hogy az üveg hány rétegű. Továbbá az is számít, hogyan van szigetelve, illetve milyen színű az adott teraszajtó.

Fa harmonika erkélyajtó

Hatalmas üvegfelületek praktikus formában – összecsukható tolóajtók fából! Élvezze a csodálatos kilátást akadályok nélkül. Az összecsukható ajtórendszer lehetővé teszi, hogy a teljes szélességet különösen nagy fali nyílásokkal is használják. Ez a harmonika elvének köszönhető: az ajtót a szokásos módon nyitja meg, és egyszerűen csak a többi elemet nyomja össze. A kiváló minőségű fa profil több rétegű ragasztott és fenyő Meranti- vagy vörösfenyőből áll. A megújuló nyersanyag rusztikus hangulatot és hangulatos hangulatot teremt a helyiségekben.  És mindezt nem csupán a hidegebb napokon, hanem a nyári időszakban is – mivel a meleg kívül marad, így a klimatizálási költségek jelentősen csökkenthetők. A rendszer tehát tökéletesen ötvözi az optimális lakókomfortot a számottevő energiamegtakarítással. Az emelő-toló ajtó háromszoros hőhíd megszakítással ellátott alumínium küszöbét úgy tervezték, hogy a téli időszakban a hideg padlófelület a nyílászáró rendszer belső oldalán hatékonyan elkerülhető legyen. Az innovatív, három különböző síkon elhelyezkedő tömítés garantálja a maximális szél-és csapóeső elleni védelmet, valamint az optimális hanggátlást. Ezenkívül a minőségi zár-és vasaltrendszer a betörésgátlás tekintetében is eleget tesz a magas szintű elvárásoknak (WK 2-es osztályig). 

Alumínium harmonika erkélyajtó

A praktikus nyitási mód, fix szárnyak vagy osztóbordák nélkül. Az egyes ajtóelemek harmonikaszerűen összehajthatók és ez az aránylag kis csomag könnyűszerrel oldalra tolható. A harmonikaajtó speciális zárólemezek segítségével minden résznyitási helyzetben rögzíthető. Nincsenek többé zavaró nyíló ajtók, melyek tolakodóan hatnak a lakótérben. Sem ajtószárnyak, melyek a nyitás során értékes helyet rabolnak. Egy könnyedén félrehúzható üvegfelület számolja fel a határt a külső és belső terek között. Tökéletes megoldás a divatos, nagyméretű teraszra és erkélyes üvegezésre, ami egyedülállóvá teszi a belső térséget. A helyiség kellemes és egyenletes klímája magas fokú lakókomfortot , valamint értékes energia- és jelentős költségmegtakarítást eredményez.

És mindezt nem csupán a hidegebb napokon, hanem a nyári időszakban is – mivel a meleg kívül marad, így a klimatizálási költségek jelentősen csökkenthetők. A rendszer tehát tökéletesen ötvözi az optimális lakókomfortot a számottevő energiamegtakarítással. Az emelő-toló ajtó háromszoros hőhíd megszakítással ellátott alumínium küszöbét úgy tervezték, hogy a téli időszakban a hideg padlófelület a nyílászáró rendszer belső oldalán hatékonyan elkerülhető legyen. Az innovatív, három különböző síkon elhelyezkedő tömítés garantálja a maximális szél-és csapóeső elleni védelmet, valamint az optimális hanggátlást. Ezenkívül a minőségi zár-és vasaltrendszer a betörésgátlás tekintetében is eleget tesz a magas szintű elvárásoknak (WK 2-es osztályig).