Harmonika ajtók

Harmonika ajtók

Alumínium harmonika erkélyajtó

Minőség kedvező áron!

A harmonikaajtónak elsősorban tér leválasztó szerepe van. Nem záródik hermetikusan: a zaj, szag, hő terjedését nem állítja meg. Sok esetben kényszerű megoldásként építjük be, mert nincs hely a hagyományosan nyíló ajtónak. Szerencsére ma már nagyon igényes kivitelezésű harmonikaajtók is kaphatók, standard és egyedi méretben magyar és német alapanyagból.

A harmonikaajtó / összecsukható ajtó olyan típusú ajtó, amely sok függőleges hajtással van hajtogatva, és az ajtókeret tetejére szerelt sínbe helyezett görgők támasztják alá. Alkalmas a hely testreszabására, különösen lakóházakban, különösen komfortszobában, raktárban, nappaliban és konyhában. Az is funkcionálisabb, ha harmonikaajtót használnak a szomszédos területeken, nem csak a helytakarékosság, hanem a beszéd és a zajcsökkentés érdekében is.

Ha korlátozott területtel rendelkezik otthon, akkor megfelelően kell elrendeznie a bútorokat, mert ez segíthet maximalizálni a helyiség minden egyes terét; az ágytól a kanapén át a könyvespolcokon át a tévékészülékekig stb. A korlátozott terület ellenére a hatékony tervezés sokat segíthet. Használjon falfestéket, amely nagyobb tér illúzióját keltheti, például fehér, krém, bézs és más világos színek. Ezenkívül a helyigényes hagyományos csuklós ajtó helyett megfizethető módon testreszabott harmonikaajtót készíthet. Ha harmonikaajtót tervez, akkor egyedi méretű és kivitelű harmonikaajtót készítünk rendkívül kedvező áron.

Profil: 3 kamrás
Beépítési mélység: 70 mm
Üveg: 50 mm vastagságú üvegcsomagok
Tömítés:  EPDM tömítésekkel
Szerelvények: MACO MULTI MATIC KS
Távtartók: Acél horganyzott távtartó keret szabványos.
Hőszigetelés: Központi tömítés kétkomponensű EPDM szintetikus gumiból: szilárd és celluláris. 
Ug (hőátbocsátás): Egykamrás üvegcsomag: Ug = 1,0 W / (m 2 K) Háromkamrás üvegcsomag: Ug = 0,5 W / (m 2 K)
Színtartomány: RAL színválaszték

Harmonika ajtók (alumínium) – Teraszajtók Erkélyajtók Tolóajtók Gyártás Csere Beépítés