Műanyag Bejárati Ajtók Hangszigetelő | Hőszigetelő | Biztonsági

Hangsúlyozza otthona szépségét!

Hangsúlyozza otthona szépségét!

FA, Műanyag és alumínium bejárati ajtók.

Időtlen dizájn otthonába

Hangsúlyozza otthona szépségét! Az bejárati ajtó minden részlete megmutathatja az Ön stílusát és személyiségét. A bejárati ajtó minden otthon kapuja. Fából, műanyagból, alumíniumból és üvegből készült modellek széles választékából válogathat. Az alumínium ajtók megfelelnek a trendeknek, lépést tartanak a modern építészettel, valamint tartósság és időjárásállóság szempontjából is a legjobb választás . Semmilyen más anyaggal nem érhető el ilyen dizájn, precíz részletek és színkombináció. Még az igényes vásárló is elégedett lesz, aki valami szokatlant szeretne otthonába.

Műanyag Bejárati Ajtók Hangszigetelő | Hőszigetelő | Biztonsági
Műanyag Bejárati Ajtók Hangszigetelő | Hőszigetelő | Biztonsági

A hőszigetelő tulajdonságok jelentik a legfontosabb tényezőt az alacsony energiafelhasználású és passzív házak kiválasztásánál, és mind az építőanyagokra, mind a töltőelemekre, így a bejárati ajtóra is vonatkoznak . A hőátbocsátási tényező értéke “Ud”. Ahhoz, hogy ez az érték a bejárati ajtónál megfeleljen a passzívházakra vonatkozó követelményeknek, 0,8 W / (m 2 K) alatt kell lennie. A felhasznált profil felépítése és vastagsága, beleértve az ajtólapot is, nagyban befolyásolja ezt az értéket. A kínálatban szerepel a manapság igen gyakran használt hármas üvegezés is.

Tesla élményautózás! Ablakcsere, Ajtócsere AKCIÓ

A minőségi ajtók mellett speciális, ujjlenyomat-olvasóval ellátott zárakkal is növelheti biztonságát. Az intelligens beépített szoftver kiváló memóriával rendelkezik, és minden új felhasználáskor tanul. Felismeri például a gyermekek növekvő ujjait, és alkalmazkodik hozzájuk. A készülék ugyanakkor nem csak a magas szintű biztonságra helyezi a hangsúlyt, hanem a könnyű kezelhetőségre is, így gyerekek, idősek és mozgássérültek is könnyedén feloldhatják a készüléket.

Műanyag Bejárati Ajtók Hangszigetelő | Hőszigetelő | Biztonsági
Műanyag Bejárati Ajtók
Hangszigetelő | Hőszigetelő | Biztonsági

A színválaszték szinte korlátlan. A választás már az anyagválasztásnál fontos, így a rendelkezésre álló felületkezelési technológia kiválasztásakor is. Nem probléma az ajtót ablakokhoz vagy garázskapukhoz igazítani. Nem tévedhetsz a szürke örökké divatos árnyalataival vagy a hatékony szerkezeti színekkel. Jelenleg azonban a legújabb trend az ajtó megkülönböztetése és saját eredeti kialakítása . Ne féljen a merész RAL színektől vagy azok kombinációitól, például a fa dekorációval. Nagyon gyakran az ajtólap színe eltér a kerettől. Az egyediségnek köszönhetően, még merészebb színek formájában is, amit a bejárati ajtódba vetítesz, otthonod igazi gyöngyszemévé varázsolod.

No tags for this post.
Tags: