műanyag-ablak-2-rétegű-3-rétegű-ablakcsere-akció-ablakcsereakció-2retegu-Energiatakarékos

Energiatakarékos ablakok

Energiatakarékos ablakok

Energiatakarékos Nyílászárók

Tudtad, hogy a hő akár 30%-a az ablakokon keresztül távozik? Az épületek energiamegtakarításával szembeni magasabb követelmények mellett az ablakokkal szemben is magasabb követelményeket támasztunk. A Horizont PS műanyag nyílászárók hőszigetelő tulajdonságukban tűnnek ki, és alkalmasak alacsony energiafogyasztású passzívházakig.

Az új ablakok nemcsak a háztartási üzemeltetési költségeket csökkentik, hanem sokkal magasabb komfortérzetet is biztosítanak.

hoszigetelo-hangszigetelo-muanyag-ablak-2-retegu-3-retegu-ablakcsere-akcio-ablakcsereakcio-2retegu-energiatakarekos-ajtocsere

Hőszigetelő üvegek alapfogalmak

Uw = ablak hőátbocsátási tényezője
Af = keretfelület
Uf = keret hőátbocsátási tényezője
Ag = üvegezési terület
Ug = üvegezés hőátbocsátási tényezője
Lg = üvegezés kerülete
Ψ = lineáris hőátbocsátási tényező az üvegezéshez

  • Uw. Ez a paraméter a teljes ablak hőátbocsátási tényezőjét jelzi. Ha ez a tényező alacsonyabb, akkor kevesebb hő “szökik ki” a házunkból.
  • A keret vastagsága. Nagyon fontos tényező, amely befolyásolja az ablak hőteljesítményét.

Egyre növekszik az energiatakarékos épületek iránt érdeklődők száma. Az ilyen típusú beruházások iránti növekvő igény miatt a javított hőparaméterekkel rendelkező ablakok szerepe is megnő. Ez azt jelenti, hogy csökkentik az energiaveszteséget, és jelentős mennyiségű tüzelőanyagot takarítanak meg, amelyet egy lakás vagy ház fűtésére használnak.

Az energiatakarékos nyílászárókra jellemző a korszerű anyagok gyártása és a nagyobb üvegmennyiség, valamint a profilok (nagyobb szélességük miatt) és tömítések készítéséhez felhasznált anyag, melyek tulajdonságait tekintve eltérnek a többi ablaktól. Ha energiatakarékos ablakokat keres, akkor kezdje az Önt érdeklő termikus paraméterek meghatározásával.

Energiatakarékos-ablakok-Energiatakarékos-Nyílászárók-ablakcsere-akció

Az Horizont PS ablak egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek felhasználhatók az A energiaosztályt elérő energiatakarékos házak építésénél. Energiahatékonyság szempontjából a legmagasabb minősítéssel rendelkezik, és teljes mértékben megfelel a fenti igényeknek. A termék nagyon praktikus tervezési lehetőségekkel rendelkezik, mint például a neves Horizont PS márka 7 kamrás profiljai, amelyek szélessége 75/80 mm. Nagyon jól illeszkedik az energiahatékony házak építésének jelenlegi trendjeihez, amelyekben a nagyméretű, üvegezett felületek és a boltívek alkalmazása egyre inkább dominál.

Az Horizont PS szinte ideális az ilyen típusú kialakításhoz. A kiváló energiatakarékossági tulajdonságok mellett ez a termék magas akusztikai kényelemmel is rendelkezik. A Horizont PS energiatakarékos ablakok vásárlásával és beépítésével aktívan hozzájárulhatunk a környezetvédelemhez. Nagyon jó termék passzív és alacsony energiafelhasználású házakban való használatra, minőségéhez képest nagyon jó ára.

Kérjen tőlünk részletes, személyre szabott ajánlatot.

Ajánlatkérés

No tags for this post.
Tags: