Egyedi tetőablakok

 Egyedi tetőablakok

Íves tetőablakokÍves tetőablakok Egyedi tetőablakok

Az íves tetőablak nagyon speciális szerkezetű, íves kerettel, tokkal és üvegezéssel. A fémborítású profilok is követik az ablak formáját. Ez középeb billenő típus, az ablakszárny alsó részén elhelyezett kilinccsel. Az ilyen típusú tetőablakok formaterve és gyártása innovatív megoldásokat és magas szintű technológiai fejlettséget igényel. Az íves tetőablakok egyedi terv szerint és egyedi gyártásban készülnek, megrendelés és specifikáció alapján.

 

Konzervatív tetőablakokKonzervatív tetőablakok Egyedi tetőablakok

A konzervatív tetőablakai régi és műemlék épületekhez lettek kialakítva. Sajátossága egy fém osztópálca az ablaktábla közepén, függőlegesen, fekete színben (hasonló a RAL 9005-höz) illetve az ehhez illeszkedő burkolókeret. amelyek jól illeszkednek a hagyományos épületekhez. Az ablakok megőrzik az épületek egyedi, történelmi hangulatát kívülről, miközben a komfortos és modern belső teret segítenek létrehozni. A konzervatív tetőablakok a normál FAKRO tetőablakok minden pozitív tulajdonságát magukon viselik, és a elérhetők középen billenő, felnyíló és oldalra nyíló kivitelben is.

 

 

Teljesen egyedi formákTeljesen egyedi formák Egyedi tetőablakok

A ablakai bármilyen formában gyárthatók. Az üvegezés külső edzett üvegezés és alacsony emissziójú bevonattal rendelkező üveg kombinációja 4H-16-4HT. Ezek a tetőablakok nem nyithatók. Amikor teljesen egyedi tetőablakot rendel, kérjük, adja meg a tető hajlásszögét és a tetőfedő anyag típusát. A tető méretezett műszak terveire szükség lesz, ahogy arra is, hogy magában áll-e majd az ablak, vagy több ablak kerül sorolva beépítésre.

 

Tetőtéri ablakok típusai

A tetőtéri ablakok nem csak kényelmes használatot, de stílusos megjelenést, hatékony funkcionalitást és biztonságot nyújtanak. A gondos tervezésnek köszönhetően bőséges mennyiségű természetes fényt és friss levegőt biztosítanak tetőtéri ablakaink, a megfelelő energetikai egyensúly mellett. Az innovatív terméktulajdonságok bevezetésével mára a megoldásai iparágigi szabvánnyá váltak.

Az olyan funkciók, mint az automata szellőzés, ami optimális mennyiségű friss levegőt biztosít, vagy a biztonságtechnikai szempontból úttörő, betöréssel szembeni védelmet biztosító topSafe® rendszer a jövőt hozta el a mába, míg a környezettudatos, fenntartható technológiának köszönhetően az egyik legenergiahatékonyabb tetőablakot alkotta meg.

A széles termékválasztéka segítségével a padlásteret élhető, komfortos tetőtérré formálja át. A kínálatunkban megtalálhatóak felnyíló és billenő tetőtéri ablakok, térdfalablakok, felülvilágítók, füstelvezetők, tetőkijárati felülvilágító ablakok is. Ezeket egészítik ki reluxáink, külső és belső redőnyeink, napellenző rolóink és Z-WAVE távvezérlő rendszereink.

Beszerelés

Az ablakok rendkívül könnyen beszerelhetők. 
A beszerelési folyamat elve kipróbált és tesztelt, a szakemberek által hosszú évek óta jól ismert módszer. Az egyéni összeszerelést kedvelő vásárlók számára lépésről lépésre könnyedén követhető beszerelési útmutatót mellékelünk minden egyes termékünkhöz.

Burkolókeret

A tetőtéri ablakok beszerelésénél csakis a megfelelő burkolókeret használata ajánlott. A burkolókeret külön dobozban található.

A burkolókeret segítségével az ablakok könnyedén beszerelhetőek és 100%-os vízhatlanságot biztosítanak. A tetőtéri ablakokra csakis abban az esetben vállalunk 10 év garanciát, ha az ablakok a megfelelő burkolókerettel együtt kerültek beszerelésre. 
A burkolókeretek eloxált alumíniumból készülnek. Festésük az ablak színével megegyező szürke színű. Ellenállóak az időjárás viszontagságaival és az UV sugárzással szemben, vízhatlanságukat a legszigorúbb körülmények közt tesztelték. A burkolókeret mélyen illeszkedik a tető vonalába, ami nemcsak a hőszigetelést javítja, hanem kívülről is esztétikusabb látványt nyújt. A burkolókeret szerkezete lehetővé teszi, hogy a tetőtéri ablakokat mindenféle tetőfedésen be lehessen építeni, bármilyen alapanyag és profilkialakítás esetén is. A beszerelés kifejezetten felhasználóbarát, az egyes elemek csatlakoztatása nyilvánvaló.

Az EZV-A  burkolókeret beszerelésével biztosítható a nagyfokú vízhatlanság minden tetőfedő anyag esetén maximum 45 mm magasságú profil-tartományban. A tetőtéri ablak, lapos tetőfedésekre, hódfarkú cserepekre, beton cserepekre, profilos kerámia cserepekre, sőt hajlított fémlemez tetőfedő anyagokra is felszerelhető. 
Az ólommentes alumínium kötény biztosítja a szoros illeszkedést a különböző cserepekre és tetőfedő anyagokra, és az időjárás viszontagságainak ellenálló habszivacs tömítés biztosítja az oldal-csatlakozások hézagmentességét és vízhatlanságát hóesés vagy komoly eső esetén.

Miért érdemes az Euroker Kft-t választani?
– megbízhatóak vagyunk
– precízek vagyunk
– több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk
– több mint 1000 nyílászárót beszereltünk már