CPL beltéri ajtók

CPL beltéri ajtók

CPL beltéri ajtók – laminálás folyamán melamin gyantával beitatják és préselik a dekorfóliát egy speciális eljárással. Ez az eljárás egy bizonyos fényességet és egy felületi struktúrát ill. színt eredményez. A CPL felületet az EGGER kivitelezi 4mm-es faforgácslap lemezre. Az EGGER termékeiből készítjük az ajtajainkat. A laminált lemezek alkalmazása nem minden alkatrészen kivitelezhető ezért a többi felületen (falcok, tok borítások, übvegező lécek) dekorfólia található. A CPL ajtók gyártástechnológiája – ellentétben a Dekor ajtókkal – lehetővé teszi, hogy az ajtókat a megrendelő igényei alapján egyedi méretben készítsük el, illetve a mintázat száliránya is tetszőlegesen megválasztható. Az ajtók vízszintes és függőleges száliránnyal, illetve ezek kombinálásával egyaránt rendelhetők.

Az egyedi CPL beltéri ajtókon a megerősített nyomtatott réteg a dekor lemeznél tartósabb, karcállóbb felületet eredményez. Divatos, modern famintázatokkal rendelhető. Felár nélkül készítjük egyedi méretben az Ön igényei szerint.

A CPL ajtók gyártástechnológiája – ellentétben a Dekor ajtókkal – lehetővé teszi, hogy az ajtókat a megrendelő igényei alapján egyedi méretben készítsük el, illetve a mintázat száliránya is tetszőlegesen megválasztható.Az ajtók vízszintes és függőleges száliránnyal, illetve ezek kombinálásával egyaránt rendelhetők.

Könnyített szerkezetű falcos kialakítású 40mm vastag beltéri ajtólap. Szerkezeti felépítése – MDF vagy faforgácslap keret kétoldali 4mm-es laminált felületű faforgácslap borítással. Standard kivitelben papírrács, felár ellenében furatolt faforgácslap merevítéssel. 58 féle modell választható négy kategóriában:

☑️ Standard
☑️ Intarziás
☑️ Fémcsíkos
☑️ Kazettás
☑️ Ragasztott biztonsági üveges

Letölthető PDF dokumentumok

Beltéri ajtó | Termékismertető
Kilincs katalógus megtekintése letölthető

Ajtólap betét típusa(i):


– Papírrács
– Furatolt faforgácslap betét

Tok típusa(i):
– Geréb tokkal

– Átfogó (UTH) tokkal

Függőleges szálirány esetén maximum méret egy szárnyú ajtó esetén 110 x 220 cm még vízszintes szálirány esetén a maximális méret 110 x 210 cm.

Az egyedi CPL ajtók előnyei:
✔️ Kopásálló, kis mértékben karcálló CPL felület
✔️ Erős faforgácslap hordozó felület
✔️ Egyedi méretben készül felár nélkül*
✔️ 16 + 8 új modern stílusú, élethű famintázattal illetve homogén fehér színben rendelhető
✔️ Extra opcióként a famintázat száliránya is választható felár nélkül

Szabvány méretek:
65 x 210 cm, 75 x 210 cm, 90 x 210 cm, 100 x 210 cm. Felár ellenében egyedi méretben is rendelhető, maximum 100 x 215 cm méretig.

 

 

 

Egyedi CPL ajtóink az alábbi mintázatokkal rendelhetők:

Üvegezési választék

Kilincsek választható rozettákkal és tartozékok

Kilincs katalógus megtekintése letölthető

Beltéri ajtó betétszerkezetek

Ajtólap merevítések

Papírrács:
Régóta alkalmazott és bevált ajtólap merevítési típus. A lemezelt ajtó családoknál leginkább jellemző. Méhsejt szerkezetének köszönhetően tökéletes tartást biztosít az ajtónak. Jellegéből adódóan az ajtó súlyát nem befolyásolja, ezáltal nem terheli a pántokat

Furatolt faforgácslap betét:
Az ajtóval szemben támasztott magasabb elvárások esetén felár ellenében rendelhető. Alkalmazásával az ajtó fizikai ellenálló képessége nagymértékben megnövekszik. Kis
felületen történő erős behatás estén sem deformálódik az ajtólap.

 

Nyitási irány meghatározása

A nyitásirányok meghatározása az egyik legfontosabb műszaki paraméter rendeléskor. A nevében is benne van, hogy az ajtó nyitási irányát kell meghatározni. Nyíló ajtók nyitásiránya: A meghatározása mindig abból a helyiségből történik, amelyikbe az ajtó nyílik. Az ajtóval szemben állva azt kell megállapítani, hogy melyik oldalra nyílik az ajtó azaz a pántok melyik oldalra esnek.

Hogyan határozzam meg az ajtó nyitásirányát? Ahhoz, hogy kiderüljön, mi az ajtód nyitási iránya, azt kell megvizsgálnod, melyik oldalon vannak a pántok, azaz az ajtó felfüggesztése. Ha bal oldalon vannak, akkor balos az ajtód, ha jobb oldalon, akkor jobbos.