MINIMAX festett beltéri ajtó Gyártása | Cseréje | Beépítése

MINIMAX festett beltéri ajtó

Gyártása | Cseréje | Beépítése

Beltéri ajtó rövid ismertető

– A MINIMAX ajtó csak falcos változatban.
– Az ajtólapokat lehet festetlen változatban is rendelni, a MINIMAX fehér lap árában.
– A furatos – és a tele faforgácsbetétes lapoknál a rövidítésre való előkészítés standard.
– „110”-es méretnél csak furatolt faforgács betéttel rendelhető. Az üveg mérete ugyanakkora, mint a „100”-as méretnél.
– Kétszárnyú ajtóknál az ajtólap méretek tetszőlegesen párosíthatók. A „30”, „40”, „50”
méretű passzív ajtólap (pótajtólap) csak tele változatban rendelhető.A kétszárnyú
ajtólapokat nem lehet mágneszárral felszerelni.
– A „80” és „90” méretek beruházási szabványban (átjáró méret 800, 900 mm)
standardként rendelhetők – felár nélkül.
– Ha ajtócsukóra való megerősítést kér, a harmadik pánt ajánlott.
– Rendelhető szabványméretek: PN, CSN, DIN, HUN.

Ajtólap szerkezete:
Az ajtólapbetét: stabilizáló papírrácsbetét vagy rétegelt lemezből készült kerettel erősített furatolt faforgácslemez (lehetőség felárért). Az ajtólap HDF lemezzel van borítva.

Gyári tartozékok – ajtólap árában:
– Két darab pántfelső, PRIME pánttal is rendelhető (felárért)
– Három darab pántfelső „100” méretű ajtólapban
– Zár: sima kulcsos, wc-záras vagy biztonsági záras
– Üveg (minta: „csincsilla”)
– Kagylókilincs (tolóajtókhoz)

További költségek (opcionális felár)
– betét: furatolt faforgácslemez
– szellőzőrács, lyuksor vagy alsó kivágás
– maximum 60 mm-rel való rövidítésre előkészítve
– köralakú üvegezés rozsdamentes acélból
– PRIME pánt (csak az ajánlott tokokhoz)
– új zár fényes felülettel (ezüst vagy arany)
– kampózár oldalsó fogantyúval (tolóajtó)
– pántsapka (szett/db)
– kilincs rozettával
– matt üveg – kis üveges
– matt üveg – nagy üveges
– matt üveg – kis íves üveges
– matt üveg – 2/3 íves üveges

Beltéri ajtó modell választék

Minimax 1/3 üveges (wc)

Árajánlatkérés!

 

Minimax 3/4 üveges

Árajánlatkérés!

 

Minimax Model L

Árajánlatkérés!

 

Minimax tele

Árajánlatkérés!

Ajtótok profil


A tokok alkalmazása azokon a helyeken ajánlott, ahol nincs szükség a falvastagság szabályozására. A 100 mm állandó szélességű MINIMAX beltéri ajtótokokkal kompatibilis az összes PORTA által forgalmazott ajtóval. A 60 mm szélességű csak a MINIMAX ajtókkal és az összes Portadekor fóliás és Portasynchro 3D fóliás beltéri ajtó típusokkal kompatibilis.

Fóliás beltéri ajtók

Beltéri festett ajtók fedezze fel kollekcióink időtlen, funkcionális ajtajait és válassza ki azokat amelyek a legjobban illeszkednek az Ön lakásába.

A jelen fejezetben bemutatott ajtók az egyik legdivatosabb megoldást képviselik ebben a szezonban, amelyben nagyon népszerűek a fehér színre lakkozott ajtók. Úgy véljük, hogy azok, akik a legjobb minőségű fehér lakkozott ajtókat keresik, ezekben a kollekciókban megtalálják kedvenc modelljeiket. 

A beltéri ajtókat gyakran kissé unalmasan kezelik – a legtöbb ember nagyobb figyelmet szentel a külső ajtóknak, valamint azoknak, amelyek konkrét szerepek elvégzésére szolgálnak, például tűz- vagy műszaki ajtók. Ez egy nagy hiba, mivel a belső ajtók ugyanolyan fontosak, a felszerelés és a belsőépítészet elválaszthatatlan részét képezik, jelentős hatással vannak rá. A divatos belső ajtók egy teljesen új, egyedi kifejezést adnak egy adott hely számára. Ezeknek a divatos ajtóknak , amelyeket nem szabad elfelejteni, gyakorlati funkciók is vannak.

Elegáns ajtók minden belső térhez

Kiterjedt ajánlatunkban olyan ajtókat talál, amelyek tökéletesen illeszkednek bármely otthoni vagy irodai helyiségbe – diszkréten harmonizálva a dekoráció többi részével, vagy érdekes, kifejező ellentétben állva ezzel. Függetlenül attól, hogy egy teljesen modern, klasszikus vagy univerzális stílusú ajtót keres, rengeteg gyűjtemény közül választhat, furnérfajták, valamint a színek közül. Széles választékot kínálunk az üvegajtó üvegezés szempontjából is.Választhat üvegek nélküli modell, kicsi, közepes vagy nagy üvegezéssel, attól függően, hogy hol kívánja az ajtót elhelyezni. Ne felejtse el, hogy az ajtó, amelyet választott egy adott belső térhez, közvetlenül befolyásolja annak befogadását.

Beltéri ajtók – praktikus funkció

Mint már említettük, a belső ajtók nemcsak a teret díszítik, hanem praktikus felszerelést is biztosítanak. Meg kell védeniük az olyan helyiségekbe való belépést, mint például a hálószoba vagy a fürdőszoba, amelyekben a magánélet és az intimitás fenntartására van szükség, nélkülözhetetlenek a gyermekszobában és az otthoni tanulmányokban – nekik köszönhetően annyira szüksége van a békére a munka pillanataiban vagy boldogságos pihenéshez csendben.

Bár néha nem veszi észre, szinte minden nap több tucatszor nyitják és zárják az ajtót. Termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, így garantálják a hosszú távú, problémamentes felhasználást és a kényelmet, még akkor is, ha az ajtót erősen használják!

Fóliás beltéri ajtók

MINIMAX LONDON, BÉCS, SAVOY Porta ROYAL Prémium, UV Porta SKANDIA Prémium, UV Porta VEKTOR, UV Porta FORM Prémium, UV Porta FOCUS Prémium, UV Porta DESIRE UV Porta GRANDE UV Porta HIDE