DRUTEX – Iglo Műanyag Bejárati Ajtók

DRUTEX – Iglo Műanyag Bejárati Ajtók

Gyártása | Cseréje | Beépítése

Műanyag bejárati ajtók nemcsak a modern megjelenésnek és a lekerekített profilvonalaknak felelnek meg, hanem a maximális biztonságnak is köszönhetően a 3 pontos fogantyúkkal (standard változat IGLO 5) vagy 3-pontos váltóretesz automata hármas zárral (IGLO ENERGY).

Az IGLO 5 PVC ajtók alapfelszereltségként a híres MACO cég szerelvényeivel vannak felszerelve. Nemcsak a középső részen, hanem a szárny alján és tetején is védelmet nyújtanak a betörés ellen. A külső ajtók öt pontban is zárhatók, így a többpontos zárak. Opcionálisan a MACO Z-TF MF-BO ajtó zárak is használhatók. A Z-TF MF-BO háromnyelvű reteszei két további multifunkciós zárral és két acél csavarral vannak felszerelve. A multifunkcionális racsnisnak köszönhetően optimális és állandó nyomást érünk el az ajtó teljes magasságában!

Közvetlenül a szárny bezárása után három pontot tartanak. A kulcs elfordítása után az ajtót két acélcsappal csavarozzák be, amelyek többfunkciós rekeszekkel ellátott kazettába vannak helyezve, és egy csavart helyeznek el a zár fő kazettájában.  Lehetőség van az ajtó intelligens vezérlésére, megnyitására és bezárására – ujjlenyomat-olvasóval, Bluetooth-szal, távirányítóval vagy táblagéppel. 

Termékeink között minden szabványméretű Ajtó elérhető!

Bejárati ajtó tulajdonságok és előnyök:

– Modern kialakítás, lekerített profil, lehetőség egyéni forma kialakítására.
– Több kamrás szerkezet, 70 mm-es profilvastagság, amellyel nagyszerű hőszigetelést érhet el.
– Felszerelhető egyszerű- vagy gömbkilinccsel és kapaszkodóval.
– Intelligens vezérlés
– Acél horganyzott távtartó keret standard, opcionálisan Swisspacer Ultimate különféle színválasztékban kapható
– Az ajtók EPDM-ből készült kettős tömítéssel vannak ellátva. Külső és belső tömítések fekete, szürke és grafit színekben kaphatók.

Bejárati ajtóink általános műszaki jellemzők:

Profil: A keret és a szárnyprofilok kizárólag A osztályú prime anyagból készülnek, 70 mm-es profilmélységgel.
Üveg: Szabványos, egykamrás üvegcsomagban, amelynek hőátbocsátása Ug = 1,0 W / (m 2 K) a PN-EN674 szabvány szerint, a három üveges csomag Ug = 0,7 W / (m 2 K) együttható; a lehetőséget, hogy fokozott hangszigeteléssel, edzettséggel, biztonsággal, betörésgátlóval, díszítéssel vagy napvédővel ellátott szemüveget alkalmazzanak. Széles választékú ajtók.
Távtartó keret: Acél horganyzott távtartó keret standard, opcionálisan Swisspacer Ultimate különféle színválasztékban kapható
Alkatrészek: 3 pontos automata csavar; 3 zsanér.
Tömítések: Az ajtók EPDM-ből készült kettős tömítéssel vannak ellátva. Külső és belső tömítések fekete, szürke és grafit színekben kaphatók.
Színtartomány: 43 Renolit fólia színben kapható.
Hangszigetelés: Rw = 34-44 dB az ajtótömítések függvényében.
Hőszigetelés: Uw = 1,1 W / (m 2 K) az ajtóhoz 1000×2100 mm-es mérésekkel.

Ajtópanel kínálatunk modern stílusban!

 

 

 

 

Tapasztalat és hagyomány
Több mint 20 éves tapasztalat a kiváló minőségű termékek előállításában, beleértve a teljes ellenőrzést az A-tól Z-ig gyártott bejárati ajtó minden szakaszában.