Bejárati ajtó műanyag Iglo 5

A modern megjelenés és a lekerekített profilvonal tökéletes kombinációja.

Miért érdemes az Euroker Kft-t választani?
– megbízhatóak vagyunk
– precízek vagyunk
– több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk
– több mint 1000 nyílászárót beszereltünk már
ÉS, ha tőlünk rendelsz nyílászárót TESLA élményautózás is kaphatsz – részletek itt.

A rendelkezésre álló ajtó megoldások csúcsminősége és funkcionalitása a szerkezetüket tükrözi. Minden ajtó modell HPL2 lemez / PUR hab / 1 mm alumínium lemez / PUR hab / HPL2 lemezből készül. Az alkalmazások kizárólag rozsdamentes acélból készülnek, különböző díszítéssel, és a kétoldalas használatnak köszönhetően az ajtók kívülről és a szoba belsejéről is jól néz ki. A töltési vastagság 36 mm. Az ajtók széles színválasztéka, valamint a számos ajtópanel és számos további opció közül választható lehetőség, amelyek az ajtó kialakítását segítik, lehetővé teszik a projekt teljes testreszabását. Lehetőség van az ajtó intelligens vezérlésére, megnyitására és bezárására – ujjlenyomat-olvasóval, Bluetooth-szal, távirányítóval vagy táblagéppel.
Modern műanyag bejárati ajtó

Jó hő- és hangszigetelő paraméterek. A Renolit fóliák széles választéka és számos ajtótömítés lehetősége, amely lehetővé teszi a belsőépítészet széles skáláját. Hosszú használat és szerkezeti stabilitás. Magas színvonalú ajtószerelvények garantálják a magas biztonsági szintet. Elegáns design, amely megfelel a jelenlegi építészeti trendeknek. Lehetőség a különböző formák és minták széles választékának kiválasztására, amelyek egyedi karaktert hoznak létre. Alacsony küszöbérték alkalmazása, amely biztosítja a kényelmes felhasználást.

Modern nűanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtó

A rendszerben megtalálható 2 fajta küszöb rögzítés, a már klasszikus változat és az akadálymentes változatban is. Az rendszer ajtó része biztosítja az izolációs üvegen kívül az ajtó betétek használatát különböző szélességekben, az ajtószárny megoldható osztó segítségével, amely az Ön bejárati ajtajának egyedi kinézetet biztosít. A megfelelő szárny szélessége lehetővé teszi a standard kilincsek és fogantyúk használatát.

Minőség; Energia hatékony; Könnyű karbantartás; Biztonság; Tartósság; Környezetvédelem!

Előnyök:

  • Modern kialakítás, lekerített profil, lehetőség egyéni forma kialakítására.
  • Több kamrás szerkezet, 70 mm-es profilvastagság, amellyel nagyszerű hőszigetelést érhet el.
  • Nagy megerősítő kamrák teszik lehetővé, hogy további merevítéssel bővítsék, így garantálva a megfelelő statikus paramétereket.
  • Felszerelhető egyszerű- vagy gömbkilinccsel és kapaszkodóval.
  • A 3 tokba épített zsanérnak köszönhető a magas biztonság és hosszú élettartam.
  • Intelligens vezérlés

 

Bejárati ajtóink általános műszaki tartalma:

Profil: A keret és a szárnyprofilok kizárólag A osztályú prime anyagból készülnek, 70 mm-es profilmélységgel.
Üveg: Szabványos, egykamrás üvegcsomagban, amelynek hőátbocsátása Ug = 1,0 W / (m 2 K) a PN-EN674 szabvány szerint, a három üveges csomag Ug = 0,7 W / (m 2 K) együttható; a lehetőséget, hogy fokozott hangszigeteléssel, edzettséggel, biztonsággal, betörésgátlóval, díszítéssel vagy napvédővel ellátott szemüveget alkalmazzanak. Széles választékú ajtók.
Távtartó keret: Acél horganyzott távtartó keret standard, opcionálisan Swisspacer Ultimate különféle színválasztékban kapható
Alkatrészek: 3 pontos automata csavar; 3 zsanér.
Tömítések: Az ajtók EPDM-ből készült kettős tömítéssel vannak ellátva. Külső és belső tömítések fekete, szürke és grafit színekben kaphatók.
Színtartomány: 43 Renolit fólia színben kapható.
Hangszigetelés: Rw = 34-44 dB az ajtótömítések függvényében.
Hőszigetelés: Uw = 1,1 W / (m 2 K) az ajtóhoz 1000×2100 mm-es mérésekkel.

Bejárati ajtó választék az Euroker Kft.-nél

Modern műanyag bejárati ajtópanel minták megtenkitése!

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb panelt új, műanyag bejárat ajtódhoz!

Modern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtó

Műanyag bejárati ajtó színválaszték megtekintése!

Válogasson egyedülálló Renolit színkínálatunkból!

Műanyag bejárati ajtók nemcsak a modern megjelenésnek és a lekerekített profilvonalaknak felelnek meg, hanem a maximális biztonságnak is köszönhetően a 3 pontos fogantyúkkal (standard változat IGLO 5) vagy 3-pontos váltóretesz automata hármas zárral (IGLO ENERGY).

Az IGLO 5 PVC ajtók alapfelszereltségként a híres MACO cég szerelvényeivel vannak felszerelve. Nemcsak a középső részen, hanem a szárny alján és tetején is védelmet nyújtanak a betörés ellen. A külső ajtók öt pontban is zárhatók, így a többpontos zárak. Opcionálisan a MACO Z-TF MF-BO ajtózárak is használhatók. A Z-TF MF-BO háromnyelvű reteszei két további multifunkciós zárral és két acél csavarral vannak felszerelve. A multifunkcionális racsnisnak köszönhetően optimális és állandó nyomást érünk el az ajtó teljes magasságában! Közvetlenül a szárny bezárása után három pontot tartanak. A kulcs elfordítása után az ajtót két acélcsappal csavarozzák be, amelyek többfunkciós rekeszekkel ellátott kazettába vannak helyezve, és egy csavart helyeznek el a zár fő kazettájában.

Lehetőség van az ajtó intelligens vezérlésére, megnyitására és bezárására – ujjlenyomat-olvasóval, Bluetooth-szal, távirányítóval vagy táblagéppel. 

Bejárati ajtó kilincsek

Bejárati ajtó kilincsek 

Műanyag bejárati ajtó üvegezési választék

Tapasztalat és hagyomány
Több mint 20 éves tapasztalat a kiváló minőségű termékek előállításában, beleértve a teljes ellenőrzést az A-tól Z-ig gyártott bejárati ajtó minden szakaszában.

Műanyag ajtóink előnyei

Modern design

A profil lekerekített, elegáns vonala és a klasszikus és a modern ajtólapok széles választékát kínálja. A fogantyúk, reteszek, pommelek és egyéb kiegészítők széles választékát kínáljuk. A sokféle helyreállítással és kiegészítő felszereltséggel rendelkező színek széles választéka vonzó ajtókat és teljesen egyedi mintákat biztosít.

Magas funkcionalitás

Az ajtó acél megerősítése és a kiváló minőségű alkatrészek garantálják a könnyű használatot. Az IGLO ENERGY rendszer ajtói a piacvezető Z-TF MF-BO ajtózárakkal rendelkeznek a híres MACO cégtől, többfunkciós zárral és két acél csavarral.

Magas biztonság

MACO automatikus 3-pontos záró- és kiváló minőségű szerelvényei, valamint az ajtólap véletlen felemelése elleni zsanérok garantálják a magas biztonságot. A legalább három HAPS P700 húzott alumíniumból és alumínium küszöbből való használata biztosítja az ajtók optimális tartósságát.

Optimális energiatakarékosság

A többkamrás profil és a habosított EPDM innovatív tömítő rendszer biztosítja az ideális hőszigetelést. A standard ajánlat egy hőszigetelő küszöböt tartalmaz, amely a hőveszteséget minimalizálja.

Optimális konstrukció és stabilitás

Minden ajtólap a következő szerkezettel rendelkezik: HPL2 panel / poliuretán hab / 1 mm alumínium panel / poliuretán hab / HPL2 panel. Minden alkalmazás kizárólag rozsdamentes acélból készül, különböző díszítéssel, és a kétoldalas alkalmazásnak köszönhetően a külső és a belső ajtók szépek. Az ajtólap vastagsága 36 mm.