Iglo 5 Műanyag bejárati ajtó Gyártása | Cseréje | Beépítése

Műanyag bejárati ajtó Iglo 5

Gyártása | Cseréje | Beépítése

Iglo 5 műanyag bejárati ajtó modern megjelenés és a lekerekített profilvonal tökéletes kombinációja. Minőség; Energia hatékony; Könnyű karbantartás; Biztonság; Tartósság; Környezetvédelem!

Termékeink között minden szabványméretű Ajtó elérhető!

Bejárati ajtó tulajdonságok és előnyök:

– Modern kialakítás, lekerített profil, lehetőség egyéni forma kialakítására.
– Több kamrás szerkezet, 70 mm-es profilvastagság, amellyel nagyszerű hőszigetelést érhet el.
– Felszerelhető egyszerű- vagy gömbkilinccsel és kapaszkodóval.
– Intelligens vezérlés
– Acél horganyzott távtartó keret standard, opcionálisan Swisspacer Ultimate különféle színválasztékban kapható
– Az ajtók EPDM-ből készült kettős tömítéssel vannak ellátva. Külső és belső tömítések fekete, szürke és grafit színekben kaphatók.

Bejárati ajtóink általános műszaki jellemzők:

Profil: A keret és a szárnyprofilok kizárólag A osztályú prime anyagból készülnek, 70 mm-es profilmélységgel.
Üveg: Szabványos, egykamrás üvegcsomagban, amelynek hőátbocsátása Ug = 1,0 W / (m 2 K) a PN-EN674 szabvány szerint, a három üveges csomag Ug = 0,7 W / (m 2 K) együttható; a lehetőséget, hogy fokozott hangszigeteléssel, edzettséggel, biztonsággal, betörésgátlóval, díszítéssel vagy napvédővel ellátott szemüveget alkalmazzanak. Széles választékú ajtók.
Távtartó keret: Acél horganyzott távtartó keret standard, opcionálisan Swisspacer Ultimate különféle színválasztékban kapható
Alkatrészek: 3 pontos automata csavar; 3 zsanér.
Tömítések: Az ajtók EPDM-ből készült kettős tömítéssel vannak ellátva. Külső és belső tömítések fekete, szürke és grafit színekben kaphatók.
Színtartomány: 43 Renolit fólia színben kapható.
Hangszigetelés: Rw = 34-44 dB az ajtótömítések függvényében.
Hőszigetelés: Uw = 1,1 W / (m 2 K) az ajtóhoz 1000×2100 mm-es mérésekkel.

Bejárati ajtó választék az Euroker Kft.-nél

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb panelt új, műanyag bejárat ajtódhoz!

Modern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtóModern műanyag bejárati ajtó

Válogasson egyedülálló Renolit színkínálatunkból!

Műanyag bejárati ajtók nemcsak a modern megjelenésnek és a lekerekített profilvonalaknak felelnek meg, hanem a maximális biztonságnak is köszönhetően a 3 pontos fogantyúkkal (standard változat IGLO 5) vagy 3-pontos váltóretesz automata hármas zárral (IGLO ENERGY).

Az IGLO 5 PVC ajtók alapfelszereltségként a híres MACO cég szerelvényeivel vannak felszerelve. Nemcsak a középső részen, hanem a szárny alján és tetején is védelmet nyújtanak a betörés ellen. A külső ajtók öt pontban is zárhatók, így a többpontos zárak. Opcionálisan a MACO Z-TF MF-BO ajtózárak is használhatók. A Z-TF MF-BO háromnyelvű reteszei két további multifunkciós zárral és két acél csavarral vannak felszerelve. A multifunkcionális racsnisnak köszönhetően optimális és állandó nyomást érünk el az ajtó teljes magasságában! Közvetlenül a szárny bezárása után három pontot tartanak. A kulcs elfordítása után az ajtót két acélcsappal csavarozzák be, amelyek többfunkciós rekeszekkel ellátott kazettába vannak helyezve, és egy csavart helyeznek el a zár fő kazettájában.

Lehetőség van az ajtó intelligens vezérlésére, megnyitására és bezárására – ujjlenyomat-olvasóval, Bluetooth-szal, távirányítóval vagy táblagéppel. 

Bejárati ajtó kilincsek

Bejárati ajtó kilincsek 

Műanyag bejárati ajtó üvegezési választék

Tapasztalat és hagyomány
Több mint 20 éves tapasztalat a kiváló minőségű termékek előállításában, beleértve a teljes ellenőrzést az A-tól Z-ig gyártott bejárati ajtó minden szakaszában.

Műanyag ajtóink előnyei

Modern design

A profil lekerekített, elegáns vonala és a klasszikus és a modern ajtólapok széles választékát kínálja. A fogantyúk, reteszek, pommelek és egyéb kiegészítők széles választékát kínáljuk. A sokféle helyreállítással és kiegészítő felszereltséggel rendelkező színek széles választéka vonzó ajtókat és teljesen egyedi mintákat biztosít.

Magas funkcionalitás

Az ajtó acél megerősítése és a kiváló minőségű alkatrészek garantálják a könnyű használatot. Az IGLO ENERGY rendszer ajtói a piacvezető Z-TF MF-BO ajtózárakkal rendelkeznek a híres MACO cégtől, többfunkciós zárral és két acél csavarral.

Magas biztonság

MACO automatikus 3-pontos záró- és kiváló minőségű szerelvényei, valamint az ajtólap véletlen felemelése elleni zsanérok garantálják a magas biztonságot. A legalább három HAPS P700 húzott alumíniumból és alumínium küszöbből való használata biztosítja az ajtók optimális tartósságát.

Optimális energiatakarékosság

A többkamrás profil és a habosított EPDM innovatív tömítő rendszer biztosítja az ideális hőszigetelést. A standard ajánlat egy hőszigetelő küszöböt tartalmaz, amely a hőveszteséget minimalizálja.

Optimális konstrukció és stabilitás

Minden ajtólap a következő szerkezettel rendelkezik: HPL2 panel / poliuretán hab / 1 mm alumínium panel / poliuretán hab / HPL2 panel. Minden alkalmazás kizárólag rozsdamentes acélból készül, különböző díszítéssel, és a kétoldalas alkalmazásnak köszönhetően a külső és a belső ajtók szépek. Az ajtólap vastagsága 36 mm.