Bejárati Ajtó Nyitásirány

Bejárati Ajtó Nyitásirány

Bejárati ajtó nyitásirány meghatározás!

Ajtó nyitásirány meghatározása! A nyitásirányok meghatározása az egyik legfontosabb műszaki paraméter rendeléskor. A nevében is benne van, hogy az ajtó nyitási irányát kell meghatározni. A meghatározása mindig abból a helyiségből történik, amelyikbe az ajtó nyílik. Az ajtóval szemben állva azt kell megállapítani, hogy melyik oldalra nyílik az ajtó azaz a pántok melyik oldalra esnek. 

Ajtó nyitásirány meghatározása

Az ajtót bentről nézzük:
– A zsanér jobb oldalon van akkor az ajtó jobbos.
– A zsanér bal oldalon van akkor az ajtó balos.

A bejárati ajtó a legtöbbet használt nyílászáró otthonunkban, aminek hosszú távú megbízható működése elsődleges kiválasztási szempont. A biztonsági bejárati ajtó az otthon, valamint a személyes tárgyak és értékek egyik legfőbb védelmi vonala lehet, amin a betörők speciális technikákkal, évről évre kifinomultabb módszerekkel igyekeznek átjutni.

Amikor kültérre választ ajtót, az első szempont a tartós és az időjárásnak ellenálló felületkezelés és szerkezet. Az ajtó ki van téve az időjárás folyamatos próbáinak. Közvetlen napsütésnek, a külső és belső hőmérséklet és páratartalom extrém különbségeinek és a közvetlen nedvességnek.

A műanyag ajtókat még egy fontos dolog alapján osztályozhatjuk, erősített szárnyas és normál szárnyas kivitel. Az erősített szárnyas bejárati ajtó szárnyai szélesített általában 120mm-es vastagsággal készülnek, az ajtószárny négy sarkába un. hegesztő tuskót, vagy más néven sarokmerevítőt helyeznek el. Ennek köszönhetően jelentősen megnövekedik az ajtó stabilitása.

ajtó nyitásirány megfordítás

Bejárati Ajtó Akció -50%!

Az új, modern technológiával készült műanyag ajtók tökéletes elemei lehetnek egy új vagy felújított lakásnak.  Cégünk elkötelezett híve a minőségnek és a biztonságos otthonoknak. Műanyag ajtók és bejárati ajtóink normál és erősített kivitelben hőhídmentes alumínium küszöbbel, zártszelvény merevítéssel értékesítjük.

ajtó nyitásirány fordítás ajtó nyitásirány jelölés bejárati ajtó nyitásirány meghatározás bejárati ajtó nyitásirány meghatározás ajtó nyitásiránya

bejárati ajtó nyitásirány meghatározás bejárati ajtó nyitásirány meghatározás bejárati ajtó nyitásirány meghatározás

 

No tags for this post.
Tags: