Bejárati ajtó nyílászáró méretre Gyártása | Cseréje | Beépítése

Bejárati ajtó nyílászáró méretre Gyártása | Cseréje | Beépítése

Iglo 5 műanyag bejárati ajtó modern megjelenés és a lekerekített profilvonal tökéletes kombinációja. Minőség; Energia hatékony; Könnyű karbantartás; Biztonság; Tartósság; Környezetvédelem!

A rendelkezésre álló ajtó megoldások csúcsminősége és funkcionalitása a szerkezetüket tükrözi. Minden ajtó modell HPL2 lemez / PUR hab / 1 mm alumínium lemez / PUR hab / HPL2 lemezből készül. Az alkalmazások kizárólag rozsdamentes acélból készülnek, különböző díszítéssel, és a kétoldalas használatnak köszönhetően az ajtók kívülről és a szoba belsejéről is jól néz ki. A töltési vastagság 36 mm. Az ajtók széles színválasztéka, valamint a számos ajtópanel és számos további opció közül választható lehetőség, amelyek az ajtó kialakítását segítik, lehetővé teszik a projekt teljes testre szabását. Lehetőség van az ajtó intelligens vezérlésére, megnyitására és bezárására – ujjlenyomat-olvasóval, Bluetooth-szal, távirányítóval vagy táblagéppel. Jó hő- és hangszigetelő paraméterek. A Renolit fóliák széles választéka és számos ajtótömítés lehetősége, amely lehetővé teszi a belsőépítészet széles skáláját. Hosszú használat és szerkezeti stabilitás. Magas színvonalú ajtószerelvények garantálják a magas biztonsági szintet. Elegáns design, amely megfelel a jelenlegi építészeti trendeknek. Lehetőség a különböző formák és minták széles választékának kiválasztására, amelyek egyedi karaktert hoznak létre. Alacsony küszöbérték alkalmazása, amely biztosítja a kényelmes felhasználást. A rendszerben megtalálható 2 fajta küszöb rögzítés, a már klasszikus változat és az akadálymentes változatban is. Az rendszer ajtó része biztosítja az izolációs üvegen kívül az ajtó betétek használatát különböző szélességekben, az ajtószárny megoldható osztó segítségével, amely az Ön bejárati ajtajának egyedi kinézetet biztosít. A megfelelő szárny szélessége lehetővé teszi a standard kilincsek és fogantyúk használatát. Műanyag bejárati ajtók nemcsak a modern megjelenésnek és a lekerekített profilvonalaknak felelnek meg, hanem a maximális biztonságnak is köszönhetően a 3 pontos fogantyúkkal (standard változat IGLO 5) vagy 3-pontos váltóretesz automata hármas zárral (IGLO ENERGY).
Az IGLO 5 PVC ajtók alapfelszereltségként a híres MACO cég szerelvényeivel vannak felszerelve. Nemcsak a középső részen, hanem a szárny alján és tetején is védelmet nyújtanak a betörés ellen. A külső ajtók öt pontban is zárhatók, így a többpontos zárak. Opcionálisan a MACO Z-TF MF-BO ajtózárak is használhatók. A Z-TF MF-BO háromnyelvű reteszei két további multifunkciós zárral és két acél csavarral vannak felszerelve. A multifunkcionális racsnisnak köszönhetően optimális és állandó nyomást érünk el az ajtó teljes magasságában! Közvetlenül a szárny bezárása után három pontot tartanak. A kulcs elfordítása után az ajtót két acélcsappal csavarozzák be, amelyek többfunkciós rekeszekkel ellátott kazettába vannak helyezve, és egy csavart helyeznek el a zár fő kazettájában.

No tags for this post.
Tags: