Az ablakcsere, ajtócsere télen is elvégezhető?

Az ablakcsere, ajtócsere télen is elvégezhető?

Műanyag Ablakok, Ajtók, Nyílászárók Gyártása És Beépítése

Az ablakcsere, ajtócsere télen is elvégezhető?

Új lakást vásárolt, és ablakcserére van szüksége? Felújít vagy épít, és hezitál, hogy most szerelje be az ablakokat, vagy várjon tavaszig?

A hőmérséklet csökkenésével a vásárlók aggodalmak nőnek a téli ablakok beszerelésével kapcsolatban. Aggódnak a nyílászárók működőképességével, a lakótér hűtésével kapcsolatos problémák miatt, nem biztosak abban, hogy az összeszerelési anyagok alkalmasak-e még rosszabb időjárási körülményekre is.

Az ablakcsere, ajtócsere télen is elvégezhető?

A téli ablakcserének is megvannak a maga előnyei

Az új ablakok már ezen a télen nagyobb lakhatási kényelmet és fűtési költségmegtakarítást jelentenek. A statisztikák szerint a hő megközelítőleg 40%-a nyílászárókon keresztül távozik az épületből, ezért a fűtési szezon utáni beépítés elhalasztása nem gazdaságos megoldás. Mivel télen a nyílászárók beépítési ideje lényegesen rövidebb a nyári szezonhoz képest, a teljes folyamat, amely a melegebb hónapokban akár két hónapot is igénybe vehet, szó szerint néhány hét alatt lezajlik.

A múltban az időjárási viszonyok jelentősen akadályozták az építési munkákat. Rosszabb időjárás, hófúvás esetén a beépítés nem igazán javasolt, és a legyártott ablakok a gyártónál maradnak az időjárás javulásáig.

Nagyon gyorsan lehet ablakot cserélni

A régi ablakok szétszerelése az egész épületen nem történik meg egyszerre. Éppen ellenkezőleg, helyiségeként halad előre, és a szétszerelés, beleértve az új ablak beszerelését is, körülbelül egy óra alatt elvégezhető. Természetesen zárt átjáróajtó mellett történik, hogy a hő ne távozzon más területekről.

No tags for this post.
Tags: