Műanyag Redőny Gyártása | Cseréje | Beépítése

Műanyag Redőny

Magyarországon a legelterjedtebb a műanyag redőny. Ennek is a külső tokos változata, hiszen szinte minden panel lakáson ilyen külső tokos műanyag redőnyt láthatunk.

Miért érdemes az Euroker Kft-t választani?
– megbízhatóak vagyunk
– precízek vagyunk
– több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk
– több mint 1000 nyílászárót beszereltünk már
Műanyag Redőny - Külső tokos redőny

A redőnyt sötétítő, hőszigetelő és biztonsági eszközként használjuk, mely a házunk külső arculatát is szebbé, komfortosabbá teheti. Készülhet műanyagból, alumíniumból és fából.
A redőnyszekrény festett, hőkezelt lindab vaslemezből és alumíniumból, készül. Mozgatása lehet gurtnis, zsinóros, és motoros. Motoros működtetés esetén lehetőség van fényérzékelő szenzor beépítésére, valamint a magasabb kényelmi szempontok elérése érdekében távirányítású működtetésre. Készülhet még mobil szúnyoghálóval egybe építve, mely a redőnnyel együtt is és tőle függetlenül is mozgatható.

Tengelye csapágyazott. Kezelése gurtnis vagy motoros. A megvezető sínbe húzott szőr kiküszöböli a zörgést. A leengedhető léc UV-álló műanyag, valamint rejtett ütközős, amely nem látható, illetve megakadályozza, hogy a szél kihúzza a lécet a lábból. A gurtnit automatával szereljük, mely a felesleges gurtnit becsévéli egy lapos dobozba.

A Lindab tokos redőny tokja acél ami nagyon tartós és jó minőségű felületkezeléssel van ellátva. (Megjegyzés: ebből az anyagból készülnek az épületek esőcsatornái is amik hosszú évek után sem rozsdásodnak.)

Műanyag és alumínium motoros redőny gyártási folyamatok bemutatása.

Kattintson ide a megtekintéshez!

 

Redőny tulajdonságai:

Műanyagredőny – Vakolható tokos redőny

 • UV álló lécek a hosszú élettartamért
 • Purhabbal kitöltött lécek
 • Lindab redőnyszekrény és alumínium pofa
 • Záróléc, gurtni behúzóautomata: alapárban fehér és barna színben választhatók
 • Autómatával felszerelt irányítás
 • Fényérzékelő és egyéb informatikai felszereltség (applikációval irányítható )
 • Stabil és megbízható szerkezet
 • Az alumínium alapanyag nem rozsdásodik és ellenáll az időjárás viszontagságainak
 • Szinterezett festés – sokáig megtartja a színét
 • A redőnyszekrény festett alumínium és vaslemezből készül, vakolható kivitelben is
 • Mobil szúnyogháló, ami a vele együtt vagy nélküle is tud mozogni
 • A beépíthető változat esztétikus látványRáépített tokos redőny (belsőtokos redőny)
 • Külső tokkal később bárhova átszerelhető
 • Rejtett ütköző és zajcsökkentő szőrözés

 

 

Külső tokos redőny

Külső tokos redőnyKülső tokos redőny

Leengedett állapotban kívülről a homorú oldalát látjuk a lamelláknak. Ennek a típusnak előnye, hogy a szerelődoboz az épületen kívül van, tehát a későbbiekben a szerelés, javítás nem okoz semmiféle kellemetlenséget az Ön otthonában. Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik, a lefutósín 40*53mm-es. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb.

 

Vakolható tokos redőny

Vakolható tokos redőny

Magasított állapotban gyakorlatilag nem látható belülről vagy kívülről. Ez a tökéletes megoldás a hő- és hangszigetelés számára, ami jól működik a passzív házak számára. A redőnyléc dupla üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így nagy mértékben javítja a hő-és zajszigetelés minőségét, a lefutósínek gumi vagy kefebetéttel vannak ellátva zajcsökkentés miatt. A záróléc végein beépített, rejtett ütköző van. A redőnylécek golyóscsapágyakon futó, alapesetben 40 mm-es keresztmetszetű, horgonyzott acél tengelyhez csatlakoznak.

 

Ráépített tokos redőny (belsőtokos redőny)

Ráépített tokos redőny (belsőtokos redőny)Ráépített tokos redőny (belsőtokos redőny)

Ezt a megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni. Felső szekrényes vagy más néven ráépített tokos redőnyrendszer – integrált szúnyoghálóval, minden ablakra univerzálisan felszerelhető súly – és helytakarékos, ezáltal könnyen szállítható.

 

Szúnyoghálóval kombinált redőny

Szúnyoghálóval kombinált redőnySzúnyoghálóval kombinált redőny

A szúnyogháló tengelye – a redőny tengelyéhez hasonlóan – a redőnytokban található, a háló a redőnytől függetlenül mozgatható.

 

Redőny mozgatásához szükséges gurtni

Redőny mozgatásához szükséges gurtni

Záróléc, gurtni behúzóautomata: alapárban fehér és barna színben választhatók

Műanyagredőny – Színminták

Műanyag és alumínium motoros redőnyMűanyag és alumínium motoros redőnyMűanyag és alumínium motoros redőnyMűanyag és alumínium motoros redőnyMűanyag és alumínium motoros redőnyMűanyag és alumínium motoros redőnyMűanyag és alumínium motoros redőnyMűanyag és alumínium motoros redőnyMűanyag és alumínium motoros redőnyMűanyag és alumínium motoros redőnyMűanyag és alumínium motoros redőnyMűanyag és alumínium motoros redőny

A színek tájékoztató jellegűek. Keresse munkatársainkat akár személyesen a legjobb konstrukció kiválasztásához

A legjobban elterjedt külső árnyékolómely, mint hő, mint hideg elleni védelmet nyújt, valamint egy lehúzott állapotban lévő reluxa, biztonságtechnikai eszközként is funkcionál. A redőnyt sötétítő, hőszigetelő és biztonsági eszközként használjuk, mely a házunk külső arculatát is szebbé, komfortosabbá teheti. Készülhet műanyagból, alumíniumból és fából. A redőnyszekrény készülhet festett vaslemezből és alumíniumból, valamint vakolható kivitelben is mindkét anyagból. Mozgatása lehet gurtnis, zsinóros, és motoros. Motoros működtetés esetén lehetőség van fényérzékelő szenzor beépítésére, valamint a magasabb kényelmi szempontok elérése érdekében távirányítású működtetésre. Készülhet még mobil szúnyoghálóval egybe építve, mely a redőnnyel együtt is és tőle függetlenül is mozgatható.

A műanyag redőny télen is hasznos! Télen hőszigetel. Ha összehasonlítjuk egy műanyag redőny nélküli nyílászárókkal rendelkező lakás hőveszteségét és ugyan annak a lakásnak a redőnyös nyílászárókkal felszerelt változatát akkor – mint az alábbi képen – tisztán látható, hogy a műanyag redőny leengedésével hatalmas mennyiségű hőt tarthatunk bent a lakásban, és nem az utcát fogjuk fűteni.

A műanyag redőny hűvösen tartja a lakást! Nem csak a TV képernyőjét vagy számítógép monitort fogjuk látni, de sokkal hűvösebb is lesz a lakásban, ha amikor oda tűz a nap, leengedjük a redőnyöket. Akinek van korszerű műanyag redőnye azt pontosan tudja miről beszélünk. Ha Önnek még nincs de szeretne olcsón meglehetős hűvöset tartani a lakásában.