Alumínium Redőny Gyártása | Cseréje | Beépítése

Alumínium Redőny

Miért érdemes az Euroker Kft-t választani?
– megbízhatóak vagyunk
– precízek vagyunk
– több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk
– több mint 1000 nyílászárót beszereltünk már

Alumínium redőny fokozza az ingatlan megjelenését és az energia-Alumínium Redőny Tökéletes hangszigeteltséghatékonyságot. Széles körű tervezési lehetőségek és személyre szabott kényelem. Választható külső vagy belső tokosként. Redőny szerkezete könnyű, erős és tartós. Alumínium redőnyök biztosítják a megfelelő belső klímát egész évben. Tökéletes hangszigeteltséget biztosít ezáltal kiszűri az utcai zajokat. Betörés és időjárás védelem. A tengely horganyzott perforált acél tengely , védőgyűrűk gondoskodnak a súrlódásmentes és halk működtetésről. A tengely továbbá tartalmaz egy feltolásgátló rendszert is, ez a rendszer mozgatja a redőny léceket.

Alumíniumtok: 14×14-es és 16×16-os méretben készítjük. Alumínium lemezből és alu-pofával készül. Tengelye csapágyazott. Kezelése gurtnis vagy motoros. A megvezető sínbe húzott szőr kiküszöböli a zörgést. A leengedhető léc UV-álló alu, valamint rejtett ütközős, amely nem látható, il-letve megakadályozza, hogy a szél kihúzza a lécet a lábból. A gurtnit automatával szereljük, mely a felesleges gurtnit becsévéli egy lapos dobozba.

Redőny tulajdonságai:

 • Automatával felszerelt irányítás
 • Redőny típusok beépíthetőség szerint: külsőtokos, beépített tokos.
 • Záróléc, gurtni behúzóautomata: alapárban fehér és barna színben választhatók
 • Fényérzékelő és egyéb informatikai felszereltség (applikációval
  irányítható )
 • Az alumínium alapanyag nem rozsdásodik és ellenáll az időjárás viszontagságainak
 • Szin-terezett festés – sokáig megtartja a színét
 • A redőnyszekrény festett alumínium és vaslemezből készül, vakolható kivitelben is
 • Mobil szúnyogháló, ami a vele együtt vagy nélküle is tud mozogni
 • A szivárvány minden színében
 • Külső és belső tokkal később bárhova átszerelhető
 • Rejtett ütköző és zajcsökkentő
 • Energiatakarékos

A mindenkori alumínium redőny ára felől kérje egyedi ajánlatunkat!

Külső tokos redőny

Külső tokos redőnyKülső tokos redőny

Leengedett állapotban kívülről a homorú oldalát látjuk a lamelláknak. Ennek a típusnak előnye, hogy a szerelődoboz az épületen kívül van, tehát a későbbiekben a szerelés, javítás nem okoz semmiféle kellemetlenséget az Ön otthonában. Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik, a lefutósín 40*53mm-es. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb.

Vakolható tokos redőny

Vakolható tokos redőny

Magasított állapotban gyakorlatilag nem látható belülről vagy kívülről. Ez a tökéletes megoldás a hő- és hangszigetelés számára, ami jól működik a passzív házak számára. A redőnyléc dupla üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így nagy mértékben javítja a hő-és zajszigetelés minőségét, a lefutósínek gumi vagy kefebetéttel vannak ellátva zajcsökkentés miatt. A záróléc végein beépített, rejtett ütköző van. A redőnylécek golyóscsapágyakon futó, alapesetben 40 mm-es keresztmetszetű, horgonyzott acél tengelyhez csatlakoznak.

Ráépített tokos redőny (belsőtokos redőny)

Ráépített tokos redőny (belsőtokos redőny)

Ezt a megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni. Felső szekrényes vagy más néven ráépített tokos redőnyrendszer – integrált szúnyoghálóval, minden ablakra univerzálisan felszerelhető súly – és helytakarékos, ezáltal könnyen szállítható.

Szúnyoghálóval kombinált redőny

Szúnyoghálóval kombinált redőnySzúnyoghálóval kombinált redőny

A szúnyogháló tengelye – a redőny tengelyéhez hasonlóan – a redőnytokban található, a háló a redőnytől függetlenül mozgatható.

Redőny mozgatásához szükséges gurtni

 

Alumínium redőny – Színminták

A színek tájékoztató jellegűek. Keresse munkatársainkat akár személyesen a legjobb konstrukció kiválasztásához

Az alumínium redőny hűvösebben tartja a lakást. Nem csak a TV képernyőjét vagy számítógép monitort fogunk látni, de sokkal hűvösebb is lesz a lakásban, ha amikor oda tűz a nap, leengedjük a redőnyöket. Akinek van korszerű alumínium redőnye azt pontosan tudja miről beszélünk. Az alumínium lamellák habbal vannak kitöltve, ezért jobban hőszigetelnek, azon túl, hogy a szerkezeti stabilitása is sokkal nagyobb. Ha Önnek még nincs korszerű alumínium redőnye, szerezze be őket most.

Az alumínium redőny télen még jobban szigetel. Télen kiválóan hőszigetel. Ha összehasonlítjuk egy redőny nélküli nyílászárókkal rendelkező lakás hőveszteségét és ugyan annak a lakásnak a redőnyös nyílászárókkal felszerelt változatát akkor – mint az alábbi képen – tisztán látható, hogy a redőny leengedésével hatalmas mennyiségű hőt tarthatunk bent a lakásban, és nem az utcát fogjuk fűteni.